forum.gif
Kas notiek ar fotogrāfiju?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kas notiek ar fotogrāfiju?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.09.14 20:06
 citēt
Kolēģi un troļļi! Vaiu man vienam šķiet, ka fotosaitos pēdējā laikā kvalitatīvu, pārdomātu, māksliniecisku fotogrāfiju daudzums ir tuvs nullei? :haha:
Publicēts: 06.09.14 20:11 labots
 citēt
TĀ ir jau dažus gadus:) Saproti LABU fotogrāfiju daudzums ir nemainīgs , arī "Pratēju" tās uztaisīt tāpat. Mainās tikai MĒSLU apjoms un mēslu producētāju skaits. Līdz ar to MULZU MĒSLU VILNIS padara labās bildes un autorus PRAKTISKI neieraugāmus:) Plus vēl sabiedrība pastiprināti notrulinās debilizējas primitivizējas. Publika paliek ŠAURI virzītas trulas intereses , totāls fantāzijas trūkums:) TĀ ir trulas masīvas reklāmas un primitīvu seriālu rezultāts. Man kādreiz Vācijā lielā skuķa učenes teica "Kāda jūsu bērnam izcila iztēle un jūtu pasaule" , kā jau austrumeiropiešiem . TV nebija reklāmu , nebija tupu multeņu un idiotisku seriālu , BIJA JĀDOMĀ:) Tagad viss ok NORMĀLI vidusmēra bez fantāzijas tupari CIRVJI:) Kuri pietam neko nevēlas mācīties nopietni tik uzreiz "Mācīt citus".Ir tāda zināma teorija INTELEKTS pasaulē ir konstants lielums , tā blīvums un izplatība mainās attkarībā no "Iedzivotāju" skaita. Piemērām VISSUSTLBĀKĀ vslsts pasaule tiek uzskatītās Ķina un Ijdija , Gudrākās Šveice un Somija :)
Publicēts: 06.09.14 20:43
 citēt
Vavers:Kolēģi un troļļi! Vaiu man vienam šķiet, ka fotosaitos pēdējā laikā kvalitatīvu, pārdomātu, māksliniecisku fotogrāfiju daudzums ir tuvs nullei? :haha:

Tas tāpēc ka ir digitālā ēra un visi ar viskautko knipsē bez domāšanas un saprāta :D
Publicēts: 06.09.14 20:52
 citēt
Vāvere un Oli, tā šķiet ne tikai jums... Varētu mēģināt uzrakstīt, paskaidrot, kāpēc, bet nezinu, vai nepieciešams... rupjība, prāta, intelekta necienīšana, gaismas aklums un sakaru mānija pārmāc visu..
Publicēts: 06.09.14 21:51
 citēt
Fotogrāfija saitā? Pārdomāta,laba? :haha::haha::haha:

Lai šāda diskusija man kļūtu interesanta būtu jāpamet tradicionālā trīšanās fotogrāfu vidē (tā pati reitingu dračītāju saruna vien būs) un jāpalūko uz lietām pavisam no cita skatpunkta. Bet tad saruna var sanākt tāda,kā dažu fiziķu teorijas,ka laiks VISPĀR NEEKSISTĒ sakarā. Un kurš uz to ir gatavs?

:face-wink:
Publicēts: 06.09.14 21:54
 citēt
Tāpēc, ka fotogrāfija ir pakļauta "Pareto sadalījumam"
en.wikipedia.org...

Jeb latviski runājot, vienmēr būs ļoti maz šedevru, maz labu bilžu, vidēji daudz viduvēju, daudz sūdīgu un ļoti daudz pavisam sūdīgu. Tā viņš ir un tā tam būs būt mūžīgi mūžos, Amen!
Publicēts: 06.09.14 21:56
 citēt
es šeit nesūdzos par vietnēm, kurās admini izvēlas publicēt, vai nepublicēt autoru darbus ;)
Publicēts: 06.09.14 21:59
 citēt
vēl pirms kāda pusotra gada publiskos saitos ieejot likās, jā, tas forši un šitais labi, kvalitatīvi, smuki... tagad tajās pat vietnēs ir trakāk, kā Sapper raksta :amazing:
Publicēts: 06.09.14 22:25
 citēt
Oi,nebiju dazos bijis gadiem...nu nez... Kas vainas ???

