forum.gif
baterijas zibspuldzei
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / baterijas zibspuldzei
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.14 10:33
 citēt
Sveiki

Padalieties lūdzu ar info, kādas lādējamās baterijas (ražotājs, modelis) izmantojat zibspuldzēs
Publicēts: 10.09.14 10:38 labots
 citēt
Publicēts: 10.09.14 10:40 labots
 citēt
sony
Publicēts: 10.09.14 10:48
 citēt
Enelūpi un kaukādi Ready to power LSD ar Hama cedeli.
Publicēts: 10.09.14 10:57
 citēt
Šeit esmu pircis gan baterijas, gan lādētāju. Pirms 2,5 gadiem. Viss joprojām strādā prīmā.

www.ebay.com...
Publicēts: 10.09.14 11:41 labots
 citēt
1,5v un bliež kā zvērs
Pure Energy 1.5V 2000 mAh AA lādējamas baterijas , Pilns 1.5V spriegums, atšķirībā no 1.2V NiMH akumulatoriem.Pure Energy izmanto RAMcell tehnoloģiju, tās ir jaunākās paaudzes uzlādējamās baterijas, kas pilnībā aizstāj novecojušos NiMH/NiCD akumulatorus un parastās baterijas. RamCell tehnoloģija ir izstrādāta Kanādā un tai ir vairāk nekā 25 starptautiski patenti.
BŪTISKĀKAIS mīnuss ka viņam vajag savi individuālu lādētāju .
Publicēts: 10.09.14 11:46
 citēt
Esmu dzirdējis labus vārdus par šīm:
Publicēts: 10.09.14 11:52
 citēt
Tādas ir viens komplekts, varu pievienoties tiem labajiem vārdiem.
Publicēts: 10.09.14 11:59
 citēt
Jā man ar tādas i tikai 2550 , ir labas.
Publicēts: 10.09.14 12:38
 citēt
Lunis:Jā man ar tādas i tikai 2550 , ir labas.

Kuras Tev liekas labākas - SANYO vai Pure energy?
Publicēts: 10.09.14 12:39
 citēt
Laps jautājums :haha::haha::haha:
Publicēts: 10.09.14 13:53 labots
 citēt
Izmantoju sekojošu komplektu:

Publicēts: 10.09.14 14:13
 citēt
Bet es - vēl sekojošāku:

Publicēts: 10.09.14 14:21
 citēt
Super. Paldies par atbildēm. Izskatās ka jānem būs enelūpi un lieta darīta.
Publicēts: 10.09.14 14:22
 citēt
Schneider:Bet es - vēl sekojošāku:

Ar ko tas krutāka paskata lādētājs labāks par tiem parastajiem, ja neskaita displeju?
Publicēts: 10.09.14 14:33 labots
 citēt
Tam ir diezgan daudz funkciju, netā var palasīt specifikāciju. Rāda voltāžu, ampērus, uzlādes vai izlādes laiku, var izvēlēties vienu no trim lādēšanas režīmiem - jo lielāki ampēri, jo īsāks lādēšanas laiks, bet nedaudz ātrāk nosēžas āķītis. Ja nav nekur jāsteidzas, var likt uz ilgo uzlādi, jārēķinās ar stundām 12. Vēl ir akumulatoru testēšanas un atjaunošanas režīmi. Katram aķītim var iestatīt savu uzdevumu...
Publicēts: 10.09.14 14:45 labots
 citēt
Var palasīt, ko Andre kādreiz rakstīja:

blog.andreart.lv...

Krieviski:

habrahabr.ru...

Maksā ne pārāk dārgi, un ir to vērts! (pats arī lietoju)

www.salidzini.lv...
Publicēts: 10.09.14 15:52 labots
 citēt
Ja pērk normālu daudzumu (es nopirku nesen 6*4gab), tad šis būs vislētākais variants eneloopiem: www.ss.lv...

Pārdevējs šaubas nerada, tirgo oficiālu preci no rokām - sānēmu kastīti iepakojumā ar visām uzlīmēm u.t.t. Iekšā bija čupiņa ar iepakotām bačām (iekšā 2 baču iepakojumi).

Par cik Sanyo eneloopu biznesu pārdevis, viņi iztirgo vecos krājumus, jo jaunu līgumu ar jauno pārstāvi nav noslēguši - ar pārdevēju patarkšķēju pusstundiņu...

