forum.gif
Izstādes koncepts.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Izstādes koncepts.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.14 23:28
 citēt
Šodien ielūdza mani uz vienām parrunām par izstādes veidošanu, bija gana negaidīti, jo nekad neesmu par izstādi domājis. Bet tā arī nezinu ar ko tas vis beigsies, jo sāka mani iztaujāt par kaut kādiem cikla konceptiem, un par katru bildi kuru esmu bildējis bija jaskaidro kāpēc tā un citādāk un ko es ar to visu biju domājis, kā es nonācu līdz tam vai šitam. Blin, nebija jav ko stāstīt, pašķiroties izstādes organiozātori bija nedaudz vīlušies tajā visā, jo to pasākumu vajagot vest uz eiropu viņiem, un vajag plašam izklāstītam stāstam pie tā visa piešūtam klāt un arī lai es par savu autobiogrāfiju padomājot , jo nepietiek piedzimu dienēju, m'\acijos un strādāju....
Publicēts: 10.09.14 23:39 labots
 citēt
Tev jāsaprot, ka izstāde tiek fokusēta uz "ierindas skatītāju" - (viņš arī elementārs stulbenis) - skatītāju nedrīkst aizskart ar primitīvu izklāstu, ka bildes radīšanai pietiek ar to, ka neesi garīgi atpalicis - tādēļ Tev ir jārada pasaka cik tas ir nejēgā "garīgi un intīmi"

Finālā skatītājam tāpat nevella nav jāsaprot kā bilda rodas, bet Tu nedrīksti norādīt uz to, ka tas ir pieejams katram kas nav atpalikušais - jāsaka, ka tas viss no "unikāla strāwojuma".
Publicēts: 10.09.14 23:44
 citēt
Maris:Tev jāsaprot, ka izstāde tiek fokusēta uz "ierindas skatītāju" - (viņš arī elementārs stulbenis) - skatītāju nedrīkst aizskart ar primitīvu izklāstu, ka bildes radīšanai pietiek ar to, ka nēsi garīgi atpalicis - tādēļ Tev ir jārada pasaka cik tas ir nejēgā "garīgi un intīmi"

Es to visu saprotu, bet neesmu nekāds rakstnieks vai fantazētājs, es pie bildēm kuras taisu ilgāk kā 15 minūtes pie vienas neesmu sēdējis, un tad vis expromtā kas ienāk prātā tas ir salipināms , galvenais lai vizuli būtu skatāms. Kā arī ar bildēšanu nekad neko speciāli nedomāju un neštukoju, vienkārši bildēju un vis.
Publicēts: 11.09.14 00:27
 citēt
saki kā ir - vdv svētkos siti taru pret ideju ģeneratoru:

un tā viss sanāca
Publicēts: 11.09.14 00:38
 citēt
Nu taru sist nav problēmas ne tikai 2 augustā, pēdējos gadus tikai gana mierīgi svinēšana sanāk, jo nav vaires ar ko svinēt, visi prom aizbraukuši...
Publicēts: 11.09.14 00:49 labots
 citēt
Nu izvērs šos četrus vārdus:

vienkārši bildēju un vis.

Saki, ka tev ir unikāla spēja būt īstajā laikā un vietā, spēja ieraudzīt to, ko citi neierauga bla, bla, bla ...
Publicēts: 11.09.14 00:53
 citēt
Ritz:Nu izvērs šos četrus vārdus:

vienkārši bildēju un vis.

Saki, ka tev ir unikāla spēja būt īstajā laikā un vietā, spēja ieraudzīt to, ko citi neierauga bla, bla, bla ...

vovovo - uz šito var spiest gludi - "dzima man tā spēja kādā v333jainā wakarā un newar3ju neko a sewi vairs padarīt" - kā ar štangeļcirkuļi pa pieri
Publicēts: 11.09.14 00:59
 citēt
:D:D nahrena tādu purgu gnat vajag :D ?
Publicēts: 11.09.14 01:05
 citēt
chukmasoff_f::D:D nahrena tādu purgu gnat vajag :D ?

Nu a Tu zorkiglazijs photographers gribi būt vai lohs kkāds? Negribi lohot māki sevi pasniegt.
Publicēts: 11.09.14 01:07
 citēt
Ai labi lai paliek, gan paši ko izdomās , ne man to izstādi vajag :D
Publicēts: 11.09.14 02:11
 citēt
Tāds tādu atraduši, tā jau ir klasika!
Parasti jau tie koncepti beigās labi sanāk, tu tik raksti no sirds par to skaistumu un visvareno ar neaizmirsti pieminēt, vo!
Publicēts: 11.09.14 02:30
 citēt
Hugo:Tāds tādu atraduši, tā jau ir klasika!
Parasti jau tie koncepti beigās labi sanāk, tu tik raksti no sirds par to skaistumu un visvareno ar neaizmirsti pieminēt, vo!

Neesmu ļiterāts un arī skolā domraksti man nesan''aca pārāk gari, par ko labas atzīmes nepelniju :D
Publicēts: 11.09.14 06:51
 citēt
chukmasoff_f:... un par katru bildi kuru esmu bildējis bija jaskaidro kāpēc tā un citādāk un ko es ar to visu biju domājis ...

analõgā situācijā pēc filmas izrādīšanas ar draugu ļāvām minēt, vai mēs būtu filmu uzņēmuši, ja savu vēstījumu Pasaulei varētu pateikt 3 vārdos. :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):