ziepis:Publiskajā apgalvojumā ir rakstīts - "Mēs, Latvijas Republikas iedzīvotāji un nodokļu maksātāji...". Man gribētos zināt, cik tad pēdējo 3 gadu laikā šie paziņojuma autori ir samaksājuši nodokļos Latvijas valsij? Tanī skaitā "nodokļu maksātājs" Haralds Elceris, kas parakstījis Citadeles aizstāvju lapeli.
ar Mēs, Latvijas Republikas iedzīvotāji un nodokļu maksātāji ... domāts nevis, ka Mēs, tie Latvijas Republikas iedzīvotāji, kuri maksā nodokļus, nevis tie Latvijas Republikas iedzīvotāji, kuri nemaksā nodokļus ..., bet tas par zīmi, ka €brievu komsomoļcu banks†eru PareX'a - ŠmareX'a, tagad Ci†adeles izpākstošanas lieta attiecas uz visiem nodokļu maksātājiem un ka tādēļ parakstās arī nepilsoņi. citu kabatās un muķos skatos tikai, ja man aizdomas, ka tur notjiharīts mans kāposts, pats pamaz esmu maksājis - raujos mikrouzņēmumā un ne sūda jau tur nemaksā. bet pat, ja nebūtu maksājis - man остоeбенило под руководством каких-то идиотов strādāt par ubagu grašiem un domāju retīrēties, bet par pensiju fonda kāpostu izglāba €brievu komsomoļcu banks†eru backsaides. cita starpā, mačka Čepāne bijusi pienākusi un baurojusi, bakstījusi ar pirkstu propogandas materiālā ģīmju bildes un lumudurējusi, ka "... šhit'ie visi ir godīgi cilvēki!". par to, vai pamanīja, ka tur arī Kargina sejs, vēsture klusē!
haralds:ja Tu jautātu, cik man maksā par bildēšanu, droši vien atbildētu vai nu "slēdža un kompitõra amortizācijai nesanāk, par pazolēm i nerunājot!" vai "maz, pavisam maz!"!
Lapprāt gribētu ticēt, bet, spriežot pēc tava niknā reportu presinga, pats gribi pārliecināt visu pasauli, ka "Maksā. Un ne slikti".
Tā nav pārdošanās par kapeikām. Te redzams, kā ar smukiem saukļiem var paķert tautu, vienalga, vai tā būtu bijusī fermas slaucēja tante Tekla no Dagdas, vai fotogrāfs Haralds ar Universtē un kondženē uz sagatavošanas kursiem! izglītību. Tā ir viņa pārliecība, ja nodibinātos jauna partija, kurā būtu četri cilvēciņi, Kargins, Godmanis, Rubiks un Mepizdõpelis, galvenais - pareiza programma. Tajā pietiktu ar trim punktiem: 1. Mēs par pilnu atklātību elektrovilcienu iepirkumos. 2. Atņemt visiem bijušajiem agronomiem un mehāniķiem visu kolhozu sabrukšanas laikā noprivatizētos Belorusus un addot tos likumīgajiem īpašniekiem - traktoristiem, kuri ar šo tehniku lēja sviedrus druvās dēļ tautas lapklājības. 3. un pats galvenais - 2x2=4
Un akal pilns blogs ar reportiem no dibināšanas kongresa, parakstu vākšanas un citām aktivitātēm. Ja kas, LA pēdējā lapā ir lasītāju vēstules un Radio 1, liekas, pirmdienās raidījums "Brīvais mikrofons", kuri ir tieši tādas publikas tribīne.
Scneider - nevajag tik augstu vērtēt Hariju Elceri. Viņš fotografeē un reizēm saņem kapeikas par parakstu zem kaut kādām lapelēm. Harijs Elcers - kā mēs visi,.
ziepis:Scneider - nevajag tik augstu vērtēt Hariju Elceri. Viņš fotografē un reizēm saņem kapeikas par parakstu zem kaut kādām lapelēm. Harijs Elcers - kā mēs visi,.
Schneider:Lapprāt gribētu ticēt, bet, spriežot pēc tava niknā reportu presinga, pats gribi pārliecināt visu Pasauli, ka "Maksā. Un ne slikti".
tici vai netici (skat. skudriņu Tipu!), tava personālā darīšana. man mazāk dirskomforta būtu, ja Tu ticētu - saliekās, ka pa lielam esi normāls miķelis.