Publicēts: 06.09.14 22:30
 citēt
Vo, vo, sāk pūt pamazām :face-grin:
Publicēts: 06.09.14 22:37
 citēt
Vavers:Kolēģi un troļļi! Vaiu man vienam šķiet, ka fotosaitos pēdējā laikā kvalitatīvu, pārdomātu, māksliniecisku fotogrāfiju daudzums ir tuvs nullei? :haha:
Man domāt tā ir tāpēc ka tie, kuri prot taisīt LABAS foto, ar to nelielās līdzīgos kā fb saitos. Tiem ir savas mājas lapas... piem stelmaherafoto.lv... man lielas smuki, bet tas jau gaumes lieta.
Publicēts: 06.09.14 22:51
 citēt
Sturgeon's law: en.wikipedia.org...
Publicēts: 06.09.14 23:12
 citēt

negribu noliegt, bet domāju liela daļa apzinās, ka šis jautājums periodiski tiek pacelts jau ļoooooti sen...
Publicēts: 06.09.14 23:26 labots
 citēt
zombycop:
Man domāt tā ir tāpēc ka tie, kuri prot taisīt LABAS foto, ar to nelielās līdzīgos kā fb saitos. Tiem ir savas mājas lapas... piem stelmaherafoto.lv... man lielas smuki, bet tas jau gaumes lieta.

Štelmaheri vispār VISA ģimene teicami māklinieki. Aleksandrs kād beidza Vācijā šancēt foto darbnīcā un atgriezās bija LV kruts Muziķu un citu VIP bildētājs. TAČU kā smejies "Kopumā" mūsdienās viņi nav nedz ļoti pieprasīti vietējai publikai nedz VISPĀR. Kaut visi taisa ļoti izcilus mākslas darbus un arī vienkārši labi kā amatnieki gan Aleksands [Andris] gan Mētra gan Jēkabs . Ko tas nozīmē "Gaume" uz trulām vienkāršam lietām kļust arvien nospiedošāka un izteiktāka.
Publicēts: 06.09.14 23:30
 citēt
Ballītes arī vairs netiek rīkotas.
Visi pa saviem kaktiem.
Publicēts: 06.09.14 23:38 labots
 citēt
Dolldia:Ballītes arī vairs netiek rīkotas.
Visi pa saviem kaktiem.

Nū vienkārši visa vecā kompānija pamatā aizbraukusi vai kārtīgi bzinesā , skuķiem bērnu bari sadzimuši dzeki pamatā aizbraukuši vai urbj galvu nepacēluši. Nuu aktīvi inntriganti un citi idioti veido "Noslēgtus kolchozus" tas ar kapitāli notrulina un neveicina vēlmi komunicēt. Dažiem vienkārši vecuma marazms vai bailes palait kādu "Prom" ka nepaliek viena. Tupi pielieties un nīgri lūrēt no stūra tas vairumu nefascinē , nav jēgas tussiiem. Līdzigi bija 1990 sākumā kad viss juka bruka.
Publicēts: 06.09.14 23:39
 citēt
Tagad modē ir dzenat objektīvus, iso, mpix, un sapņot par vēl labāku tehniku.
Publicēts: 06.09.14 23:41 labots
 citēt
Z
Publicēts: 06.09.14 23:41
 citēt
Robis7000:Tagad modē ir dzenat objektīvus, iso, mpix, un sapņot par vēl labāku tehniku.

