forum.gif
23.augusts - Baltijas ceļš
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 23.augusts - Baltijas ceļš
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.08.14 13:01
 citēt
VARBŪT ADMINISTRĀCIJA TOMĒR TO KROPLI KVAA VAR NOBANOT?!
Publicēts: 24.08.14 16:28
 citēt
- чем отличается социализм от капитализма?
- при капитализме человек экспуатирует человека, а при социализме на оборот!
Publicēts: 24.08.14 19:10
 citēt
Ļoti nopietns avots ir žurnāls "Planētas noslēpumi":face-grin:Dažam labam paziņas renstelē vārtās,bet Latvija jau 25 gadus ir prom no sojuza-grib to kāds vai ne.:face-wink:
Publicēts: 24.08.14 22:23 labots
 citēt
KVAA-II:Žurnāls Patiesā Dzīve 15/08/2014 raksts

2003. gada augustā noslēpumaina, bezprecedenta ekspedīcija, sadarbojoties amerikāņu un rumāņu slepenajām militārajām vienībām, devās pētīt apakšzemes tuneļus Bučedži kalnos Rumānijā. Viņi atklāja šī gadsimta, ja ne visu laiku lielāko arheoloģisko atradumu - ap 50.000 gadu vecu hologrāfijas projekciju zāli. Tā darbojās un parādīja, ka vismaz 90% no mums zināmās cilvēces vēstures neatbilst patiesībai.

Rumānijas valdība bija gatava atklāt satriecošos jaunumus visai pasaulei, taču politiski intrigu, baiļu un ierobežojumu dēļ, kas savērpās ap šo lielo atklājumu, oficiāls paziņojums tika atcelts. Toties iznāca grāmata - Transilvānijas saullēkts

http://www.amazon.com/Transylvanian-Sunrise-Radu-Cinamar/dp/0967816254

Pavisam nesen biju Transilvānijā un tās galvaspilsētā Klužā jau Brašovu, lai arī tā ir viena no 7piļu pilsētām, uzskata par gandrīz par Valahiju jo visa Transilvānijas "sirds" atrodas ziemeļrietumos ne dienvidos - Bučedži kalnus (kā visu to Karpatu grēdu pieskaita Valahijai Dienvidos un Moldovai austrumos) pieskaita Valahijai (šodienas iedalījumā Muntānija) - vismaz absolūti lielākā šo kalnu nacionālā parka atrodas Dambovitas un Prahovas rajonos un tās abas ir Valahijā - bet mistiskās grāmatas autors nav varējis nociesties un lieku reizi pavazājis Transilvānijas skanīgo vārdu pesteļos - tieši tāpat kā to izdarīja vecais īru dzērājs Stokers kas sarakstīja batonu par Drakulu kura prototips bija Valahijas kņazs Vlads kuram ar Transilvāniju tik vien sakars, ka tas tur laukos slēpjoties ir dzimis un dzīvojis pirmos 4 gadus, bet visas tā pilis un pastrādātās zvērības ir Valahijā.

Un "Patiesā dzīve" vispār ir pesteļu lapa :D Es tur nostrādāju vienu vasaru bildējot intervējamos burvjus un zīlnieces :D Braukājām kopā ar viņu korespodenti izrēkdamies līki :)
Publicēts: 25.08.14 01:26 labots
 citēt
Jēziņ, nu ej tak Delfos ķēzīties, cik var izturēt...! Vai ej laukā fotografēt ja spēj ekspokorekciju no baltā balansa atšķirt, vai arī brauc uz Īriju, ja šeit viss tik sūdīgi, bet BEIDZ CEPT TOPIKUS, KAM NAV NEKĀDA SAKARA AR FOTOGRĀFIJU!!!!!
Publicēts: 25.08.14 01:31 labots
 citēt
jā, grōša no Canada's un ZOOatlers vienīgie prezidenti, kuri uzrādīja intelekta un inteliģences pazīmes. neko sev tā Ābiķis nomazgājis depu†ātu amatu kandidātus un par†ijas! :face-grin:
faktiski nomazgāja visus, izņemot tos, kurus pamatoti vai nepamatoti neuzskata par konkurentiem un vēl nenomazgāja valdošo liberas†komunis†u koalīciju.
Publicēts: 25.08.14 07:03
 citēt
KVAA-II:par Vairu un Zatleru - es atbalstu, lai ko tur neteiktu, ka Vaira nozaga časikus vai atdeva Abreni Krievijai
nu nahren jums tā Abrene vajadzīga - ejiet dzīvot tur tajā nostūrī
PS es drusku pabrīnijos - kā neviens no fotožoperiem - nepiemin 23 augustu

