Dīvains varbūt izklausās nosaukums , bet jā , interesē kāda Canon kamera , kura nebūtu FF , bet vienu soli pirms tā , proti ar kropoto matricu...
3gadus lietoju Canon eos 400d , apnika , un iespējas ar izsīka , tagad skatos kropotu kameru, lai pēc vairākiem gadiem pirktu FF, bet pagaidām no kropotajām pēc visiem aprakstiem un expertu vērtējumiem Canon 7D atzīta kā viena no labākajām www.canon.lv...
Isti veči lieto tikai EOS 1 seriju PIRMS FF parasti lieto D1 MARK IV ar 1,3 crop , visi parejie zieptaruki 1,6 kurus kruti čaļi pat rokā neņem NEKAS tapat sesanak izsmeltas iespējas un VISPĀRl tas nav kruta , Ot nopirksi EOS 1D un viss ŠEDEVRI VIEN šedevri vein kaks kaks laukā un kompeni pats liks un exsi dazaddas kadra vietas balansēs pats tev pat lukturus nebus jamak uzlikt un asumu stadis tik tur kur pareizi un čikas pats koļis uz drebišu nost mesanu un ja vēl KARTĪGS balts stiks tad arī uz sexsu
Kāpēc upuris ? Es jau nesaku , ka es pirkšu 7D , bet skatos citu kameru , kura nav FF , bet saņemt kkādu ieteikumu , vai sakarīgu komentāru , ir diezgan grūti. Tā jau ir labāk PM ar izlasītiem fotobloga biedriem apspriesties. Paldies.
Kāpēc upuris ? Es jau nesaku , ka es pirkšu 7D , bet skatos citu kameru , kura nav FF , bet saņemt kkādu ieteikumu , vai sakarīgu komentāru , ir diezgan grūti. Tā jau ir labāk PM ar izlasītiem fotobloga biedriem apspriesties. Paldies.
Ļāāābi, nečīksti
JA Tu tiešām domā, ka vainīga ir tieši KAMERA, nevis, piemēram, zināšanu trūkums (nemācēšana pielietot) , vai nekvalitatīvi objektīvi, un ir daudz lieka nauda tad tava izvēle nav slikta .. modelis labs, izdevies .. neatteiktos es arī otrs varinats 50D ...
Janbo:
Ļāāābi, nečīksti
JA Tu tiešām domā, ka vainīga ir tieši KAMERA, nevis, piemēram, zināšanu trūkums (nemācēšana pielietot) , vai nekvalitatīvi objektīvi, un ir daudz lieka nauda tad tava izvēle nav slikta .. modelis labs, izdevies .. neatteiktos es arī otrs varinats 50D ...
Nejau par zināšanām iet runa , bet gan tieši par to , ka skatos jaunu kameru , jo vienkārši psiholoģiski vecā apnikusi un rokas jau par lielu... Pašam marki ir vēl bik pa dārgu tāpēc visticamāk nosliekšos uz 7D , būtu labi , ja kāds varētu pateikt kāda tā kamera ir , kurš to ir lietojis in life.
Tev jau ir kropota kamera. Akuutu vajadziibu gan neredzu mainiit, ja vien kkas nestraadaa, labaak gaishi stikli klat, nu jaa, taisniiba ir daudz eertaakas videejaas klases kameras, bet nu, tikai nevaig iedomaaties, ka kkas uber naaks aaraa no citas kropotas kameras
Es savu d80 izsmeeelu....tiesi sledza resursa zinaa pie robezas... nopirku d200: lielaaks, ertaaks, bet bilde tiesi taapat... ...tikai atraaak, bet bacha ari 5x atraak beidzas.... D200 ar gripu lielakajs plus, ka nav kauns pa ielu kaklaa pakarinaatu staigaat...visi skatas un nodoma, ka baigais meistars esmu, bet 400d izskatas pec turista sapna,...laikam tur lielaka janbo saaape... neizskatas tik iespaidiigi ka gribeetos... :/
bildē ar to pašu C 400D, labāk piepērc kādu sakarīgu stiklu, kurš pēc tam derēs arī uz FF kameras, kad nobriedīsi pērc uzreiz FF, nevis pa burzmu vēl kādu crop modeli .......
Janbo:Dīvains varbūt izklausās nosaukums , bet jā , interesē kāda Canon kamera , kura nebūtu FF , bet vienu soli pirms tā , proti ar kropoto matricu...
