- Cik AF punktus tad tu izmanto fokusējoties? Vai arī tevi ir auto režīms, kad pilns ar punktiem saslēdzas. Vajag tak tikai centrālo un malējos. Ko ar citiem darīt?
- Turēšanu rokās grips atrisina, pie tam sākot jau ar 20D kameras ir pietiekami lielas.
Gaumes lieta, protams, bet ņemot vērā stiklus, darbošanās ērtības uzlabošanos, nav nemaz slikti uz 50D klasi. +Andreass. Protams, skatoties cenu klasi.
Janbo:Kādas reāli no šeit minētajiem lietotājiem ir 7D ? gribētu parunāt privāti...
Nesaprotu, ko Tu gribi baigi runāt? Ir taču skaidrāks par skaidru, ka 7d kā fotokamera ir labu labā! Noteikti būs solis augšup no 400D. Attiecīgi ja skaidri zini ka Tev vajag šo kameru tad pērc tik nost un būsi apmierināts kā tramvajs Nebūs tak tā, ka nopirksi a izrādās, ka kamera sliktāka par 400D
imgfoto:reportāžām izmantoju 51 punkta 3d ar pastāvigo fokusēšanos(iestādītu uz medium range)...ak ko, kāpēc sevi apgrūtināt????
Sūrie veči protams dara tā: atslēdz noise reducttion+ atslēdz visi ko vien var atslēgt, bildē rawā, protams manuālajā režīmā!
Vēl sūrākie: atrubī AF!
un kā tu zini uz ko kamera nofokusēsies?
Ja bildē cilvēkus parasti nofokusējas uz sejām...bildējot vienu cilveku tuvāk 90% gadījumu uz tuvāko aci...kapēc nezinu...vai nu kamera gudra vai man dikti veicas...
Janbo:1.kārt izmerī (man lielas rokas , un mazu kameru rokās , grūti noturēt) 2.kārt shooter speed 3.kārt af punkti 4.kārt kamera kā tāda jauna salīdzinot ar 3 gadus lietotu , kuram slēdzis drīz var nobrukt , un af punkti galējie nestrādā.
P.s tas maz ir iespējams , ka tīrot , vienkārši maigi okulāru no otras puses paņem un sadragā af punktus ? Man pēdējā laikā , ja kameru turam horizontāli , no 9vinjiem af punktiem malējie (labās un kreisās malas) atsakās darboties. Tāpēc jau ar laicīgi interesējos par citu kameru.
P.s.s Negativs , es skatos tieši ne FF kameru , jo 10-22mm , jau neder FF , a objektīvs tuvs sirdij
P.s.s.s Nē canona 400d arī ir cropotā matrica...
P.s.s.s.s Krists_Locmeli , tev pasham ir 7D ?
Vai tik netaisies ko kompensēt, lielās rokās nav ko lielu ielikt?
Janbo:1.kārt izmerī (man lielas rokas , un mazu kameru rokās , grūti noturēt) 2.kārt shooter speed 3.kārt af punkti 4.kārt kamera kā tāda jauna salīdzinot ar 3 gadus lietotu , kuram slēdzis drīz var nobrukt , un af punkti galējie nestrādā.
P.s tas maz ir iespējams , ka tīrot , vienkārši maigi okulāru no otras puses paņem un sadragā af punktus ? Man pēdējā laikā , ja kameru turam horizontāli , no 9vinjiem af punktiem malējie (labās un kreisās malas) atsakās darboties. Tāpēc jau ar laicīgi interesējos par citu kameru.
P.s.s Negativs , es skatos tieši ne FF kameru , jo 10-22mm , jau neder FF , a objektīvs tuvs sirdij
P.s.s.s Nē canona 400d arī ir cropotā matrica...
P.s.s.s.s Krists_Locmeli , tev pasham ir 7D ?
Vai tik netaisies ko kompensēt, lielās rokās nav ko lielu ielikt?
Janbo... izsmeelis 400d iespeejas..... bljeeee.... par shito reekt vares vel ilgi... njem 550d, varesi i filmeet i visu ko, njem to 7d vai da jebko citu... saku no pieredzes - NAV starpiibas ar ko bildee, rezultats ir vienaads ar dajebkaadu kameru - ne tehniskaa zinjaa, bet tieshi bilzhu satura un visu parejo kvaitashu zinjaa. man tagad ir 300d, un es nevaru pateikt, ka butu izsmelis taa iespejas - ja nu vieniigi bish paleena ta kamera vietaam, bet tas tieshi labi, nakas padomaat, pirms burstaa maukt...
Pilnīgi piekrītu, A klases mersis ir gluži tāds pats kā E klase. A ja braukt draņķīgi, tad pie vainas ir vadītājs, jo nemāk taču izmantot visas mašīnas iespējas. Izklausās pārliecinoši, vai tomēr nē?