Kāpēc raksti -"jums"???Vai tad Tu nedzīvo šeit??
Publicēts: 25.08.14 11:20
 citēt
Da pēti tur ko gribi-sabruka tas sojuzs un sabruka nenovēršami.Un tikai tapēc,ka nevarēja pavilkt sacensību ar brīvo pasauli un arī robežas kļuva arvien grūtāk noslēgt.Cilvēciņi redzēja,ka "tur"dzīvo labākJebkura cita iekārta ir labāka par komunistisko un neko tur nepadarīs ne Gorbačovs ne Suslovs vai kāds cits loceklis!Lai cik sūdīgi ir Latvijā-te ir labāk neka savokā un arī Krievijā!Pretējā gadījumā visa 5.kolonna jau sen būtu aizbraukusi uz Taganrogu un Komsomoļsku.:face-wink:
Publicēts: 25.08.14 11:57 labots
 citēt
Padomija jau Brežņeva laikā bruka un disciplīnas nebija nekādas. Viņa meita taisīja ziepes, kolekcionēja mašīnas, pārējie pietuvinātie lidoja par brīvu no Maskavas uz Kaukāzu pusdienās un celtniecības materiālus laida ar ešeloniem pa kreisi. Kam bija iespēja, taisīja naudu ar sastāviem, ne kravas mašīnām. Dzēra, "zīmēja" padarīto uz papīra, visur pierakstījumi... Nereti prece gulēja noliktavās, radot mākslīgo deficītu, lai arī visikdienišķākās preces pārmijnieks justos svarīgs šajā deficītu "pasaulē" Tā radās taloni. Kas zināja un strādāja tajos laikos lielajās bāzēs, zināja cik pilna noliktavas bija talonu laikos, jo prece jau bija, tik to netirgoja. ne jau tāpēc, ka šoferis Vaņa bija pohains, vienkārši tā vajadzēja. Tie bija blatu laiki. Norēķini bija tikai natūrā, šņabis, paziņa sadzīves tehnikas bodē, universālveikalā vai gaļas veikalā. Vai kāds šodien var iedomāties, ka gaļas veikala pārdevēja Ņura bija cienījamākā dāma pilsētā, rajonā?
Pēc tam Andropovs, Čerņenko kaut ko agonijā centās vēl pievilkt.. viens tur neko neizdarīja, ātri atmeta pedāļus, bet Andropova alkohola ierobežojumus un veikalu zondētājus un to ķeršanas akcijas droši vien atceras?
Gorbačovs sāka progresīvāk, skatījās, ka ražots nekas netiek, tik uz papīra, laida vaļā kooperatīvus jau astoņdesmitajos vaļā, bet skaidrs, ka katrs, kurš bija spējīgs domāt un gribēja, tas domāja par savu labklājību. Neviens vairs negribēja dzīvot kā agrāk. Te nu arī panesās tautas lielā atmoda. Tikai atmoda nebija tikai manā vai tavā galvā.... tā bija visiem, tik katram savādāka. Vieniem gribējās redzēt tās rietumu zemes, kur tik forša muzika radās vai džinsi un fordiņi ripo... citam gribējās pašam savu senču zemi art, vēl kādam nauda maisos koka rubļos sabāzta un nebija kur to tērēt.
Afganistāna bija narkotiku točka. Zārki cinkotie nereti bija atsūtīti ar narkotikām, jo piederīgie vaļā taisīt tos tāpat nedrīkstēja. Visiem, kuri taisīja naudu, pamatā augšas militārais sastāvs, tiem vajadzēja to naudu kur likt, jo cik varēja būvēt dačas vietējos jūru krastos vai Kaukāza augļu nogāzēs? Par to tika domāts jau krietni iepriekš kā te sākās atmoda. Bija jau toreiz izskanējusi doma, ka vajag kādu neitrālu republiku ar bankām, jo Šveice vai Luksemburga nebija pieejamas. Par to man stāstīja šobrīd un tajā laikā stabila celtniecības brigāde, kura ģenerāļiem būvēja vasarnīcas Kaukāzā. Iespējams, ka tieši Parex bija tā visa pamatā veidots...
nedrīkst nepieminēt tajos laikos brīvības cīnītājus Āfrikā, kur par iespēju izvietot savas raķetes cīnījās arī 2 lielvaras- PSRS un USA... kas vienam bija nieks, jo pārprodukcija, tas otram prasīja tukšus veikala plauktus savā valstī, jo brīvības cīnītājiem tika sūtītas zandales, sviests un desas...
Lūk`, tā paviršs ieskats caur manu skata prizmu. Protams, nepretendēju uz absolūto patiesību..
Publicēts: 25.08.14 12:47
 citēt
Jolan:Kāpēc raksti -"jums"???Vai tad Tu nedzīvo šeit??

