forum.gif
Problēmas ar monitoru
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Problēmas ar monitoru
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.08.14 12:55
 citēt
Lietoju DELL 2711.Viss it kā forši,līdz mirklim,kad skatos bildes blogā.Bildes miglainas/graudainas un jūk uz kvadrātiņiem.Paskatos savas samazinātās bildes pirms ielādēšanas,it kā viss ok,bet kad blogā skatos tās pašas bildes,tad viena vienīga miglaina putra.Tā pati problēma ir arī ar citiem foto saitiem,izņemot 500px.com(tur tikai krāsas paliek blāvākas,vismaz uz mana monitora).Ko ieteiksiet?
Publicēts: 25.08.14 13:05
 citēt
man tā ir tikai mobilā interneta dēļ bijis, jo lietoju vācu netu, kurš filtrē datu plūsmu.
Publicēts: 25.08.14 13:06
 citēt
Ja teksti normāli un fotošopā nav problēmu, tad problēma nav monitorā un pat ne videokartē.Mož ar krāsu menedžmentu kas sagājis sviestā sistēmai.
Publicēts: 25.08.14 13:10
 citēt
60uz5komats6:Ja teksti normāli un fotošopā nav problēmu, tad problēma nav monitorā un pat ne videokartē.Mož ar krāsu menedžmentu kas sagājis sviestā sistēmai.

Tur jau tā lieta,ka drukāju papīrā viss ok,teksti perfekti.:face-sad:
Publicēts: 25.08.14 13:23
 citēt
A pričom te "durkāju papīrā"? kā saprotu bilde uz moņa dirsā, tātad sākam pa ķēdīti meklēt vainīgo, ja monis visu(txt, filmas, photoshop) rāda normāli izņemot bildes webā, tad hardwāre nav pie vainas.Značit softiska problēma un šeit uzreiz nāk prātā ekrāna setingi, it sevišķi krāsu menedžments.Ar citu web pārlūku būtu labi paskatīt to pašu.Un Tālavieša doma par provaidera jociņiem arī interesanta.
Publicēts: 25.08.14 20:38
 citēt
Vispār dikt dīvaini ka šo veco tēmu, kura cilāta entās reizes, atkal paceļ pasažieris kurš tusē te 5 gadus :face-smile: Jā fb sadirš jebkuru bildi kas = 900 vai > par 900px, pārseivo un nejēgā sakompresē, svars kb bieži vien samazinās pat 4x. Pamēģini ievietot mazāku par 900px, redzēsi ka vairs svars nesamazināsies, bet pat bik pieaugs uz logo rēķina, kvalitāte nemainīsies :face-wink:
Publicēts: 13.09.14 09:08
 citēt
Bingo.Nomainīju pārlūk programmu no Opera uz Mozilla un BINGO.Viss ir štokos.:face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):