Tada ir bijusi VIENMĒR un tas nav nedz kas jauns nedz exsjluzīvs.
Publicēts: 06.09.14 23:46
 citēt
Vavers:vēl pirms kāda pusotra gada publiskos saitos ieejot likās, jā, tas forši un šitais labi, kvalitatīvi, smuki... tagad tajās pat vietnēs ir trakāk, kā Sapper raksta :amazing:

Vēl jāņem vērā, ka saprāts uz Zemes tomēr ir konstants lielums, bet cilvēku paliek aizvien vairāk. :grimace:
Publicēts: 06.09.14 23:51 labots
 citēt
Sapper:
Vavers:vēl pirms kāda pusotra gada publiskos saitos ieejot likās, jā, tas forši un šitais labi, kvalitatīvi, smuki... tagad tajās pat vietnēs ir trakāk, kā Sapper raksta :amazing:

Vēl jāņem vērā, ka saprāts uz Zemes tomēr ir konstants lielums, bet cilvēku paliek aizvien vairāk. :grimace:

Jūs, Sappera kungs, tiešām esat šīs domas piekritējs? :face-sad:
Publicēts: 07.09.14 01:15 labots
 citēt
Vērtīgāk būtu, ja neuzdotu jautājumus, uz kuriem nav atbildes, bet dotu savu pienesumu tajā kvalitatīvajā, pārdomātajā, mākslinieciskajā fotogrāfijā fotosaitos.
Publicēts: 07.09.14 01:45
 citēt
R_J:
Sapper:

Jūs, Sappera kungs, tiešām esat šīs domas piekritējs? :face-sad:

Jūsu jautājums apliecina, ka Mums ir nopietns pamats izskatīt šādas versijas iespējamību. :face-grin:
Publicēts: 07.09.14 12:29
 citēt
Dolldia:Ballītes arī vairs netiek rīkotas.
Visi pa saviem kaktiem.
Uztaisam savu, savā kaktā :what:
Publicēts: 07.09.14 14:38 labots
 citēt
Negribu teikt, ka manas bildes būtu labas, viduvējas vai sūdīgas, bet tas ir fakts, ka pēdējos mēnešus esmu kļuvis pietiekoši paškritisks, lai savu veikumu uzskatītu par atrādīšanas vērtu... ;)
Publicēts: 07.09.14 16:11 labots
 citēt
Lunis: TV nebija reklāmu , nebija tupu multeņu un idiotisku seriālu...

Šitam nepiekrītu. Padumjlaikos par reklāmām vel tupāki bijia PSKP CK ussaukumi pirms kārtējā, vēsturiskā plēnuma un kongresa, šitais tupums www.youtube.com... radīja Zariņas tipa māxlu un arī daļu no šajā topikā apspriežamā, bet vistupākie bija visi politiskie raidījumi un visu avīžu ievadraksti.
Arī tās filmas, kurās 1,5 stundas garumā kabinetā vienas fabrikas direktors ar otras galveno inženieri risina spraigu sižetisko līniju par tematu Василий Петрович, почему ваш завод сорвал поставки сырья, вы же коммунист!!!, ik pēc brīža pasaucot sekretāri: Тамара Васильна, чаю, пожалуйста!
Lunis: Tada ir bijusi VIENMĒR un tas nav nedz kas jauns nedz exsjluzīvs.

Bet šitam - piekrītu visā pilnībā, vēl filmu laikos forumos ķidāja segmentu skaitu eksponometrā, AF punktu skaitu un ātrumu milisekundēs un skaņu decibelos.
Publicēts: 07.09.14 16:50
 citēt
priore:Skrienu paskatīt, kāda ir Tava paškritika