jums [kas pārdzīvojat, ka Pie†ālavu atdeva]?
Publicēts: 26.08.14 18:20
 citēt
KVAA-II:23.augusts - Baltijas ceļš
tautas "akcija" jeb KGB/CK plānots pasākums (tā CK spārna, kas atbalstīja ASV)
un sausais atlikums no šis akcijas pēc 25 gadiem

PS un welcome kapitālismā
kamēr tautai aizmālē acis ar pseidopatriotiskiem saukļiem - elite rīkojās
http://www.la.lv/jaunas-sazverestibas-teorijas-zelta-miljards-un-google-specdienestu-riciba/

Un? Gribi parunāt un parakstīt par to? Raksti, runā. Vai tas kaut ko ietkemē, to jau Tev labāk zināt.:-) Bet es domāju, ka ne. Tukša vāvuļošana, jo jau sen ir zināms, ka valstis pārvalda nevis tie, kuri stāv uz barikādēm un šauj, bet gan tie, kuri tirgo belašus un ieročus. ..un ja Tu to nezini, jeb domā ar savu vāvuļošanu kauč ko ietekmēt, tas liecina tikai par intelektuālās kapacitātes trūkumu.
Publicēts: 26.08.14 20:22
 citēt
Bet kādēl jums vispār ar muļķi jārunā?..
Publicēts: 26.08.14 21:04
 citēt
KVAA-II:ir cilvēki, kuri dara arī kaut ko,

antiglobalisti.lv...

Sasmīdināji.:-)
Cilvēki lien pie siles aiz to, ka neprot strādāt, neprot pelnīt, taču rukšķ ar lielu prieku.
Publicēts: 26.08.14 22:20
 citēt
"Zvejnieka dēls" ir feins gabals.Var padomāt,ka kāds te nav lasījis un redzējis filmu.:face-wink:Taču nesalīdzināmi labāks un realistiskāks ir "Ivans Brovkins neskartajā zemē".Brīvdienās skatījos pa teļļuku.Super!!!!Tā sagribējās stradāt kolhozā un dzīvot tautu draudzībā!:face-grin:Krievi,protams,vecākie brāļi un lielākie pirmrindnieki,taču vidusāzijas čurkas arī dod savu artavu.:face-grin:Un pat viens latvietis tur bija-šuvējs vai piegriezējs,mācīja darbarūķiem kā skaisti jāģērbjas.Uzšuva visai brigādei stilīgus uzvalkus,bet labākais traktorists tomēr pabojāja šiku jo pie lepnā uzvalka bija uzvilcis kājās padarmijas tipa kirzovikus un metās straujā pļaskā.Bet galvenais-neviens ballē nelietoja alkoholu un necenzēti nelamājās par masu kautiņu jau nemaz nerunājot-tas taču padomjzemē vienkārši nav iespējams.
Publicēts: 26.08.14 23:23 labots
 citēt
KVAA-II:var izlasīt Zvejnieka dēls - par ulmaņa Latvijas laikiem, tur vēlēšanu drudzis ne ar ko neatšķīrās un arī apstākļi ne
PS sanāca kalambūrs, jo Artis Silavnieks dzied grupā "Zvejnieka meita"
http://youtu.be/uQn_bXUwFk4