3gadus lietoju Canon eos 400d , apnika , un iespējas ar izsīka , tagad skatos kropotu kameru, lai pēc vairākiem gadiem pirktu FF, bet pagaidām no kropotajām pēc visiem aprakstiem un expertu vērtējumiem Canon 7D atzīta kā viena no labākajām www.canon.lv...
Nejau par zināšanām iet runa , bet gan tieši par to , ka skatos jaunu kameru , jo vienkārši psiholoģiski vecā apnikusi un rokas jau par lielu... Pašam marki ir vēl bik pa dārgu tāpēc visticamāk nosliekšos uz 7D , būtu labi , ja kāds varētu pateikt kāda tā kamera ir , kurš to ir lietojis in life.
1.kārt izmerī (man lielas rokas , un mazu kameru rokās , grūti noturēt) 2.kārt shooter speed 3.kārt af punkti 4.kārt kamera kā tāda jauna salīdzinot ar 3 gadus lietotu , kuram slēdzis drīz var nobrukt , un af punkti galējie nestrādā.
P.s tas maz ir iespējams , ka tīrot , vienkārši maigi okulāru no otras puses paņem un sadragā af punktus ? Man pēdējā laikā , ja kameru turam horizontāli , no 9vinjiem af punktiem malējie (labās un kreisās malas) atsakās darboties. Tāpēc jau ar laicīgi interesējos par citu kameru.
P.s.s Negativs , es skatos tieši ne FF kameru , jo 10-22mm , jau neder FF , a objektīvs tuvs sirdij
A, kaada jeega vispaar no FF kameras... labi, kaada jeega apstaaties pie crop tieshi pirms FF. un otraadi. Vai Tu tieshaam izproti ko Tev vaig? varbuut nevaig... piedevaam, labs stikls svariigaaks par labu body. man liekas, shim visiem vajadzeetu piekrist...
Dambis:A, kaada jeega vispaar no FF kameras... labi, kaada jeega apstaaties pie crop tieshi pirms FF. un otraadi. Vai Tu tieshaam izproti ko Tev vaig? varbuut nevaig... piedevaam, labs stikls svariigaaks par labu body. man liekas, shim visiem vajadzeetu piekrist...
ja kamera buus mironis, tad 150 ls nopirksi vietaa taadu pashu.
Vienaa testa lapaa (neatceros gan kuraa) saliidzinaaja vienus un to pashus stiklus uz FF un uz cropu. Un preteeji miitam, ka crops "izgriezh" kadra centraalo - LABAAKO dalju ir aplams. Visi stikli kaa viens bija asaaki uz FF matricaam i centraalajaa daljaa i malaas. Bija izskaidrojums kapeec taa, tachu momentaa siiki neatcereeshos izskaidrot.
Secinaajums - ja upgreidojies uz FF, tad pie reizes arii sanaak arii "upgreids" uz stikliem, jo visi eoshie raadiis labaak.
alchsh:ja kamera buus mironis, tad 150 ls nopirksi vietaa taadu pashu.
Vienaa testa lapaa (neatceros gan kuraa) saliidzinaaja vienus un to pashus stiklus uz FF un uz cropu. Un preteeji miitam, ka crops "izgriezh" kadra centraalo - LABAAKO dalju ir aplams. Visi stikli kaa viens bija asaaki uz FF matricaam i centraalajaa daljaa i malaas. Bija izskaidrojums kapeec taa, tachu momentaa siiki neatcereeshos izskaidrot.
Secinaajums - ja upgreidojies uz FF, tad pie reizes arii sanaak arii "upgreids" uz stikliem, jo visi eoshie raadiis labaak.
jā labs upgrade sanāk ja esošos kropa stiklus uz FF uzliek
lasot diskusiju jau nodomāju, vai tiešām tāda sīkuma dēļ ir jēga pirkt neFF kameru, tas man liekas ir pats nejēdzīgākais. Kaut kādu 50D vai 60D ņem, tie ir lētāki un ne ar ko ne sliktāki par 7D.
negatIvs:
Janbo:bet nu 10-22mm nevar , tāpēc jau ar skatos vēlvienu kameru pirms FF kameras...
tas ir nenopietns iemesls, šito pārdod, nopērc 12 -24mm, gaidi, kad nomirs 400D, un pērc FF .....