forum.gif
Kamera pirms FF kameras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kamera pirms FF kameras
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.08.10 01:51
 citēt
Dīvains varbūt izklausās nosaukums , bet jā , interesē kāda Canon kamera , kura nebūtu FF , bet vienu soli pirms tā , proti ar kropoto matricu...

3gadus lietoju Canon eos 400d , apnika , un iespējas ar izsīka , tagad skatos kropotu kameru, lai pēc vairākiem gadiem pirktu FF, bet pagaidām no kropotajām pēc visiem aprakstiem un expertu vērtējumiem Canon 7D atzīta kā viena no labākajām www.canon.lv...

Jūsu viedokļi ?
Publicēts: 26.08.10 01:57
 citēt
Njā .. Mārketings strādā, ja cilvēkam liek domāt, ka viņš ir izsmēlis kameras iespējas, nevis otrādi :face-wink:
Publicēts: 26.08.10 01:59
 citēt
NIN:Njā .. Mārketings strādā, ja cilvēkam liek domāt, ka viņš ir izsmēlis kameras iespējas, nevis otrādi :face-wink:

Lūdzu bez offtopic :)
Publicēts: 26.08.10 02:09 labots
 citēt
Isti veči lieto tikai EOS 1 seriju :) PIRMS FF parasti lieto D1 MARK IV ar 1,3 crop , visi parejie zieptaruki 1,6 kurus kruti čaļi pat rokā neņem NEKAS tapat sesanak izsmeltas iespējas un VISPĀRl:face-grin::face-grin: tas nav kruta , Ot nopirksi EOS 1D un viss ŠEDEVRI VIEN šedevri vein kaks kaks laukā un kompeni pats liks un exsi dazaddas kadra vietas balansēs pats tev pat lukturus nebus jamak uzlikt :D:D un asumu stadis tik tur kur pareizi un čikas pats koļis uz drebišu nost mesanu un ja vēl KARTĪGS balts stiks tad arī uz sexsu :face-wink::face-grin:
Publicēts: 26.08.10 02:11
 citēt
Mīkla atrisināta...
Publicēts: 26.08.10 02:16
 citēt
kārtējais reklāmu upuris :)
Publicēts: 26.08.10 02:22
 citēt
greenman:kārtējais reklāmu upuris :)

Kāpēc upuris ? Es jau nesaku , ka es pirkšu 7D , bet skatos citu kameru , kura nav FF , bet saņemt kkādu ieteikumu , vai sakarīgu komentāru , ir diezgan grūti. Tā jau ir labāk PM ar izlasītiem fotobloga biedriem apspriesties. Paldies.
Publicēts: 26.08.10 03:24
 citēt
Janbo:
greenman:kārtējais reklāmu upuris :)

Kāpēc upuris ? Es jau nesaku , ka es pirkšu 7D , bet skatos citu kameru , kura nav FF , bet saņemt kkādu ieteikumu , vai sakarīgu komentāru , ir diezgan grūti. Tā jau ir labāk PM ar izlasītiem fotobloga biedriem apspriesties. Paldies.

Ļāāābi, nečīksti ;)

JA Tu tiešām domā, ka vainīga ir tieši KAMERA, nevis, piemēram, zināšanu trūkums (nemācēšana pielietot) , vai nekvalitatīvi objektīvi, un ir daudz lieka nauda tad tava izvēle nav slikta .. modelis labs, izdevies .. neatteiktos es arī otrs varinats 50D ...
Publicēts: 26.08.10 03:32
 citēt
NIN:
Janbo:

Ļāāābi, nečīksti ;)

JA Tu tiešām domā, ka vainīga ir tieši KAMERA, nevis, piemēram, zināšanu trūkums (nemācēšana pielietot) , vai nekvalitatīvi objektīvi, un ir daudz lieka nauda tad tava izvēle nav slikta .. modelis labs, izdevies .. neatteiktos es arī otrs varinats 50D ...