Sadodīts... :D :D :D nupat tikai pamanīju, ka esmu sa***ies gramatikā un manis rakstīto var izlasīt tā, ka es lepni atrādu paveikto :D :D
Domāts bija, ka pēdējā laika garadarbus NEUZSKATU par vērtiem atrādīšanai ;)
Bet jebkurā gadījumā tencinu par vērtējumu.
Publicēts: 07.09.14 17:49
 citēt
Šneider,nejauc lietas!:face-grin:Padomju ražošanas filmās vienas fabrikas direktors(parasti negatīvais tēls ,birokrāts)sarunas risina ar otras fabrikas partijas sekretāru(ļoti pozitīvs tēls).Pārējais viss pareizi un beigās plāns izpildīts,sliktais no darba atlaists un arī mīlas līnija atrisinājusies partorgam par labu!:face-grin:
Publicēts: 07.09.14 17:49
 citēt
Galvenais, ka visi citi ir sliktie un nemākuļi, bet paši, mēs paši gan tie labākie!
Publicēts: 07.09.14 18:15
 citēt
jautājums - kas nosaka fotogrāfijas kvalitāti, pārdomātību un mākslinieciskumu? :face-grin:
Publicēts: 07.09.14 18:19
 citēt
kpacku:jautājums - kas nosaka fotogrāfijas kvalitāti, pārdomātību un mākslinieciskumu? :face-grin:

Padomju laikā bija lozungs-labākais kontrolieris ir strādnieka sirdsapziņa.:face-glasses:
Publicēts: 07.09.14 20:17
 citēt
vienkārši sāc ar savu izaugsmi, un labu pārdomātu fotogrāfiju .... :bad_smile:
Publicēts: 07.09.14 20:58
 citēt
kpacku:jautājums - kas nosaka fotogrāfijas kvalitāti, pārdomātību un mākslinieciskumu? :face-grin:

Raksta garums par tās autoru wikipēdijā.
Publicēts: 07.09.14 22:06
 citēt
Dead Can Dance - The Carnival Is Over youtu.be...
Publicēts: 07.09.14 22:15
 citēt
kurā vietā tas tā ir. Es neko tādu manījis neesmu. Izskatās, kā kādam krīze uzmetusies.
Publicēts: 07.09.14 22:46 labots
 citēt
:D
... nelaime liekās ir citā... daži te sevi ir pasludinājuši par lielā (cite - Vēl jāņem vērā, ka saprāts uz Zemes tomēr ir konstants lielums, bet cilvēku paliek aizvien vairāk.) saprāta esamību sevī, bet faktiski ir gandrīz bez tā...
... tika pieminēts, ka daudziem labiem fotogrāfiem ir savas mājas lapas un te neliek darbus... bet jebkurš sevi cienošs fotogrāfs liks darbus augstāk minēto indivīdu apriešanai :D, te ir fotoblogs, kur valda tikai viens viedoklis, kas domā savādāk, tas tiek nozākāts... ja sadod pretīm, tad to atcerās gadiem, aizmirstot cēloņus, redz tikai sekas :D
... lūk kur aiziet enerģija, bet arī tas ir tikai, kā kompensācija tam, ka mūza sen pametusi ( www.fotoblog.lv... )
bet nobeigumā labs copy par pārgudrajiem :D

Elmarss:
Nabaga stulbenītis, tu pat nevari pieļaut...
Publicēts: 07.09.14 22:54
 citēt
Nebija jau runa par fotoblog,bet vispārēji par fotosaitiem. :grimace:
Publicēts: 07.09.14 23:49
 citēt
hehehe, fotoblogu jau sen neuzskatu par fotosaitu :face-grin:
par šo nemaz nevajag sākt :face-kiss:
Publicēts: 07.09.14 23:55
 citēt
Tad jau drīzāk par fotosaitu var uzskatīt traukus, tur var lielāka izmēra bildes iekrāmēt..
Publicēts: 08.09.14 01:30
 citēt
Rolands66:Nebija jau runa par fotoblog,bet vispārēji par fotosaitiem. :grimace:

??? parādi kaut vai krievu foto saitus, kur ir krities līmenis, kā te rakstīts pirmajā ierakstā :D
f.lv padzīt dirsējus un saits uzplauks. Te jaunie ienāk daudzi, bet tikpat lunkani aiziet, jo sastopās ar sapperiskajām pārgudrībām, kuras absoluti neredzam viņa darbos.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):