forum.gif
monitors apstrādei
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / monitors apstrādei
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.14 07:30
 citēt
rg_:
andre:1. Kādu monitora modeli lietojat bilžu apstrādei ?
2. Ko ieteiktu nopirkt bilžu apstrādei (modelis) ?
3. Sapņu monis bilžu apstrādei (modelis) ?
4. Tavas domas vai ir vērts 4k moni pirkt apstrādei ?

Tu sāc bildes apstrādāt?! Nu tad veiksmi!

Jā, pirms tam atdeva klientiem neapstrādātas! :D
Publicēts: 29.10.14 09:00
 citēt
jā 10 gadus drukāju no fočuka pa taisno un konvertos sūtīju 10x15cm izdrukas... :D
Publicēts: 29.10.14 09:09
 citēt
andre:jā 10 gadus drukāju no fočuka pa taisno un konvertos sūtīju 10x15cm izdrukas... :D

Esmu Tavas bildes apstrādājis vienam klientam. Modeļi bija nobildēti labi, bet apstrādi nebiji veicis, vai nu mums vienkārši dalās domas par to kādai ir jābūt pēcapstrādei lai bildi varētu izmantot iespieddarbam.
Publicēts: 29.10.14 14:49 labots
 citēt
Nekad nesapratīšu to sāpi kāpēc monitoram jārāda kaut ko vairāk par sRGB, ja reāli drukājot krāsas neatainojas pat ne tik plašā spektrā????

Labāk būtu paturēt prātā, ka ofsetā kļūst nesaskatāma atšķirība histogramas tumšākajā galā un tā pat kādi 5% gaišākā:)

Jeb arī...kāda mārrutka pēc monim jābūt ar plašāku spektru, ja grib skatīties netā? Nu tipa, ja uztaisa save for web, cik zinu, normāli piekabinās sRGB profils. TAD KAGOVO HRENA VAJAG IZŠĶIEST NAUDU PAR LIETU, KURA TIPA RĀDA RGB? ;D

Nav tā kā ar tiem mazajiem bezspoguļiem...mārketoloģija un mitoloģija?
Publicēts: 29.10.14 14:55
 citēt
lai varētu lamāt druķieri... :D
Publicēts: 29.10.14 14:55
 citēt
rg_:
andre:jā 10 gadus drukāju no fočuka pa taisno un konvertos sūtīju 10x15cm izdrukas... :D

Esmu Tavas bildes apstrādājis vienam klientam. Modeļi bija nobildēti labi, bet apstrādi nebiji veicis, vai nu mums vienkārši dalās domas par to kādai ir jābūt pēcapstrādei lai bildi varētu izmantot iespieddarbam.

50% no klientiem neprasa no manis apstrādi. prasa precīzi nobildēt un tālāk ņemās paši ar maketēšanām un apstrādēm.
Publicēts: 29.10.14 15:21
 citēt
andre:
rg_:

50% no klientiem neprasa no manis apstrādi. prasa precīzi nobildēt un tālāk ņemās paši ar maketēšanām un apstrādēm.

---------------
cik zinu, daudzi žurnāli un pat stock bankas ne visai grib, ja veikta apstrāde...
Publicēts: 29.10.14 15:26
 citēt
andre
Tie tika iesniegti kā apstrādi faili…Viss pareizi. Protams ka labāk saņemt jēlu materiālu apstrādei nekā sakompresētu. Un ne jau tāpēc ka fotogrāfi nemācētu apstrādāt bildes – daudzi to dara ļoti labi. Nu un tākā meklē nopietnu monitoru, tad painteresējos vai esi arī pievērsies nopietni bilžu pēcapstrādei. Lai veicas atrast tādu monitoru, kāds nepieciešams Tavām vajadzībām.
Publicēts: 29.10.14 15:27
 citēt
talavietis:
cik zinu, daudzi žurnāli un pat stock bankas ne visai grib, ja veikta apstrāde...

oh te varētu pavārīties uz kādām 10 lapām kas tad vispār ir apstrāde digibilžiem :face-smile: Mans uzskats ka nav neapstrādātu bilžu, ir tikai izvēle, uzticēt to apstrādi vai nu fotoaparāta softam (jēls jpg) vai arī kontrolēti pašam konvertēt no raw un apstrādāt uz datora kādā jēdzīgā progā, kuras iespējas ir daudz reiz plašākas nekā jebkuram fotoaparātam.
Publicēts: 29.10.14 15:38
 citēt
rg_:

kurš bija klients ?
Publicēts: 29.10.14 15:49
 citēt
Kompānijas nosaukumu neminēšu, pats sapratīsi. Bildēji lielam apavu tirgotājam studijā uz balta fona cilvēkus šī gada agrā pavasarī :) Turklāt klients kopumā bija visnotaļ apmierināts ar Tavu veikumu (izņemot pēcapstrādi).
Publicēts: 29.10.14 16:00 labots
 citēt
rg_:Kompānijas nosaukumu neminēšu, pats sapratīsi. Bildēji lielam apavu tirgotājam studijā uz balta fona cilvēkus šī gada agrā pavasarī :) Turklāt klients kopumā bija visnotaļ apmierināts ar Tavu veikumu (izņemot pēcapstrādi).

jaa atceros. tur nesakrita aģentuuras un mans uzskatas par fona iemontēšanu un rezultātu. nevaru izpatikt visiem :)
Publicēts: 29.10.14 16:53
 citēt
andre:
LT_:Lietoju Dell U2412M - liekas labs
Labprāt sēdētu pie ColorEdge CG246-BK

vari paskaidrot ar ko labaaks tas Eizo par Dell ?

Pieļauju, ka tikai ar nosaukumu. Mājās ir Dell 23", bet darbā Noritsu līdzi kompektētais Eizo. Dell man patīk labāk, jo precīzāk piekalibrējams.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):