Nejau par zināšanām iet runa , bet gan tieši par to , ka skatos jaunu kameru , jo vienkārši psiholoģiski vecā apnikusi un rokas jau par lielu... Pašam marki ir vēl bik pa dārgu tāpēc visticamāk nosliekšos uz 7D , būtu labi , ja kāds varētu pateikt kāda tā kamera ir , kurš to ir lietojis in life.

P.s Kurš te čīkst? :D
Publicēts: 26.08.10 07:28
 citēt
a kapēc ne lietots vecais piecītis?
Publicēts: 26.08.10 07:45 labots
 citēt
NIN:Njā .. Mārketings strādā, ja cilvēkam liek domāt, ka viņš ir izsmēlis kameras iespējas, nevis otrādi :face-wink:

ja jau gribēs izsmelt kameras iespējas līdz pēdējajam pilienam, tad nekad nepaņems krutāku. :exciting:
Publicēts: 26.08.10 07:53
 citēt
Tev jau ir kropota kamera. Akuutu vajadziibu gan neredzu mainiit, ja vien kkas nestraadaa, labaak gaishi stikli klat, nu jaa, taisniiba ir daudz eertaakas videejaas klases kameras, bet nu, tikai nevaig iedomaaties, ka kkas uber naaks aaraa no citas kropotas kameras :)
Publicēts: 26.08.10 08:16
 citēt
Kameras iespējas izsmeltas ir tad ja: 1.baterija nolietota, 2. slēdzis vairs nestrādā, 3. jāiet gulēt.
Publicēts: 26.08.10 08:39
 citēt
Ja varēsi uzskaitīt lietas, kas Tev pietrūkst esošajā kamerā, bet būs noskatītajā crop kamerā, tad varbūt sapratīšu šilo na milo maiņas lietderībā.
Publicēts: 26.08.10 08:45
 citēt
Tucha:Kameras iespējas izsmeltas ir tad ja: 1.baterija nolietota, 2. slēdzis vairs nestrādā, 3. jāiet gulēt.
bazārs laikam ne par konkrēto eksemplāru, bet par modeli. :grimace:
Publicēts: 26.08.10 08:47
 citēt
Tāk ja njevjehal.... kā tur kanoniem ir FF, krop un ūberkrop...?:D
Publicēts: 26.08.10 09:01 labots
 citēt
imgfoto:... kanoniem ir FF, krop un ūberkrop...?:D
Nikonam crop vai FF, canonam FF, maXi, midi un mini! :face-grin:
Publicēts: 26.08.10 09:32 labots
 citēt
Es savu d80 izsmeeelu....tiesi sledza resursa zinaa pie robezas...
nopirku d200: lielaaks, ertaaks, bet bilde tiesi taapat... :(...tikai atraaak, bet bacha ari 5x atraak beidzas....
D200 ar gripu lielakajs plus, ka nav kauns pa ielu kaklaa pakarinaatu staigaat...visi skatas un nodoma, ka baigais meistars esmu, bet 400d izskatas pec turista sapna,...laikam tur lielaka janbo saaape...
neizskatas tik iespaidiigi ka gribeetos... :/
Publicēts: 26.08.10 09:36
 citēt
imgfoto:Tāk ja njevjehal.... kā tur kanoniem ir FF, krop un ūberkrop...?:D
Pirms FF vēl aizmirsi mega-FF
Publicēts: 26.08.10 09:57
 citēt
smartins:
imgfoto:Tāk ja njevjehal.... kā tur kanoniem ir FF, krop un ūberkrop...?:D
Pirms FF vēl aizmirsi mega-FF

