forum.gif
Ebay pārdevējs pārdomā un nesūta objektīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ebay pārdevējs pārdomā un nesūta objektīvu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.14 09:11
 citēt
Labs rīts,
Šitāds numurs man pirmo reizi... varbūt kāds ir saskāries un varētu ieteikt kā tomēr "piespiest" pārdevēju izsūtīt pārdoto preci?

Brīvdienās veiksmīgi ebay nosolīju vienu objektīvu ( ne to lētāko)
Pārdevējs uzreiz atsūtīja rēķinu ko vakar no rīta ar paypal apmaksāju.
Vakarā šis atraksta, ka viss bumbās un mēģinās paspēt vēl vakar sapakot un nosūtīt.

Vēlu vakarā atnāk vēstule, ka baigi sorī, bet viņš ir pārdomājis un nesūtīs objektīvu, bik par lētu pārdevis un žēl ir palicis.
Un atsūta ar paypal man naudu atpakaļ...

Es saprotu, ka varu viņam ielikt 0 zvaigzni uzrakstīt kāds viņš ..akucis, bet no tā man labāk nebūs, baigi labs cipars tam objektīvam.. un esmu uz to iecepies. :grimace:

Varbūt kādas idejas?
Publicēts: 19.08.14 09:19
 citēt
Aizbrauc uz pārdevēja valsti, sameklē un iebrauc ģīmī.
Bet, ja nopietni, neko citu, izņemot negatīvu fīdbeku un komentāru par neuzticamu darījumu partneri tu viņam padarīt nevari.
Publicēts: 19.08.14 09:22 labots
 citēt
sarunāt ar pārdevēju cik jāpiemaksā, lai Tu nepirktu par limonādi "ne to lētāko" stiklu vai arī histēriski skricelēt feedbekā cik unkuls slikti izrīkojies - iespējams kāds skrupulozs vācietis vai zviedrs, ņemot vērā Tavu bēdīgo pieredzi, pieņems lēmumu nepiedalīties kādā no viņa nākamajām izsolēm :D

Nevar piespiest cilvēku pa ģošu uztirgot to ko jams nevēlas - jāsamierinās ar "vidējo" un jāiet žēlabu rakstus ģenerēt.
Publicēts: 19.08.14 09:28
 citēt
Tā ar tiem nikonistiem ir...
Publicēts: 19.08.14 09:35
 citēt
Maris: Nevar piespiest cilvēku pa ģošu uztirgot to ko jams nevēlas - jāsamierinās ar "vidējo" un jāiet žēlabu rakstus ģenerēt.

Paga paga, kas tad viņu piespieda? Jau pirms ielikšanas Ebajā pārdevējam jādomā ar pareizo galu un jāuzliek sākumcena, kura pašu minimumā apmierina, nevis 1 €. Es vēl pēc tāda negauša izgājiena lai pazemotos, mēģinot ko sarunāt par piemaksām! :amazing: Viņš jau neredz starpību starp Austrumu tirgu un issoli, kurā ir savi noteikumi.
Iedomājies situāciju, ka pēc iepirkšanās tu izej no veikala, bet tev pakaļ izskrien kasiere, saķer aiz piedurknes un pasaka, ka ir pārdomājusi, tev vēl cēneris jāpiemaksā.
Publicēts: 19.08.14 09:44
 citēt
1. Viņš pats no vāczemes..:)

2. Par limonādi arī gluži nebija, bet kādi 15-20% lētāk kā analogi gan.
3. Un Schneider jau pareizi raksta- neviens viņu ar varu nespieda, varēja uzlikt savu cenu.
4. Māri- es jau viņam pieklājīgi prasīju, kas par desām, kā varam atrisināt, a šis neko- ne un viss.

Nu skaidrs, jāieliek garastāvokļa uzlabošanai par viņu kāds riebīgāks teikums un jāturpina meklēt tālāk savs šedevra objektīvs ...:face-wink:
Publicēts: 19.08.14 09:54
 citēt
Āmurikā viņu vēl iesūdzētu tiesā par morālo un materiālo kaitējumu, jo no tādas nekaunības pircējam trīs dienas raustījās kreisais plakstiņš, trīcēja rokas un tika izdzerti buldurjāņi par 1,5 miljoni $.
Publicēts: 19.08.14 09:56
 citēt
powers:1. Viņš pats no vāczemes..:)

2. Par limonādi arī gluži nebija, bet kādi 15-20% lētāk kā analogi gan.
3. Un Schneider jau pareizi raksta- neviens viņu ar varu nespieda, varēja uzlikt savu cenu.
4. Māri- es jau viņam pieklājīgi prasīju, kas par desām, kā varam atrisināt, a šis neko- ne un viss.

