Es kautkaa nemaniiju ka buutu bijusas ubernegativas atsauksmes. Bet vispar to ar ikski es nebutu likusi,3 iemeslu pec... 1. vai ta sieviete zin, ka vinas shaada bilde te ir? 2. Es isti nezinu ka piemeram reagetu Arhipova sieva shadu redzot,nezinu tik labi. 3. Kautko tacu ari ir jaatstaaj miglaa tiitu, jo pasiem ir visas iespejas redzet tieshajaa, galu gala tas moments ir tikai modelei un Arhipovam.
Ja bildi publicejot uz shos punktus njeemi veeraa un visiem ok, tad ir ok, ja ne tad skumji un mes reportaazhaa redzeejaam vienu no modeleem, kura turpmaak ies tev ar gaaaaru liikumu un ieteiks to savam pazinjam ari darit...
Vispar jaa to nezinaju, ka vina visu zin, tas reizes ka biju vinas nebij un tikai vienreiz arpus fotosesijas redzeju.Tad jau vispar super attieksme vinjai, vel jo vairak tiesi tapec nesaprotu ko visi njemas ap to Arhipova stilu mozh toc skauzh?A varbut tumsoniiba?
didams:da pa fotogrāfu nezinu esmu laikam pāris bildes redzējis kas patīk a tā velk pēc naglija krievu šovmeņa tepat fotogalerijās bāž naglu reklāmu feisā
Nu a ka savak, no gaisa nauda tacu nekrit Pa maz laikam esi redzejis
didams:da pa fotogrāfu nezinu esmu laikam pāris bildes redzējis kas patīk a tā velk pēc naglija krievu šovmeņa tepat fotogalerijās bāž naglu reklāmu feisā
Nu a ka savak, no gaisa nauda tacu nekrit Pa maz laikam esi redzejis
http://www.photodom.com/photographer/Arkhipov
ai nez i tipaazhi kas uzreiz a savu feisu vien izraisa antipaatijas
Bebiite, nuuu ...... kad apsaktaas vinja bilzhu graamatu ... mmmm ........ un tie, kas te njemas, tie neviens nav bijis uz vinja workshopiem!!! es shitos nenjemu galvaa muldonjas .....
dansiga:Bebiite, nuuu ...... kad apsaktaas vinja bilzhu graamatu ... mmmm ........ un tie, kas te njemas, tie neviens nav bijis uz vinja workshopiem!!! es shitos nenjemu galvaa muldonjas .....