Schneider:... Tā ir viņa (mana) pārliecība, ja nodibinātos jauna partija ...
pa manam īsti pēc bontona nav, kā bija. bet bija tā. kad organizēja kolchõzus, no frenda tantes kūts aizveda 20 govis un lērumu kazu un aitu, bet kad liberas†komunisti nahrenizēja kolchõzus, sējmašīnas, pļaujmašīnas, kultivātõri un traktõri ietrāpīja kolchõza priekšsēdim un kolchõza par†ijas sekre†āram, bet frenda tante saņēma cauru spaņģi un lāpstu ar salauztu kātu. jauna par†ija, ja kompilācija no veco par†iju īstenajiem locekļiem, mani neuzrunā, bet pa manam uz jaunām par†ijām vienīgā cerība. programma gan pie dirsas - es gan tajās esmu tikai pa komatam ieteicis nokopt vai ielikt, bet mutvārdu daiļradē, tak zinu, ka labs pagasta skrīveris var 7÷11 par†ijām programmas sakompilēt.
ziepis:Reizēm aizdomājos - par cik es varētu pārdot savu pārliecību> Par 100, par 1000, par 10000, par 1000000, par miljonu? Un saprotu, ka tik liels cipars vēl nav izgudrots. Pieļauju, ka manā dzīvē vēl nav bijusi tāda situācija, kad jāizšķiras starp dzīvību un nāvi - tad principu cena varētu arī samazināties. Bet fotogrāfs HarALDs Elceris pārdodas arī par kapeikām. Vai es viņu par to nosodu? Gan jā, gan nē - vienkārši ar viņu nedraudzēšos un viss.
par to, ka ar mani nedraudzēsies, pieraudāšu spilvenu slapju no abām pusēm! tam nevajadzētu būt par šķērsli domu apmaiņai. pārliecību, tāpat, kā mīlestību, nevar pārdot. pārdot var marķēšanu. nu, noalgot pārliecības vai mīlestības marķēšanai. un tagad слушай сюда! stāsts par to, kā pārdevu balsi Saeimas vēlēšanās par soteli Hennessy! karroče, piedalos promaucības kompānijā kā fotogrāfs un promaucības kompānijas vadītājs man saka: "Tev arī vajadzētu par mums nobalsot", uz ko es (bet bazārs kafejušņikā!), ka par 100-li Hennessy varētu domāt. gādāja. tas sotelis Hennessy man kā freeware - šā kā tā par to par†iju būtu balsojis - ar bildēšanu promaucēt par†iju, kuru neatzīstu par labu esam - par to to tie maukas nejaudātu samaksāt!
haralds:man mazāk dirskomforta būtu, ja Tu ticētu - saliekās, ka pa lielam esi normāls miķelis.
Es noticēšu, ja tu, spalvas no krūtīm plēzdams, abzvērēsi, ka esi pārliecināts, ka šeit kādu aizrauj tie blēžu taisnības cīnītāju ģīmji, ka kādam izraisa patiesu interesi tie visi pasākumi, kurus tu no 13.augusta postē šeit iekšā blokos pa 2 reporti. Bet stāsts par frenda tanti, kura saņēma cauru spaņģi un lāpstu ar salauztu kātu ir galīgi не по адресу, vienā no taviem reportiem es redzēju Mepizdõpeli vārdā Aļfred Petrovič, vot viņam bildēšanas laikā tad arī varēji uzprasīt, kādēļ tieši viņa vadītās par†ijas sekre†ārs ierāva nāsīs visas sējmašīnas, pļaujmašīnas, kultivātõrus un traktõrus.
haralds:man mazāk dirskomforta būtu, ja Tu ticētu - saliekās, ka pa lielam esi normāls miķelis.
Es noticēšu, ja tu, spalvas no krūtīm plēzdams, abzvērēsi, ka esi pārliecināts, ka šeit kādu aizrauj tie blēžu taisnības cīnītāju ģīmji, ka kādam izraisa patiesu interesi tie visi pasākumi, kurus tu no 13.augusta postē šeit iekšā blokos pa 2 reporti. Bet stāsts par frenda tanti, kura saņēma cauru spaņģi un lāpstu ar salauztu kātu ir galīgi не по адресу, vienā no taviem reportiem es redzēju Mepizdõpeli vārdā Aļfred Petrovič, vot viņam bildēšanas laikā tad arī varēji uzprasīt, kādēļ tieši viņa vadītās par†ijas sekre†ārs ierāva nāsīs visas sējmašīnas, pļaujmašīnas, kultivātõrus un traktõrus.