Nu skaidrs, jāieliek garastāvokļa uzlabošanai par viņu kāds riebīgāks teikums un jāturpina meklēt tālāk savs šedevra objektīvs ...:face-wink:

ar vāciešiem vajag būt uzmanīgiem , man ar bij problēmas ar vienu!
Publicēts: 19.08.14 09:59
 citēt
Un kad es labu, pārbaudītu tehniku mēģīnu te notirgot, visi gudri ziņo, ka daudz labāk pirkt ebajā. Šis taču ir tikai viens no piemēriem, kāpēc nav gan.
Publicēts: 19.08.14 10:00
 citēt
Man gan, tfu-tfu-tfu, piesitu pie koka (savas galvas) jebajā nekādi skandāli nav bijuši. Arī tad, kad izdevās nopirkt Šinonu CP-5n par 3,51 €, bet vidējā cena bija apmēram 10x augstāka.
Publicēts: 19.08.14 10:23
 citēt
Bēdīgs stāsts.

Bet varbūt es varu palīdzēt ? :D

Stāsti kuru stiklu tu tur nosolīji ?

Vari sūtīt privāti vēstuli ja nevēlies atklāt visiem :D :)

Un ja man būs pieejams , pateikšu cenu .
Publicēts: 19.08.14 10:30
 citēt
Paldies par piedāvājumu, bet diez vai dabūsi jaunu..

Nav ko slēpt. :face-grin:

Nikona 28-70 - 2.8f
Publicēts: 19.08.14 10:47
 citēt
powers:

Nikona 28-70 - 2.8f

Mans mīļākais stikls no Nikon. Ja kāds tagad par sviestmaizi pārdotu, bez domāšanas paņemtu. Spraustu virsū F65, kas šobrīd bez pielietojuma stāv stūrī. :)
Publicēts: 19.08.14 10:49
 citēt
Jā šim avīžnieku darba zirgam ir cena tāda, ka tur jau labs fiks sanāk.
Publicēts: 19.08.14 10:53
 citēt
Vienalga gribu :grimace:

Un tagad vēl jo vairāk...
Publicēts: 19.08.14 14:27
 citēt
Kad uzrakstīju, kad ielikšu sliktu atsauksmi dabūju atbildi-

Šis ļoti atvainojas par šo negadījumu, viņš vienkārši nevēlas sūtīt uz Latviju jo esot slikta pieredze ar Ukrainu...
Šis bija pārdevis citu objektīvu un kad Ukrainis pasūdzējās paypal par saņemto tukšo kasti bez objektīva, tad paypal paņēma no šā visu naudu...
Tagad saka, ja gribu, lai maksāju uz viņa privāto kontu neiejaucot ebay un paypal...

Kaut kā baigi aizdomīgi, laikam man tā nauda vairāk vajadzīga...:bad_smile:
Publicēts: 19.08.14 14:40
 citēt
Ja nesūta uz LV, tad jau tik pat nevajadzētu sūtīt uz Poliju vai kaut vai to pašu Vāciju. Peipala dalība pasākumā taču nearko neatšķiras atkarībā no valsts.

Bet, ja LV pielīdzina UKR kā iespējamo negatīvo piemēru, tad vajadzētu apvainoties dubultā un aizbraukt sabakstīt šņurkuli, jo ar to pasaka, ka LV ir necienīgi būt jevrosajuzā. A mož viņš ir tik tups, ka nemaz nezin, ka LV ir iekš EU?!
Publicēts: 19.08.14 14:42
 citēt
powers:Kad uzrakstīju, kad ielikšu sliktu atsauksmi dabūju atbildi-

Šis ļoti atvainojas par šo negadījumu, viņš vienkārši nevēlas sūtīt uz Latviju jo esot slikta pieredze ar Ukrainu...
Šis bija pārdevis citu objektīvu un kad Ukrainis pasūdzējās paypal par saņemto tukšo kasti bez objektīva, tad paypal paņēma no šā visu naudu...
Tagad saka, ja gribu, lai maksāju uz viņa privāto kontu neiejaucot ebay un paypal...

Vel ir variants ka objektivu savac no viņa personigi (ir firmas, kas ar to nodarbojas) un piegādā Tev. Es šādi vienreiz darīju, kad pārdevējs nepiegādāja uz Latviju.
Publicēts: 19.08.14 14:44 labots
 citēt
Pasaki, ka tagad visā internātā izreklamēsi sliktu pieredzi ar Vāciju.
Ja ir slikta pieredze, pie Postage and payments pieņemts uzrādīt Postage to:... un Excludes:...
Gaisma: A mož viņš ir tik tups, ka nemaz nezin, ka LV ir iekš EU?!