mosh atrodi kadu nodarbosanos?
jo tavs spams vairs pat neietilps spama definicija,,,vaig specialu nosakumu...
piemeram- samazgas!
Publicēts: 26.08.10 10:06
 citēt
get a camera! get a nikon!
Publicēts: 26.08.10 10:12
 citēt
bildē ar to pašu C 400D, labāk piepērc kādu sakarīgu stiklu, kurš pēc tam derēs arī uz FF kameras, kad nobriedīsi pērc uzreiz FF, nevis pa burzmu vēl kādu crop modeli .......:big_smile:
Publicēts: 26.08.10 10:14
 citēt
Bet kur paliek Pentax 645D?
Publicēts: 26.08.10 10:15
 citēt
Janbo:Dīvains varbūt izklausās nosaukums , bet jā , interesē kāda Canon kamera , kura nebūtu FF , bet vienu soli pirms tā , proti ar kropoto matricu...

3gadus lietoju Canon eos 400d , apnika , un iespējas ar izsīka , tagad skatos kropotu kameru, lai pēc vairākiem gadiem pirktu FF, bet pagaidām no kropotajām pēc visiem aprakstiem un expertu vērtējumiem Canon 7D atzīta kā viena no labākajām www.canon.lv...

Jūsu viedokļi ?

400d jau laikam nav crop ja? :big_smile:
Publicēts: 26.08.10 10:30
 citēt
Izrādās ka nē...:face-glasses:
Publicēts: 26.08.10 11:03
 citēt
Janbo:
NIN:
Ļāāābi, nečīksti ;)

Nejau par zināšanām iet runa , bet gan tieši par to , ka skatos jaunu kameru , jo vienkārši psiholoģiski vecā apnikusi un rokas jau par lielu... Pašam marki ir vēl bik pa dārgu tāpēc visticamāk nosliekšos uz 7D , būtu labi , ja kāds varētu pateikt kāda tā kamera ir , kurš to ir lietojis in life.

P.s Kurš te čīkst? :D

7D ir baigi ok. zibenim trigeris jau iekša :)
Publicēts: 26.08.10 12:28
 citēt
1.kārt izmerī (man lielas rokas , un mazu kameru rokās , grūti noturēt)
2.kārt shooter speed
3.kārt af punkti
4.kārt kamera kā tāda jauna salīdzinot ar 3 gadus lietotu , kuram slēdzis drīz var nobrukt , un af punkti galējie nestrādā.

P.s tas maz ir iespējams , ka tīrot , vienkārši maigi okulāru no otras puses paņem un sadragā af punktus ? Man pēdējā laikā , ja kameru turam horizontāli , no 9vinjiem af punktiem malējie (labās un kreisās malas) atsakās darboties. Tāpēc jau ar laicīgi interesējos par citu kameru.

P.s.s Negativs , es skatos tieši ne FF kameru , jo 10-22mm , jau neder FF , a objektīvs tuvs sirdij

P.s.s.s Nē canona 400d arī ir cropotā matrica...

P.s.s.s.s Krists_Locmeli , tev pasham ir 7D ?
Publicēts: 26.08.10 13:32
 citēt
haralds:
Tucha:Kameras iespējas izsmeltas ir tad ja: 1.baterija nolietota, 2. slēdzis vairs nestrādā, 3. jāiet gulēt.
bazārs laikam ne par konkrēto eksemplāru, bet par modeli. :grimace:
Apgaismoji.
Publicēts: 26.08.10 13:37
 citēt
A, kaada jeega vispaar no FF kameras... labi, kaada jeega apstaaties pie crop tieshi pirms FF. un otraadi.
Vai Tu tieshaam izproti ko Tev vaig? varbuut nevaig...
piedevaam, labs stikls svariigaaks par labu body. man liekas, shim visiem vajadzeetu piekrist...
Publicēts: 26.08.10 13:56
 citēt
Dambis:A, kaada jeega vispaar no FF kameras... labi, kaada jeega apstaaties pie crop tieshi pirms FF. un otraadi.
Vai Tu tieshaam izproti ko Tev vaig? varbuut nevaig...
piedevaam, labs stikls svariigaaks par labu body. man liekas, shim visiem vajadzeetu piekrist...