slikti pārzini vielu, vai arī kuratori kļūdījās ar piespēlēto materiālu .... :bad_smile: vēlēšanu drudzis bija k/f " Pie bagātās kundzes "
Publicēts: 27.08.14 00:14
 citēt
kvā jau, pēc aicinājuma, vairāk ir dzejnieka ne zvejnieka dēls - svarīga ir attieksme ne jēga/fakti.
Publicēts: 27.08.14 00:16
 citēt
nu kā tekstā par leišu saldummagnātu neatkarīgo varenību ( tas poh, ka tie arī pieder tam pašam kantorim kam laima)
Publicēts: 27.08.14 00:29
 citēt
KVAA-II:ir cilvēki, kuri dara arī kaut ko

2 lietas nesaprotu. bilde pekstiņš vai promaucības bilde. un ko izdarījis - lokus noplūcis?
Publicēts: 27.08.14 06:48
 citēt
O, nu skaidrs. Kvaa ir no antiglobālistiem, tādēļ arī nāk ārā tie prokrieviskie rusofīlie murgi, tādi pat kā visādiem daiņiem grabovskiem, uldiem sēnēm utt. Tas saraksts nr2 "Suverenitāte" tak ir absolūts marginālu rusofīlu pamuļķu saraksts.
Publicēts: 27.08.14 09:29
 citēt
R_J:O, nu skaidrs. Kvaa ir no antiglobālistiem, tādēļ arī nāk ārā tie prokrieviskie rusofīlie murgi, tādi pat kā visādiem daiņiem grabovskiem, uldiem sēnēm utt. Tas saraksts nr2 "Suverenitāte" tak ir absolūts marginālu rusofīlu pamuļķu saraksts.

Ka murgi, piekrītu, bet autori ne vienmēr ir dauņi. Tas bizness nopietnāks. (Zīmīgi, ka līdzīgu personāžu skaits un aktivitātes kopš pavasara būtiski pieaugušas)
Publicēts: 27.08.14 09:37
 citēt
Jā Orks ,tev taisnība.Delfos figurē tads Linux kaut kāds.Tad viņš pamanās pie katra raksta par Ukrainu būt pirmais komentētāju rindā.Aber vienmēr pirmais un ritīgi sadod banderovciem,fašistiem un mazu bērnu krustā sitējiem.Vai nu gluži bez delfinārija administrācijas palīdzības var tā būt mūžīgi pirmais?:face-wink:
Publicēts: 27.08.14 10:16
 citēt
Viecha – „”linuxu:” atceros, bet ne no Delfiem, laikam vēl kaut kur uzstājies. Nedomāju, ka tādu radībiņu izplatībā tajās vietnēs, ko lasu, galvenais nopelns portālu administrācijām. Vairāki aktīvisti ar vienu vai atšķirīgiem nikiem publicē murgus ar tādu intensitāti, kāda iespējama tikai pilna laika darbiniekiem, par dažu man nepierādītas aizdomas, ka tur sēž (un piepelnās?) viens otrs profesionāls žurkālists. Saspēlei radušies (radīti?) „oponenti” – personāži, kas rusofīļiem iebilst izcili rupji un (vai) uzkrītoši neargumentēti, tā diskreditējot jebkuru saprāta balsi. Neizslēdzu, ka reizēm to raksta viens un tas pats, citreiz – oponenti sēž vienā istabā pie blakus datoriem.
Publicēts: 27.08.14 10:26
 citēt
Bet paklau,pasaulē nav nekā jauna!Man māsa sen atpakal,vēl pirms atmodas šancēja Jūrmalas redakcijā.Viens no viņas uzdevumiem bija lasītāju vēstuļu un atsauksmju sacerēšana.:face-grin:Tā sacīt lai demonstrētu atgriezenisko saikni ar lasītāju,jo realitātē vēstuļu nebija.:face-sad:Tie kuri rakstīja sūdzības par ūdensvadu vai kļauzas par vietējiem priekšniekiem parasti izvelējās centrālās avīzes.Vai arī nesa savus sacerējumus pa taisno uz partkomu.Bet lasītāju sleju avīzē ta vajag.:face-grin:
Publicēts: 27.08.14 10:33
 citēt
Viecha, mūsdienu aktīvistiem redakcijas nav galvenā bāze. Domāju, ka tik izvērsta procesa saknes tajā mājā, kur krievu laikā bija miņisķerstvo kuļturi, protams, ar atbilstošu starpposmu skaitu. Un ne bez „derīgo idiotu” izmantošanas, tā prakse ilgstoši atstrādāta.
Publicēts: 28.08.14 13:03
 citēt
R_J:Tas saraksts nr2 "Suverenitāte" tak ir absolūts marginālu rusofīlu pamuļķu saraksts.

