priore:savā ziņā tā ir garīgā verdzība noskatītiem standartiem. Citam ir, man ar vajag.
Visa mūsu dzīve tak sastāv tikai no tā lai mēs apkārtējiem pierādītu, ka mūsu patēriņš ir prestižāks kā viņu. Šai lietai tiek pakļauti visi mūsu sociālie manevri.
Nelielu tetovējumu, uzsvars uz "nelielu", es vēl pieciestu uz dāmītes ķermeņa. Tomēr 100x labāk nekādu un nekur. BET pīrsings PRETĪGI.... Pat pieskārties derdzas.
wily2, vari justies eksluzīvs un atšķirīgs, jo pārsvarā visiem (tajā skaitā man) dāmas ar tatuškām (un arī pīrsingiem, bet šai topikā uzsvars ir uz tatoo) patīk labāk, nekā, ja tetuvējumu nav.
Ar pīrsingiem un tetovējumiem prātīgi. Juankundze pusotru gadu meklēja darbu un viens otrs pat pazīstams darba devējs izteicās, ka problēma ir tuneļos ausīs un pīrsingos un pat matu krāsā - lai gan absolūti nav pārmērības ne vienā, ne otrā jautājumā. Nu neko, šodien sāka bankā strādāt
Gaisma: jo pārsvarā visiem (tajā skaitā man) dāmas ar tatuškām patīk labāk
mok slēpts zilais esi un nespēj sev atzīties? :-P ja tā patīk dāmas kas atgādina zekus. Un nerunā visu vārdā "pārsvarā visiem", tās ir pilnīgas muļķības, cik esmu runājis ar sakarīgiem večiem(nevis puņķainiem tīņiem ar karekļiem ausīs) par šo tēmu, reti kuram patīk kas vairāk par auskariem
Var jau pavērot tās bildes un komplektā ar skaistu augumu reizēm ir tīri tā nekas, bet kopā ar atkailinātu vakarkleitu un rotaslietām paskats manai acij būtu pastulbs un vilktu uz bezgaumību. Bet, iespējams, ka tetovējumu valkātājas nevalkā vakarkleitas (un otrādi), un tādā gadījumā jau viss ir kārtībā.
Cik tendenciozs apgalvojums! Tādi ir raksturīgi tiem pašiem šaurpierainajiem ilgstāžīgiem zekiem, kas tika pieminēti kā primārajiem tetuvējumu nēsātājiem.
Pašam ir uz kreisās kājas,ikdienā neredzu,tāpēc arī neapnīk,bet gribas papildināt kko minimāli,ēnas,uzlabot kontūras utt. un tie kas sevi pieskaita pie lieliem ticībniekiem un katrs kam ir tetovejums ir attiecīgi zeks un cietumnieks,iesaku nokāpt nost no tiem laikiem kad pēc sekcijas stāvēja rindā 2 gadus
martins_goncars:kas par absurdu diskusiju. katram cilveekam ir tiesiibas dariit ar savu kjermeni ko grib.
Ohoo, MG morālais relatīvisms ieiet jaunā spirēles vītnē. Diskusija - brīva viedokļu apmaiņa esot absurds, ar savām domām dalīties, redziet, ir nepareizi, bet ar savu ķermeni gan katrs var darīt ko grib. Tu, labais cilvēk, beidz šitādas lietas rakstīt, var jau būt, ka tas ir ļoti gudri, bet kaut kā pārāk sarežģīti, par Tevi smiesies. Galvas smadzeņu Kiseļovs kaut kāds sanāk.
Tetuvējumi (tāpat kā jebkas šai pasaulē) var būt arī muļķīgi jeb kā muļķība. Bet tas nenozīmē, ka var vispārināt, ka tā tas ir vienmēr un visos gadījumos. Daudz ko nosaka iekšējā pārliecība, intelekts, veselais saprāts, gaumes un takta izjūta. Protams, ka nevajag tetuvēt uz pieres "Sony", ja pastāv iespēja, ka radīsies velme nomainīt darbu un mēģināt tikt strādāt Samsungā.
Tetovējumus uz cilvēkiem uztveru kā netīrību uz mūžu - fui, fui, ku pretīgi ... nu gluž kā apkakāti .... . Ja nu tik kādā mākslas darbā šo cūcību var izmantot, vo te smuki cūkas aptetovētas (atbilstoši) 2008 gadā Wim Delvoye no Beļgijas bija aptetovējis astoņas cūkas dažas ar Louis Vitton logotipiem , vo tā ir lieta!