Par to nav jābrīnās, kad pirms pāris nedēļām Slovensky Raj krogā, kur es runāju vistīrākajā slovāku valodā (poļu un slovāku mišungā), bārmene, atpazinusi ārzemnieku, adbildēja vāciski. Es viņai teicu, lai nemokās, jo ich bin aus Lettland, und bardzo dobrze rozumiem po slovenski, viņa pateica, jā, jā, zinot, ka Lettland ir Holandes province. :face-grin:
Publicēts: 19.08.14 15:05
 citēt
Pēc būtības vari uzrakstīt claimu tam pašam ebay, tipo atvērt case un nosūdzēties, ka tev apsolīts, ka būs mantiņa par to naudu, bet pārdevējs izvairās. Nezinu vai dabūsi stiokliņu, bet ebays vismaz sodīs pārdevēju.
Publicēts: 19.08.14 15:07
 citēt
trollollo: ebays vismaz sodīs pārdevēju.

Diez vai. Kāpostu tak fricis atskaitīja atpakaļ.
Publicēts: 19.08.14 15:14
 citēt
Galvenais, nepiekrist un neielaisties darījumos ar privāto kontu.
Atvērt ebay case, lai skatās, kādi noteikumi ir saistoši vācietim. Moš tomēr pārdomās.
Publicēts: 19.08.14 15:27
 citēt
ja nu tu sadomā sūtīt $$$ uz PRIVĀTU kontu, tad labāk nedari to, bet iedod man 10% no tās summas kā par apmācībām. rezultātā norausi podā tikai 10 nevis 100%. (:

vēl jau ir variants izmantot lbss servisu vācijā. būs tev daži eur jāpiemaksā par servisu + sūtīšanu, bet toties dabūsi mantiņu par saldo cenu un vācietis nevarēs raudāt par NEsūtīšanu uz banānu zemēm.

iespējams, ka vācietis bija padomājis, ka saņems visu nosolīto summu, bet kad saprata, ka liela daļa aizies peipalam un ēbrejam palika domīgs. ja lietas neatrisinās tev pozitīvi, ver tikai vaļā case un liec negatīvus fīdbekus, lai tie vācieši sajūt vismaz kaut kādu sāpi par savu lielmanību.
Publicēts: 19.08.14 15:30
 citēt
Gaisma:Diez vai. Kāpostu tak fricis atskaitīja atpakaļ.

Bet tas taču bija gešefts "prece pret naudu", nevis naudas pārskaitīšana/atpakaļsaņemšana, ar pigu preces vietā!
Publicēts: 19.08.14 16:55
 citēt
powers:Kad uzrakstīju, kad ielikšu sliktu atsauksmi dabūju atbildi-

Vācijā ir pilns ar horvātiem, turkiem un krieviem, ..un šķiet, ka tas darījums nenotiek starp latvieti un vācieti.
Publicēts: 19.08.14 17:02
 citēt
Es arī par to padomāju... Pat matē no Argentīnas man ir sūtījusi kaukāda Gaļina ar laba vēlējumiem uz pakas krievu valodā.
Tagad Ivanu Petrovu jepkurā pasaules malā ir tikpat viegli satikt kā Šļomu Kacmanu.
Publicēts: 19.08.14 17:11
 citēt
kidalovo.
Publicēts: 19.08.14 17:23
 citēt
Talavietis pareizi runā, moš kidalovo.

Uz privāto noteikti nesūtīšu, vēlreiz uzrakstīšu, ka saistības jāpilda + bla, bla

Kuram pieredze ar to LBSS, tas pasākums tāds OK? Tik pat labi šis LBSS var iedot kādu Sigmu lētuci un viss.

Laikam neriskēšu, mēģināšu caur ebay , vismaz kāda garantija un "aizmugure". :bad_smile:
Nebūs, nebūs, vismaz nauda atgriezta.

