forum.gif
Ebay pārdevējs pārdomā un nesūta objektīvu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ebay pārdevējs pārdomā un nesūta objektīvu
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.08.14 23:10
 citēt
Liec negatīvu feedback un aizmirsti.

Man šādi gadījumi ir bijuši piecreiz, turklāt divreiz ar viena tipa stiklu (pie kura tā aŗi netiku) Pentax 645 600mm :D Pirmās trīs reizes baigi ņēmos (aptuveni kā tu tagad), vienmēr tas beidzas ar stresu un nekādu rezultātu. Un sajūtu, ka es pie kaut kā vainīgs.

Tagad daru tā - pārdevējs diršās, ierosinu keisu, uzreiz uzrakstu negatīvu feedback (viņš prātā ar to jau tagad ir samierinājies), bet tajā brīdī, kad reāli ieraudzīs - baigi sāk sāpju dziesmu dziedāt... Un miers.

Neiesaisties murgos. Murgi - pārskaitījumi uz kontiem, lbss u.c.
Publicēts: 19.08.14 23:41
 citēt
kadu ciparu piedavaji ?
Publicēts: 20.08.14 08:54
 citēt
Lieta turpinās :face-glasses:
Vakar vakarā šis man gaaaru vēstuli atrakstīja, ka viņš mīl manu tēvuzemi un ļoti grib palīdzēt, bet tikai ja es aizskaitu visu naudu uz viņa banku, viņš apsola kompensēt visus papildus izdevumus...
Man viņš ir jāsaprot.

Es neko, speros uz ībeju ierosināt keisu, a izrādās VAIRS nevaru, jo šis ir pirms manis aizsūtījis ebajam, ka abas puses ir vienojušās, ka nevar vienoties un darījums nenotiek pēc abu pušu vienošanas, un paypalā ir iedota komanda sūtīt naudu atpakaļ!!!
Un man vairs nav pat neviena opcija uzsākt JEBKO pret viņu, bet kā Vaards pareizi raksta šī ir man pirmā šāda reize un es principa pēc to tā negribu atstāt ( it sevišķi tāpēc, ka paypalā man tā summa ir iesaldēta un es pat gribēdams citu stiklu vēl nevaru meklēt :anger:)
Īsāk, ar visādiem blakus linkiem un opcijām nosūtīju ebajam pretenziju par šo subjektu, un, ka pilnībā nepiekrītu slēgt šo dīlu, lai sauc pārdevēju uz paklāja.
Tagad gaidam kad to ēbajs apstrādās.

Ko tik neesmu pircis savā laikā ebajā....Man pat sapņos nav rādījies ko tik neizdomā, protams klasiku par bodija pirkšanu Kanādas pilsonim kurš patreiz strādā Nigērijā un maksās ar bankas pārskaitījumu nepārsitīs, bet nu jā, rakstu to tikai tāpēc, lai kāds kuram mazāka pieredze ar šādām lietām neuzraujās!

Vaards pareizi saka- ir, ir, nav, nav- tikko kaut kas nav tā kā rakstīts pie izsoles- prasam caur ebaju, kas par desām.

P.S. Tas nenozīmē, ka šo stiklu nepirkšu ebajā- pirkšu, jo šeit uz vietas izskatās, ka nedabūšu :face-grin:
Cipars bija mazliet zem 600eurām.
Publicēts: 20.08.14 16:55
 citēt
Nelasīju visu topiku, bet vācieši paypalu nemīl, tas ir fakts. Es 90% gadījumos esmu maksājis ar pārskaitījumu - vai nu pats vai caur LBSS
Publicēts: 20.08.14 17:30
 citēt
Ko nozīmē mīlē nemīlē- ja esi pats konkrēti pie pārdošanas ielicis - akceptēju paypal, tad arī akceptē, nevis apmeli taisi
Publicēts: 20.08.14 22:04
 citēt
ivog:Nelasīju visu topiku, bet vācieši paypalu nemīl, tas ir fakts. Es 90% gadījumos esmu maksājis ar pārskaitījumu - vai nu pats vai caur LBSS

Konkrētajā situācijā LBSS = EVIL.

Jo pārdevējs skaidri zinās, ka viņš sūta uz kreiso adresi. Respektīvi pircējs nevarēs apliecināt, ka pārdevējs nav atsūtījis 18-55mm objektīvu, ķieģeli vai tukšu kasti.

LBSS ir derīgs, ja pirkums ir normāls.

Šeit pirkums ir nenormāls, kur jau tagad ir "tiesu darbi". Attiecīgi ieviest starpā posmu, kurš garantēti ļaus pārdevējam atmazgāties "neko nezinu" - neprātīgi.
Publicēts: 22.08.14 11:55 labots
 citēt
Vismaz kādreiz par šādiem jociņiem pārdevēju uz mūžīgiem laikiem izlidināja no ebay un no PP arī varēja.

Arguments par neuzticēšanos Latvijas Pastam ir vērā ņemams, diemžēl, šī komunistiskā iestāde ir ar zemu reitingu.

Vienmēr visu saraksti jāveic caur ebay, tur skaidri parādīsies, vienojāties vai nevienojāties, vai pārdevējs vienpersonīgi pieņēma lēmumu izbeigt darījumu. Ja apmaksu uz kontu veic caur ebay, tad nevajadzētu satraukties. Ja apejot ebay, tad tas ir ebay noteikumu pārkāpums, šoreiz jau no abām pusēm.

Ja nestrādā automātiskās ebay žēlabu opcijas, raksti viņiem pa tiešo.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):