в семье не без урода, bet nu vismaz lielums antiglobālistu nav ne rusofīli, ne pedofīli, ne gomoseki.
Publicēts: 28.08.14 13:28
 citēt
Viņi tik paši tā domā...
Publicēts: 31.08.14 00:49
 citēt
KVAA-II:A.Zinovjeva 1999.gada Intervija - aktuāla šodien arī

rostend.su...

kas tiek slēpts no cilvēkiem un notika aizkadrā - maskējoties ar it kā PSRS sabrukumu, kādas globāla rakstura izmaiņas, kuru sekas - mēs tagad pļaujam arī Latvijā (kur augšminētājā KOB piezīmē apraksta Rietumu liberāli-buržuāziskās sabiedrības "vērtību" maiņu ap 60to gadu beigām uz pseidovērtībām - ģimenes un tradicionālo vērtību sagraušana, dažādas pretdabiskas idejas utml)

neliels citāts
Нынешняя господствующая сверхвласть подавляет суверенные государства.

Latvijas gadijumā - varas genocīds pret savu tautu, simtiem tūkstošiem cilvēku aizdzīšana emigrācijā, politiskās elites piekukuļošana ar amatiem ārpusLatvijas varas struktūrās - Brisele

Но будет наивным верить в то, что Европейский союз явился результатом доброй воли правительств стран, входящих в его состав. Евросоюз – это оружие уничтожения национальных суверенитетов. Он является частью проектов, разработанных наднациональными организмами.

vot, pareizi runā KVAA-II
es to genocīdu pret mani izjūtu jau kopš manas dzimšanas vēl PSRS laikos
KVAAII - pieņem mani savā partijā!
Publicēts: 31.08.14 01:06
 citēt
ziepis:es to genocīdu pret mani izjūtu jau kopš manas dzimšanas vēl PSRS laikos

es to genocīdu pret sevi izjūtu jau kopš savas dzimšanas vēl PSRS laikos. Pirzdams S†aļins Ratus Stūma!
Publicēts: 31.08.14 08:17
 citēt
haralds:
ziepis:es to genocīdu pret mani izjūtu jau kopš manas dzimšanas vēl PSRS laikos

es to genocīdu pret sevi izjūtu jau kopš savas dzimšanas vēl PSRS laikos. Pirzdams S†aļins Ratus Stūma!

nu tu, Harald, varbūt kaut ko arī pret sevi izjūti, bet es kaut ko izjūtu pret mani.. un no manas dzimšanas, ne no tavas vai savas... HEM - Haralds Endzelīns Mārrutkainais
Publicēts: 31.08.14 08:33
 citēt
ziepis:Haralds Endzelīns Mārrutkainais

