Cena par bodiju ir ļoti adekvāta, bet vēl viena izmaksu pozīcija, ka jāpatur prātā ir kompja upgreids migrējot uz 36Mpix monstru. Piem. Core2Duo + 3GB RAM knapi tiek garā ar 12Mpix RAW'iem (~10MB). Komentārus par kompja antikvārismu es nevēlos uzklausīt. (:
Cena par bodiju ir ļoti adekvāta, bet vēl viena izmaksu pozīcija, ka jāpatur prātā ir kompja upgreids migrējot uz 36Mpix monstru. Piem. Core2Duo + 3GB RAM knapi tiek garā ar 12Mpix RAW'iem (~10MB). Komentārus par kompja antikvārismu es nevēlos uzklausīt. (:
ne tikai kompis. arī objektīvi !
šo aparātu atļaujas vai nu biezie hobijisti, bet taadi pashi uz USA lido biezhi pashi var nopirkt pa taadu cenu, vai nu aktīvie darboņi, no kuriem daudzi grib kameras oficiaali izlaist caur graamatvediibu
ne tikai kompis. arī objektīvi !
šo aparātu atļaujas vai nu biezie hobijisti, bet taadi pashi uz USA lido biezhi pashi var nopirkt pa taadu cenu, vai nu aktīvie darboņi, no kuriem daudzi grib kameras oficiaali izlaist caur graamatvediibu
Nu nesaki gan USA nav tādas cenas tur ir dārgāk tākā nebij īpaši precīzi teikts
Kā arī nopietnam pircējam kas pirktu cenu varētu arī nolaist.
Ar šo kameru arī nav tēmēts uz hobijistiem kam ar parasto kameru pietiek
pāris dienas atpakaļ vienā Barselonas universālveikalā redzēju par 3200 cik tur - stipri vairāk kā LV ar garantiju pirku 800to gandrīz 2 gadus atpakaļ.
Jolan:Kompi pirku 3 gadi atpakaļ par 250Ls(lētais gals) un ar 36Mpix tiek galā elementāri
7 gadus atpakaļ likts pc, 3.4 pentium 4gb ram gremo 24mpx raw nekompresētus normāli. ne ātri bet ciešami. 12mpx raw gremo zibenīgi.
a Tu izdari shitaa: atver kaadu raw mapiiti ar vismaz 10 bildeem LR (vai jebkuraa citaa softaa) un paklikshkjini pa vienai uz priekshu tos 12mpix rawus