Viņš ir vistīrākais vācietis ar uzvārdu - Puczylowski...
Publicēts: 19.08.14 17:29
 citēt
Ar LBSS ir vislabākā pieredze, kamēr dzīvoju Lielvārdē. Tagad aizbraukšana līdz Rīgai aizņem visu dienu un izmaksā ap 25 €, tādēļ vairāk praktiski neizmantoju. Tur tāds pluss, ka var pirkt visu, kas domāts pārdošanai tik Vācijas iekšienē, arī ja niht ferštēn doiče šprāhe, viņi palīdzēs un tavā vietā noskaidros visus pārpratumus ar pārdevēju.
Pat 2 spaiņu koka kubuliņu pirtij bija izdevīgāk caur LBSSu atvest šurp no Vācijas nekā pasūtīt pie vietējiem muceniekiem vai Rīgas pirtslietu veikalos.
Publicēts: 19.08.14 17:41
 citēt
Da nospļaujies un uzraksti tam fricim, ka tu jau arī nemaz negribi objektīvu no vācijas, jo tev bija slikta pieredze ar vāciešiem 43. gadā :)
Publicēts: 19.08.14 17:45
 citēt
60uz5komats6

Labs :face-grin:

Vēl laikam iegrābos, ka paypal ir uz divām nedēļām "iesaldējis" to pirkuma summu, tātad es piemēram rīt nemaz nevaru par atgriezto naudu nopirkt citu objektīvu- bitīt matos...

Šitais mani toč ir nokaitinājis, frici ņemšu pa pilnu programmu, cik nu ebejs atļaujs :anger:
Publicēts: 19.08.14 17:48
 citēt
powers:

Viņš ir vistīrākais vācietis ar uzvārdu - Puczylowski...

Tā jau Tu tūlīt brauksi virsū Miroslavam Klozem un Lukašam Podoļskim :D
Publicēts: 19.08.14 18:11
 citēt
Vilinoša cena + maksāšanas kārtības maiņa – ar to pietiek, lai pārtrauktu procesu. Nebrīnītos uzzinājis, ka objektīvs, kura dabā nemaz nav, tiek pārdots jau septīto reizi.
Publicēts: 19.08.14 18:51
 citēt
powers:Paldies par piedāvājumu, bet diez vai dabūsi jaunu..

Nikona 28-70 - 2.8f

Jā kādreiz man teicami nokalpoja uz visiem maniem nikon no F2 līdz F4 :):) Istais haltūrstikls!
Publicēts: 19.08.14 20:51
 citēt
orks:Vilinoša cena + maksāšanas kārtības maiņa – ar to pietiek, lai pārtrauktu procesu. Nebrīnītos uzzinājis, ka objektīvs, kura dabā nemaz nav, tiek pārdots jau septīto reizi.
un kādda jēga no tādas "septītās pārdošanas"? cik saprotu naudu tad atdeva, kur tad paliek interese ņemties un nerrot cilvēku??
Publicēts: 19.08.14 20:55
 citēt
Lunis:
powers:Paldies par piedāvājumu, bet diez vai dabūsi jaunu..

Nikona 28-70 - 2.8f

Jā kādreiz man teicami nokalpoja uz visiem maniem nikon no F2 līdz F4 :):) Istais haltūrstikls!

Kā Tu ar šito dabūji F2? :D
Publicēts: 19.08.14 21:00
 citēt
Bzh:
Lunis:

Kā Tu ar šito dabūji F2? :D

tās tak kameras dunduk :face-grin:
Publicēts: 19.08.14 21:15
 citēt
tusne:un kādda jēga no tādas "septītās pārdošanas"? cik saprotu naudu tad atdeva, kur tad paliek interese ņemties un nerrot cilvēku??

jēga ir tāda:
1. iekačāts pircējs ar -20% no tirgus cenas;
2. peipala maksājumu atgrieza, iegūst papildus uzticību no pircēja;
3. pieprasa sūtīt uz privātu kontu, kur nekādas peipala/ebaja customeru protekcijas vair nedarbojas;
4. goto 1.
Publicēts: 19.08.14 22:15
 citēt
tusne:
orks:Vilinoša cena + maksāšanas kārtības maiņa – ar to pietiek, lai pārtrauktu procesu. Nebrīnītos uzzinājis, ka objektīvs, kura dabā nemaz nav, tiek pārdots jau septīto reizi.
un kādda jēga no tādas "septītās pārdošanas"? cik saprotu naudu tad atdeva, kur tad paliek interese ņemties un nerrot cilvēku??

Jēga klasiska – vispirms atdot naudu tur, kur neatdot nevar, tā notēlot godīgu un radīt uzticama iespaidu, tad, redzot, ka klients iekārdināts pamatīgi, palūgt, lai to pašu aizskaita uz kontu pa taisno. Objektīvs šajā procesā nepavisam nav nepieciešams.
Publicēts: 19.08.14 22:31
 citēt
Lai ar ļaunprātīgu tirgus noteikumu nepildīšanu par kādu rastos godīga un usticama iespaids???
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):