"ņem savu gultu un staigā!" vai "ņem Tavu gultu un staigā!" a kā kurā valodā! piederības vietniekvārdu locīšana atšķirās visādās valodās, tāpat visās valodās īpatnības skaitļu vārdu locīšanā - kaut krievu - "три рубля", bet "пять рублёв!".:grimace:
Publicēts: 31.08.14 08:42
 citēt
haralds:
ziepis:Haralds Endzelīns Mārrutkainais

"ņem savu gultu un staigā!" vai "ņem Tavu gultu un staigā!" a kā kurā valodā! piederības vietniekvārdu locīšana atšķirās visādās valodās, tāpat visās valodās īpatnības skaitļu vārdu locīšanā - kaut krievu - "три рубля", bet "пять рублёв!".:grimace:

Tu pats vismaz saprati, ko te noburbuļoji?
Publicēts: 31.08.14 09:28
 citēt
ziepis:Tu pats vismaz saprati, ko te noburbuļoji?

мало того, es pat pieturos pie pārliecības, ka manā tekstā ko nesaprast var tikai loši un retardēti delinkventi!
Publicēts: 31.08.14 09:36
 citēt
Nojaušu, ka Haralds ir gramatiskais teicamnieks. Tādā gadījumā lūdzu paskaidrot, kas tie tādi "loši" un kādā locījumā tie ir iepriekšējā pienesumā ierakstīti. Lašus zinu, lošus nezinu.
Publicēts: 31.08.14 09:39
 citēt
haralds: ...retardēti delinkventi!

To tev Kultūras koledžā Arkons iemācīja? :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 31.08.14 09:48
 citēt
Publicēts: 31.08.14 09:53
 citēt
Haraldiņ - nevis izvairies, bet atbildi uz pamatjautājumu - cik tev maksā par dalību akcijā par Citadeles bankas pārdošanu vajadzīgajām personām? www.pietiek.com...
Publicēts: 31.08.14 09:57
 citēt
ziepis:... lūdzu paskaidrot, kas tie tādi "loši" un kādā locījumā tie ir iepriekšējā pienesumā ierakstīti. Lašus zinu, lošus nezinu.

nu ko Tu mani ļečī! nominatīvā. loši apmēram tas pats, kas pāļi un slurduki!

Schneider:
haralds: ...retardēti delinkventi!

To tev Kultūras koledžā Arkons iemācīja? :face-grin::face-grin::face-grin:

:face-grin::face-grin::face-grin:
es jau šūlē ne xyя nav gājis, tikai Universtē un kondženē uz sagatavošanas kursiem! :face-grin:
Publicēts: 31.08.14 10:00
 citēt
Publiskajā apgalvojumā ir rakstīts - "Mēs, Latvijas Republikas iedzīvotāji un nodokļu maksātāji...".
Man gribētos zināt, cik tad pēdējo 3 gadu laikā šie paziņojuma autori ir samaksājuši nodokļos Latvijas valsij? Tanī skaitā "nodokļu maksātājs" Haralds Elceris, kas parakstījis Citadeles aizstāvju lapeli.
Publicēts: 31.08.14 10:01
 citēt
ziepis:Haraldiņ - nevis izvairies, bet atbildi uz pamatjautājumu - cik tev maksā par dalību akcijā par Citadeles bankas pārdošanu vajadzīgajām personām?

jau atbildēju komentā pie reporta! www.fotoblog.lv...
un atbildēju: (почему это вы, евреи, всегда на вопросы вопросамы отвечаете?) un kā Tev šķiet? un galvenais - kā Tev šķiet, kas maksā? jāšeršē femme vai jāpēta, kam tas izdevīgi?
par "cīņu par taisnīgumu" Ci†adeles lietā man nemaksā - to es rokas atpūtinot pie vienām sāpēm. man pie backsaides, kurš ar to spodrina spalvas, ja uzbrauc pa djēlu.
ja Tu jautātu, cik man maksā par bildēšanu, droši vien atbildētu vai nu "slēdža un kompitõra amortizācijai nesanāk, par pazolēm i nerunājot!" vai "maz, pavisam maz!"!
Publicēts: 31.08.14 10:02
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes: