palaidniex, šoreiz jūs pārāk teoretizējat. Sīki uzņēmumi nelīgs fotogrāfus, un nevar arī atļauties to nemaz darīt. Un ja nepieciešamība ir neregulāra un pa dažām bildēm, tipa nākt trīs reiz nedēļā nobildēt 1 vai divus kadrus, tad tur neviens fotogrāfs neparakstīsies, vai arī parakstīsies, bet cena uz vienu kadru būs neadekvāta.
Un godīgi sakot, ja sīkam uzņēmumam vienkārši informatīvu bildi vajag webā, tad nekāda reklāmas katalogu kvalitāte tur nav vajadzīga. Pie tam, ja tas, kuram uzdod to bildēšanu, nav galīgs muļķīs, tad apskatot dažus tutoriāļus jūtūbē, mazliet patrenējoties, varēs tīri labi bildēt tos dažus kadrus nedēļā tādā kvalitātē, kas klientiem apskatīties kā tā eļļa izskatās, būs pilnībā pietiekama.
R_J:palaidniex, šoreiz jūs pārāk teoretizējat. Sīki uzņēmumi nelīgs fotogrāfus, un nevar arī atļauties to nemaz darīt. Un ja nepieciešamība ir neregulāra un pa dažām bildēm, tipa nākt trīs reiz nedēļā nobildēt 1 vai divus kadrus, tad tur neviens fotogrāfs neparakstīsies, vai arī parakstīsies, bet cena uz vienu kadru būs neadekvāta.
Un godīgi sakot, ja sīkam uzņēmumam vienkārši informatīvu bildi vajag webā, tad nekāda reklāmas katalogu kvalitāte tur nav vajadzīga. Pie tam, ja tas, kuram uzdod to bildēšanu, nav galīgs muļķīs, tad apskatot dažus tutoriāļus jūtūbē, mazliet patrenējoties, varēs tīri labi bildēt tos dažus kadrus nedēļā tādā kvalitātē, kas klientiem apskatīties kā tā eļļa izskatās, būs pilnībā pietiekama.
Lai jau cilvēks paraksta! Visiem tak vajag izlādēties! Es gan nomīšu šodien kādu 50nieku un miers! Ja kas, šo 7dien Jēkabpilī nelielas velogonkas - varbūt kāds ir arī minējs? Paldies par atbildēm un idejām! K-kad turpināsim ,tagad jāskrien vēl pa dzelām...
No mājas datora skaidrs. 3šais variants ir tas, ko man vajag. Nejau dakšu eļļa, protams, bet apmēram bildes izskats. Uz balta fona, bt ne tik stipri liels - kādu maliņu apkārt ar vajadzētu. Bet to jau graizīs un izmērus taisīs cits. Un pudeli nedaudz ieslīpi un no augšas.
Ir doma nākamnedēļ patrenēties vismaz ar 2 zibspuldzēm (Metz uz fotoaparāta, Nissin k-kur no sāna), ja atradīsies laiks. Pagaidām sezona... Visi kuļ! Bet vispār jau bija plānots - 1 zibspuldze fonam, un tad 2 no sāniem. Un eksperimentēt kamēr patīk.
Brakkis:Nē - man beigta mugura! Bet ja tas ir pie Jēkabpils, varu sarunāt kādu zemnieku, kas apars. Pat par velti, ja palīdzēsi tikt galā ar foto lietām, kurās man toč vajag palīdzību.
Patīk Tava pacietība un humora izjūta pret šeit tupošajiem nīgruļiem ))))
P.S. Nez kā ar vienu, bet ar 2 zbsp var arī kaut ko izdarīt.
No Jēkappils līdz Līvāniem ir 20 min brauciens, atrodi pašā centrā SIA Minox, tur ir profesionālis Jānis Magdaļenoks, sarunā un viņš tev nofotografēs gan eļļas kannu, gan arī petrolejas cisternu dzelsceļa stacijā.
Brakkis:Atgriežoties pie sākuma. Tad par www.ebay.com... tas cerams bija nopietni?
To es varētu savas neizdarības pēc arī atļauties nopirkt no algas. Vajadzība - palaižas ar Stratos II, stāv mūžīgi 1 vietā un tiek izmantota ļoti reti (vismaz tuvākajā laikā).
normāls variants, vairāk jau neko nevajag, lai var manuāli regulēt jaudu un viss, tādēļ jau šīs tik lētas, ne TTL ne ar kādas citas automātikas, vienkāršas kā āmurs, lēti un labi
No mājas datora skaidrs. 3šais variants ir tas, ko man vajag. Nejau dakšu eļļa, protams, bet apmēram bildes izskats. Uz balta fona, bt ne tik stipri liels - kādu maliņu apkārt ar vajadzētu. Bet to jau graizīs un izmērus taisīs cits. Un pudeli nedaudz ieslīpi un no augšas.
Ir doma nākamnedēļ patrenēties vismaz ar 2 zibspuldzēm (Metz uz fotoaparāta, Nissin k-kur no sāna), ja atradīsies laiks. Pagaidām sezona... Visi kuļ! Bet vispār jau bija plānots - 1 zibspuldze fonam, un tad 2 no sāniem. Un eksperimentēt kamēr patīk.
Kopumā vis pareizi - bet pat ar 1. blici + atstarotāji var iegūt bildīti, kas pilnībā apmierinās Jēkabpils prasīgos lauksaimniekus ja tiešām interesē, tad raksti iekš pm, mēģināšu skaidrot plašāk savu domu. PS tikai tāpēc, ka esi pedāļminējs !