===

Kamdēl eneloop?

teorētiski Sony, Sanyo, Powerex 2700mah ir labākas (lēnām lādējot ar LaCrosse BC900 uzlādējas pat līdz 3100Mah) un iet ilgi.... Bet šīs jaudīgās pēc trīs gadiem netur jaudu - it kā uzlādējas, zibspuldze desmitreiz nozipina un lādē, lādē, lādē lēni...

Man ir kādus 5 gadus veci divi eneloopu komplekti (vus laiku pareizi lādēti) - viņi turpina lieliski darboties.

Iesaku ņemt enelopus kam "tukšības" brīdi viegli pamanīt, attiecīgi ielikt citas bačas un maukt tālāk.
Publicēts: 10.09.14 16:13
 citēt
emzi: Ar ko tas krutāka paskata lādētājs labāks par tiem parastajiem, ja neskaita displeju?

Baltie: Lielākais ir lēnais, lādē ar humānāku strāvu, bet ilgi. Nopirku tepat blogā, tik neatceros no kā. Lietoju akuļiem, kuriem nav problēmu un kad nav jāsteidzas. Mazākais - ātrais, lādē ar lielu strāvu, kas pašam akumulatoram nav veselīgi, bet ja vajag ātri, neko nepadarīsi. Melnais ir gudrais, kas māk visu, man labākie režīmi ir Test un Refresh, kad vienam 1900 Enelūpu komplektam pamanīju aizdomīgi ātru nosēšanos, uzliku uz testa, trim parādīja kapacitāti 2000-2100 mAh, bet ceturtajam tik 1100. Uztaisīju refrešu, arī šim vājākajam posmam pacēlās līdz 1900. It kā jau Teknolains var aizvietot abus divus vienkāršākos, bet tiem ir viens pluss - parocīgāk paņemt kaukur līdz, nekādas šņores nestaipās.
Publicēts: 10.09.14 23:34
 citēt
Vaards:Ja pērk normālu daudzumu (es nopirku nesen 6*4gab), tad šis būs vislētākais variants eneloopiem: www.ss.lv...

Pārdevējs šaubas nerada, tirgo oficiālu preci no rokām - sānēmu kastīti iepakojumā ar visām uzlīmēm u.t.t. Iekšā bija čupiņa ar iepakotām bačām (iekšā 2 baču iepakojumi).

Par cik Sanyo eneloopu biznesu pārdevis, viņi iztirgo vecos krājumus, jo jaunu līgumu ar jauno pārstāvi nav noslēguši - ar pārdevēju patarkšķēju pusstundiņu...

===

Kamdēl eneloop?

teorētiski Sony, Sanyo, Powerex 2700mah ir labākas (lēnām lādējot ar LaCrosse BC900 uzlādējas pat līdz 3100Mah) un iet ilgi.... Bet šīs jaudīgās pēc trīs gadiem netur jaudu - it kā uzlādējas, zibspuldze desmitreiz nozipina un lādē, lādē, lādē lēni...

Man ir kādus 5 gadus veci divi eneloopu komplekti (vus laiku pareizi lādēti) - viņi turpina lieliski darboties.

Iesaku ņemt enelopus kam "tukšības" brīdi viegli pamanīt, attiecīgi ielikt citas bačas un maukt tālāk.

Liels paldies par noderīgu informāciju. Rīt noteikti sazināšos ar norādīto pārdevēju.
Publicēts: 10.09.14 23:38
 citēt
Friidis:Var palasīt, ko Andre kādreiz rakstīja:

blog.andreart.lv...

Krieviski:

habrahabr.ru...

Maksā ne pārāk dārgi, un ir to vērts! (pats arī lietoju)

[url=http://www.salidzini.lv/search.php?q=technoline+bc-700

Paldies]http://www.salidzini.lv/search.php?q=technoline+bc-700

Paldies[/url] Friidi, pasutiju jau Tevis ieteikto ladetaju. Brīnums, ka pārdevējam kurš to tirgo par zemāko cenu, tas bija ari pieejams. Parasti pec manas pieredzes tiem kuri iekš salidzini.lv tirgo pa lētāko cenu, prece nav pieejama, vai ir pieejama par lielāku ciparu nekā norādīts.
Publicēts: 11.09.14 06:56
 citēt
alchsh:Šeit esmu pircis gan baterijas, gan lādētāju.

uzmanīgi ar terminoloģiju. lādējamas jebkuras baterijas, bet parasti piemīž lādētāju un / vai blici, t. s. lādējamās baterijas krietni sūdīgāk lādējamas un pats galvenais - AA nav baterijas, bet elementi. :face-sad:
Publicēts: 11.09.14 09:28
 citēt
Ar eneloopiem un xxx viss ir ļoti labi, arī Vartas veiksmīgi esmu izmantojis. Vienīgā iegrābšanās, ja neskaita Ķīnas noname, bija ar Sanyo AA 2700 mAh HR-3U:

www.salidzini.lv...