Mepizdõpeli vārdā Aļfred Petrovič esmu pāra reizes bildējis un viņam gramatas vedis, bet neesmu ar viņu tik tuvās attiecībās, lai šhit'o jautātu!
ziepis:harīti - publiski izstājies no tās bankas aizstāvju biedrības, tad arī tevi ņems nopietni vērā... pagaidām tu esi pērkams šunelis ar fočiku rokās, kura pienākums ir atspoguļot viena no iespējamajiem bankas pircējiem viedokli....
galīgs fufelis. pat es nevaru atspoguļot tā, nezin kā viedokli.
"...Ko tas nozīmē mums - vienkāršajiem cilvēkiem ? Būs vairāk taisnīguma, mazināsies genocīds pret cilvēkiem, dzīvot kļūs labāk..." - krievu civilizācijas nestā laime jau ir piedzīvota, un ne reizi vien. 1920.gada augustā īsi pēc miera līguma Ļeņins uzdeva E.M.Skļanskim (Эфраим Маркович Скля́нский) kopā ar Dzeržinski organizēt Latvijas pierobežā „zaļo” bandas, kas it kā latviskās varas vārdā slepkavotu zemniekus, un par katru pakārto maksāt tā laika 100000 (!) rubuļus.
orks:"...Ko tas nozīmē mums - vienkāršajiem cilvēkiem ?
paturi arbūzi! bet kustība viss, galamērķis sūds!
Laikam abi kaut ko nesapratām. Es – tavu piezīmi, Tu – ka manā piezīmē citēts KVAA-II. Arbūzi man asociējas tikai ar visādām progresīvām ekologu un vides sargu kustībām – zaļi no ārpuses, iekšā sarkani, tos turēt netaisos, bet ēst arī ne visai garšo. Rietumu 60to gadu kreilīšu pantiņu par kustību un galamērķi arī atceros, tikai nez kāpēc kreisais plakstiņš noraustījās. Apspiežu, mēs tak humānisti.
He, he, te kāds nespēj izsekot Haralda domu gājienam... Par arbūziem: Pa ielu iet gruzīns ar 2 arbūziem, katrs savā padusē. Pretī nāk tūrists: - Cienītais, vai jūs man nepateiktu, kā nokļūt viesnīcā? Gruzīns apstājas un dod abus arbūzus tūristam: - Paturi arbūzi! Tūrists paņem. Tad gruzīns izteiksmīgi noplāta rokas: - Dārgais, kā lai es to zinu?! Tad paņem savus arbūzus abās padusēs un turpina ceļu.
Elton, paldies, stāstiņu zināju, bet man lēni ar pielekšanu. Krustošanas ideju vēsturē daži varianti: Staļina un Lisenko laikā visā nopietnībā mēģinājuši izaudzēt PUK – „puķ k komuņizmu” – sakrustojot radiniekus kāli ar kāpostu, dabūt, ka augša kā kāpostam, apakšā – kālis. Vienmēr iznācis točnā naoborot. Agrīnā Hruščova laikā pēc inerces taisījuši atdarinājumu - lai tomātam pie saknēm kartupeļi augtu. Atkal 2 ražas. Tēvs, tajā laikā par to priecādamies, proponēja ideju krustot cūku ar ķirzaku. Ekonomika varena – var pēc grafika raut nost resnas un garšīgas astes, bet rumpis ar visiem orgāniem un skeletu paliek nebojāts, tātad bez liekiem izdevumiem ražo nākošo asti. Tomēr komunisms nepienāca
Atzīšos, ka galīgi nesaprotu šī topika jēgu un vajadzību pēc tā. Vai kādam liekas, ka Baltijas ceļš bija kaut kas slikts? Un vai tam sekojošā brīvības atgūšana ir kaut kas slikts? Par ko te jācepas vairāku lappušu garumā???
haralds:Baltijas ceļš bija OK, tam sekojošais - ka okupācijas varas orgāns pasludināja Latvijas neatkatrības atjaunošanu bija jau mazliet aizdomīgāk.
