Labrīt, vēlējos uzjautāt cilvēkiem, kuri iespējams ir iegādājušies foto tehniku ASV. Lieta tāda, ka mana paziņa uz doto brīdi ir ASV un es gribētu, lai viņa man atved Canon 5D Makr III, bet viņa īsti nezina kur viņu meklēt. Jautājums, kā ir izdevīgāk, kurš internetveikals tur piedāvā labāku variantu, iespējams kāds no Jums to jau ir darījis? Paldies, cerams kāds padalīsies ar pieredzi!
wēwēwē.bhphotovideo.com neaizmirsti ~ +8.5% pie cenas. nav nekāda baigā izdevīguma no turienes vest plaša patēriņa mantas, cita lieta kaut kas eksotisks, kā šeit nav.
60uz5komats6:wēwēwē.bhphotovideo.com neaizmirsti ~ +8.5% pie cenas. nav nekāda baigā izdevīguma no turienes vest plaša patēriņa mantas, cita lieta kaut kas eksotisks, kā šeit nav.
Nu tas nodoklītis ir klāt tikai, ja pērk uz vietas Ņujorkā vai pasūta no šī paša štata. Ja pasūta no cita štata, tad ir veikalā norādītā cena. Tikai muitnieki jau gudri, skatās vai bagāžā nav kastes ar veikala atzīmēm u.tml., ja izdomā pārbaudīt. Tādēļ dokumentus un kastītes (ja ļoti vajag) saplacinātā veidā vajag atsūtīt sev uz mājām pa pastu, bet aparatūru vest somā kā ikdienā lietojamu.
60uz5komats6:wēwēwē.bhphotovideo.com neaizmirsti ~ +8.5% pie cenas. nav nekāda baigā izdevīguma no turienes vest plaša patēriņa mantas, cita lieta kaut kas eksotisks, kā šeit nav.
Nu tas nodoklītis ir klāt tikai, ja pērk uz vietas Ņujorkā vai pasūta no šī paša štata. Ja pasūta no cita štata, tad ir veikalā norādītā cena. Tikai muitnieki jau gudri, skatās vai bagāžā nav kastes ar veikala atzīmēm u.tml., ja izdomā pārbaudīt. Tādēļ dokumentus un kastītes (ja ļoti vajag) saplacinātā veidā vajag atsūtīt sev uz mājām pa pastu, bet aparatūru vest somā kā ikdienā lietojamu.
ā tagad no USA pērkot ir garantija Latvijā vai ne ? Labāk jau nesākt runāt muļķības ja nav ko pateikt
Pārsvarā tie kam kkādā veidā skauž , vai arī vnk nepietiek naudas lai iegādātos kko , vai krāj pusdzīvi , viņiem kkas iekšā grauž ka redz kāds šitā vot darās a es sēžu uz dibena un neko dzīvē saniegt nevaru , labāk es viņam kko riebīgu uzraxtīšu
Papildus bača, atmiņas karte un vēl kaut kādas drazas. Bet visdrīzāk, ka nopirktu lietotu - vēl daudz lētāk.
Nu tur jau ar tik pa kādiem 30EUR letak sanak neka man Takā neredzu šitam jēgu Plus es ar varu pielikt 32GB atminu karti un baču klāt .
A lietotu nu tā jau ir cita lieta
Es tik tā iemetu linku uz fikso, pārdomām, jo brīvdienās noskatījos - bija buy.com piedāvājums ēbajā par 2300 USD (pliks bodijs), až man iegribējās kļūt par Kanonistu.
Bet tava cena ir ļoti laba, ja tā forši uz vietas var dabūt. Man par cik radi Losangelesā tad paasti tādi piedāvājumi īsti neinteresē.