es piekriitu! :D
Publicēts: 26.08.10 13:57
 citēt
tieshi taa, tu tos 850 ls vai izmantot upgreidojot savus stiklus, ne kameru! :amazing:
Publicēts: 26.08.10 14:03
 citēt
kamera pēc pusgada būs mironis , a ko tad ?
Publicēts: 26.08.10 14:05 labots
 citēt
ja kamera buus mironis, tad 150 ls nopirksi vietaa taadu pashu. :)

Vienaa testa lapaa (neatceros gan kuraa) saliidzinaaja vienus un to pashus stiklus uz FF un uz cropu. Un preteeji miitam, ka crops "izgriezh" kadra centraalo - LABAAKO dalju ir aplams. Visi stikli kaa viens bija asaaki uz FF matricaam i centraalajaa daljaa i malaas. Bija izskaidrojums kapeec taa, tachu momentaa siiki neatcereeshos izskaidrot.

Secinaajums - ja upgreidojies uz FF, tad pie reizes arii sanaak arii "upgreids" uz stikliem, jo visi eoshie raadiis labaak. :)
Publicēts: 26.08.10 14:28
 citēt
alchsh:ja kamera buus mironis, tad 150 ls nopirksi vietaa taadu pashu. :)

Vienaa testa lapaa (neatceros gan kuraa) saliidzinaaja vienus un to pashus stiklus uz FF un uz cropu. Un preteeji miitam, ka crops "izgriezh" kadra centraalo - LABAAKO dalju ir aplams. Visi stikli kaa viens bija asaaki uz FF matricaam i centraalajaa daljaa i malaas. Bija izskaidrojums kapeec taa, tachu momentaa siiki neatcereeshos izskaidrot.

Secinaajums - ja upgreidojies uz FF, tad pie reizes arii sanaak arii "upgreids" uz stikliem, jo visi eoshie raadiis labaak. :)

jā labs upgrade sanāk ja esošos kropa stiklus uz FF uzliek :amazing:
Publicēts: 26.08.10 14:32
 citēt
bet nu 10-22mm nevar , tāpēc jau ar skatos vēlvienu kameru pirms FF kameras...
Publicēts: 26.08.10 14:36
 citēt
Janbo:bet nu 10-22mm nevar , tāpēc jau ar skatos vēlvienu kameru pirms FF kameras...

da perc 60d jauno :D
mosh tev ir iedzimts talants filmeet!
Publicēts: 26.08.10 14:40
 citēt
anonims_:
Janbo:bet nu 10-22mm nevar , tāpēc jau ar skatos vēlvienu kameru pirms FF kameras...

60d jau tik nakamnedelj iznaks (ja nemaldos) , bet nee nee 7d jau ir pārbaudīta vērtība...
Publicēts: 26.08.10 15:20 labots
 citēt
Janbo:
anonims_:

60d jau tik nakamnedelj iznaks (ja nemaldos) , bet nee nee 7d jau ir pārbaudīta vērtība...

jā pārbaudīta tikai kādā ziņā? :big_smile:
webcache.googleusercontent.com...
Publicēts: 26.08.10 15:33
 citēt
tas ir nenopietns iemesls, šito pārdod, nopērc 12 -24mm, gaidi, kad nomirs 400D, un pērc FF .....
Publicēts: 26.08.10 15:50
 citēt
lasot diskusiju jau nodomāju, vai tiešām tāda sīkuma dēļ ir jēga pirkt neFF kameru, tas man liekas ir pats nejēdzīgākais. Kaut kādu 50D vai 60D ņem, tie ir lētāki un ne ar ko ne sliktāki par 7D.

negatIvs:
tas ir nenopietns iemesls, šito pārdod, nopērc 12 -24mm, gaidi, kad nomirs 400D, un pērc FF .....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):