Es, Harald, piedalījos gan Baltijas ceļā, gan kā Tautas frontes ierindas biedrs staigāju pa Ķengaraga dzīvokļiem un aģitēju par Tautas frontes sarakstu. Un to, ka tas jādara, neviens tā īpaši priekšā neteica. Ar viedokli, ka Augstākās Padomes vēlēšanas vajagot boikotēt, pāris reizes saskāros, jo tad lūk, mēs atzīšot okupācijas varas leģitimitāti, un tas būšot ļoti nepareizi. Interesanti, kur mēs tagad būtu bez šīs AP un neatkarības deklarācijas. Sanāk, ka es arī esmu Tavā "aizdomās turamo" sarakstā.
GunarsII:Interesanti, kur mēs tagad būtu bez šīs AP un neatkarības deklarācijas. Sanāk, ka es arī esmu Tavā "aizdomās turamo" sarakstā.
interesanti, tak neuzzināsim. es biju tā vairāk ar Pilsoņu Komitejām. "aizdomās turamo" sarakstā neesi, nē.
Ar pilsoņu komitejām miesīgajā dzīvē bij diezgan cieša saskarsme pilsoņu kongresa vēlēšanu laikā. Savā naivumā pat publiski esmu muldējis, ka PK varētu būt alternatīva, ja tā saukto „parlamentāro ceļu” sarkanie izgāztu. Lēni pielēca, ka tas ir, kaut steigā, tomēr tīri labi izstrādāts abu Maskavas komiteju kopprojekts. Par laimi, neveiksmīgs.
orks:Lēni pielēca, ka tas ir, kaut steigā, tomēr tīri labi izstrādāts abu Maskavas komiteju kopprojekts.
nu, es pret PK mazliet atsalu, kad uzzināju, kā frendam izgāja - Pilsoņu kongresā pie reģistrēšanas viņam viņa КГБ-ists pretī! nu, šā vai tā, bet jau 1/4 gad-100-tu konformkomunis†i un liberas†koministi regulē satiksmi.
GunarsII:Atzīšos, ka galīgi nesaprotu šī topika jēgu un vajadzību pēc tā. Vai kādam liekas, ka Baltijas ceļš bija kaut kas slikts? Un vai tam sekojošā brīvības atgūšana ir kaut kas slikts? Par ko te jācepas vairāku lappušu garumā???
Ir tādi, kuriem par publikācijām portālos maksā, kas te ko nesaprast?
haralds: droši zini? tādi, kuriem par publikācijām portālos maksā, ne tikai tādi, kuriem par publikācijām portālos apsola samaksāt?
Pilnīgi droši par to zina tik kvākšķis un viņam maksājošais kasieris, bet iegūglē tekstu tipa "Krievijas pozitīva publicitāte, interneta komentāru apmaksa Ukrainas notikumi" visās zināmajās valodās, gan jau atradīsi. Pirms 2-3 nedēļām par to rakstīja ziņu portāli. Pašam slinkums, nudien.
KVAA-II:kamēr latvieši kasās un knosās, tikmēr citi jau ir tikuši tālu mums priekšā
1)runā un analizē pastāvošās problēmas 2)piedāvā tām dažādus risinājumus
http://inance.ru/2014/09/znaniya/
------------- ar ko tad viņi tikuši? Ar to, ka pirmie ienāca Tavās ausīs vai redzes laukā? Mūsu politiķi arī nav uz mutes krituši un māk gan solīt, gan teoriju nolasīt. Nekā jauna jau viņš nepateica, tikai to, ko viņam sagatavoja priekšā kāds paidegoģiju pārzinošs padomdevējs /viens no/ Krievija, toreiz psrs ražoja un lika saprast, ka tas ko viņi uzražos būs pats šedevrs. Tā bija ar vaz 2108, kurā tika izgudrota un ievietota unikāla piekare-stūres iekārta, kaut gan, tie, kuri vairāk par ārzemju auto bija interesējušies, zināja, ka tā sen jau rietumos tiek izmantota. Viena lieta ir bazūnēt, otra radīt produktu.
KVAA-II:PSRS zinātnieki un izgudrotāji izgudroja, bet pēc tam ar šausmām un bezcerību ievēroja, ka PSRS to visu nobremzē, bet pēc kāda laika izgudrojums uzpeld Rietumos
tieši KO pēeseres viedie izgudroja, kas pēcāk "uzpeldēja rietumos"? Faktus palūgšu.