Tipo Sanyo ražo to pašu Eneloop, bet šitos brīnumus nācas izmest pēc apmēram pusgada.
Publicēts: 11.09.14 09:29
 citēt
Tos Pure energy neesmu mēģinājis blicē, bet viņi ir neaizvietojami dažādos palaidējos, kas ir cimperlīgi pret spriegumu...
Tikai nedaudz pasēdināti 1.2V elementi bieži ir nepietiekami palaidējiem a 1.5 V ir kā daktera parakstīti!
Publicēts: 11.09.14 12:33
 citēt
emzi:

emzi:

Pure energy noteikti ir labāks "Uzrāviens" par cik viņas 1,5 nevis 1,2 , taču viņas mazāk tur . Teiksim tā ātrāk lādējās bet mazāk tur. Par cik reti ko bildēju ilgi un lēni tad man būtiski lai ir ĀTRI un uzraiz. Taču ja kāds garāks pasāciens tad protams Enelpppi tādas pašas kapacitātes tur vismz pa 25-30% vairāk. Tie mani novērojumi. Tās Pure energy izmantoju ja vajag kautko ĀTRI uzreiz un aķus ātri uzlādēt , bet lādeklis šiem savs
Publicēts: 11.09.14 17:26 labots
 citēt
UldisMuzikants:Luni, kur tos Pure Energy Tu pērc?

Stabu ielā starp Brīvības un Tērbatas ir bodīte, kur tirgo
www.salidzini.lv...
Publicēts: 11.09.14 20:05
 citēt

www.ntg.lv...
Publicēts: 11.09.14 20:06
 citēt
palaidniex:

Stabu ielā starp Brīvības un Tērbatas ir bodīte, kur tirgo
http://www.salidzini.lv/veikals/Ntg.lv

No tas bodites var ari caur internetu pirkt, par draudzigaku cenu
Publicēts: 12.09.14 08:44 labots
 citēt
UldisMuzikants:Paldies. Būs jāpamēģina.
Par enelopiem, tas , ko esmu sapraties, lasot, ka 2000 miliAh tur uzlādi labāk, kā tās, kuras 2600 mAh. man ir abu veidu, bet neesmu veicis izmēģinājumus. It kā labākas ir par citu firmu aķīšiem, bet cik labāki, nevaru pateikt.

Man ir abu tipu SANYO gan "parastās" - 2700mha, gan Eneloop - 1900mha. Ar parastajām jau OTRO reizi pārliecinos, ka pēc ~3-4 gadu ne visai intensīvas amatiera lietošanas tās izbeidzas - it kā uzlādējas, bet zibeni nelādē un radio-vadāmo auto nekustina. Tajā pašā laikā Eneloop'i pēc pirmajiem ~3 gadiem iet kā jauni.

Tikko kā vēl iepirku vienu čupu ar Eneloop'iem no Vārda norādītā pārdevēja. (;
Publicēts: 12.09.14 08:51
 citēt
nesix: Tikko kā vēl iepirku vienu čupu ar Eneloop'iem no Vārda norādītā pārdevēja. (;

Skatos un domāju, varbūt arī man vēl čupiņu nopirkt... Īsti nekādas lielās vajadzības nav, bet, ja tāda cena, tad tīri dēļ skopuma. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 12.09.14 09:04
 citēt
Schneider:..., bet, ja tāda cena, tad tīri dēļ skopuma. :face-grin::face-grin::face-grin:

24 gab. (6x4) = 50 EUR
Publicēts: 12.09.14 13:07
 citēt
Jocīgi ka 2550mAh enelūpi 2x dārgāki par 2000mAh. Tad jau laikam labāk paņemt 2komplektus 2000mAh.
Starp citu - tam pārdevējam 2550mAh nav, ir tikai 2000mAh enelūpi.
Publicēts: 12.09.14 15:41
 citēt
tie baltie un melnie eneloopi krietni atsķiras...
baltie tik fiksi nespēj atdot elektrību - sāk krietni lēnāk lādēt blici pēc kāda laiciņa...
Publicēts: 12.09.14 21:04
 citēt
emzi:Jocīgi ka 2550mAh enelūpi 2x dārgāki par 2000mAh. Tad jau laikam labāk paņemt 2komplektus 2000mAh.
Starp citu - tam pārdevējam 2550mAh nav, ir tikai 2000mAh enelūpi.

2550mah ir pārdošanā NTG.lv īpašniekam par vislētāko cenu.
Sanāca ar to pusotru gadu atpakaļ arī iepazīties - tirgoju GITZO statīvu caur ss.lv un šis atbrauca pirkt. Bagāžniekā bija pilns ar XX enelopiem, tiko saņēmis bija partiju, lilījās, ka var piedāvāt cenu lētāku kā no ārzemēm caur visiem ēbajiem pērkot.

Tā nu iedevu viņam bartera atlaidi statīvam, pajēmu par ļoti draudzīgu cenu tŗis komplektus ar šādām :D
Publicēts: 12.09.14 21:10
 citēt
trollollo:Ar eneloopiem un xxx viss ir ļoti labi, arī Vartas veiksmīgi esmu izmantojis. Vienīgā iegrābšanās, ja neskaita Ķīnas noname, bija ar Sanyo AA 2700 mAh HR-3U:

www.salidzini.lv...

Tipo Sanyo ražo to pašu Eneloop, bet šitos brīnumus nācas izmest pēc apmēram pusgada.

Šitik izsmeļošam komentāram nav ne graša vērtības.
Lieta tāda, ka lādējot šīs bačas ar "neinteliģento" lādētāju, tās jājas nost ļoti intensīvi.

Jo viņas ir lielas kapacitātes bačas - kāda var būt 2.7mah, bet pārējās 3.1-3.2mah.

Sūdīgā, izlādējas pirmā, attiecīgi lādētājs pārējās sāk lādēt pustukšas. Sūdīgā ātri uzlādējas, pārējās paliek neuzlādētas.

Šādi pus-cikli jāj bačas.

Inteliģentais lādētājs analizē katru baču, ja vēl uzliek vienmēr "discharge", var redzēt, ka vienu uzreiz sāk "charge", citai "charge" sākās pēc daudzām stundām. UN jā, ieteicams lādēt ar nelielu švunku.

Lētie lādētāji, kas uzlādē 2h laikā, karsē un sajāj bačas.
Publicēts: 15.09.14 18:27
 citēt
Vaards:
trollollo:Ar eneloopiem un xxx viss ir ļoti labi, arī Vartas veiksmīgi esmu izmantojis. Vienīgā iegrābšanās, ja neskaita Ķīnas noname, bija ar Sanyo AA 2700 mAh HR-3U:

www.salidzini.lv...

Šitik izsmeļošam komentāram nav ne graša vērtības.
Lieta tāda, ka lādējot šīs bačas ar "neinteliģento" lādētāju, tās jājas nost ļoti intensīvi.

Jo viņas ir lielas kapacitātes bačas - kāda var būt 2.7mah, bet pārējās 3.1-3.2mah.

Sūdīgā, izlādējas pirmā, attiecīgi lādētājs pārējās sāk lādēt pustukšas. Sūdīgā ātri uzlādējas, pārējās paliek neuzlādētas.

Šādi pus-cikli jāj bačas.

Inteliģentais lādētājs analizē katru baču, ja vēl uzliek vienmēr "discharge", var redzēt, ka vienu uzreiz sāk "charge", citai "charge" sākās pēc daudzām stundām. UN jā, ieteicams lādēt ar nelielu švunku.

Lētie lādētāji, kas uzlādē 2h laikā, karsē un sajāj bačas.

Varbūt, mans neinteliģentais lādētājs māk lādēt tikai katru kanālu atsevišķi un regulāru discharge taisīt vienkārši nav laika. Ar pārējiem accu tāda situācija nav attiecīgi, neies jau te jāties ar katru accu atsevišķi un gaidīt 10h kamēr tas izlādēsies/uzlādēsies.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):