Šodien ielūdza mani uz vienām parrunām par izstādes veidošanu, bija gana negaidīti, jo nekad neesmu par izstādi domājis. Bet tā arī nezinu ar ko tas vis beigsies, jo sāka mani iztaujāt par kaut kādiem cikla konceptiem, un par katru bildi kuru esmu bildējis bija jaskaidro kāpēc tā un citādāk un ko es ar to visu biju domājis, kā es nonācu līdz tam vai šitam. Blin, nebija jav ko stāstīt, pašķiroties izstādes organiozātori bija nedaudz vīlušies tajā visā, jo to pasākumu vajagot vest uz eiropu viņiem, un vajag plašam izklāstītam stāstam pie tā visa piešūtam klāt un arī lai es par savu autobiogrāfiju padomājot , jo nepietiek piedzimu dienēju, m'\acijos un strādāju....
Tev jāsaprot, ka izstāde tiek fokusēta uz "ierindas skatītāju" - (viņš arī elementārs stulbenis) - skatītāju nedrīkst aizskart ar primitīvu izklāstu, ka bildes radīšanai pietiek ar to, ka neesi garīgi atpalicis - tādēļ Tev ir jārada pasaka cik tas ir nejēgā "garīgi un intīmi"
Finālā skatītājam tāpat nevella nav jāsaprot kā bilda rodas, bet Tu nedrīksti norādīt uz to, ka tas ir pieejams katram kas nav atpalikušais - jāsaka, ka tas viss no "unikāla strāwojuma".
Maris:Tev jāsaprot, ka izstāde tiek fokusēta uz "ierindas skatītāju" - (viņš arī elementārs stulbenis) - skatītāju nedrīkst aizskart ar primitīvu izklāstu, ka bildes radīšanai pietiek ar to, ka nēsi garīgi atpalicis - tādēļ Tev ir jārada pasaka cik tas ir nejēgā "garīgi un intīmi"
Es to visu saprotu, bet neesmu nekāds rakstnieks vai fantazētājs, es pie bildēm kuras taisu ilgāk kā 15 minūtes pie vienas neesmu sēdējis, un tad vis expromtā kas ienāk prātā tas ir salipināms , galvenais lai vizuli būtu skatāms. Kā arī ar bildēšanu nekad neko speciāli nedomāju un neštukoju, vienkārši bildēju un vis.
Tāds tādu atraduši, tā jau ir klasika! Parasti jau tie koncepti beigās labi sanāk, tu tik raksti no sirds par to skaistumu un visvareno ar neaizmirsti pieminēt, vo!
Hugo:Tāds tādu atraduši, tā jau ir klasika! Parasti jau tie koncepti beigās labi sanāk, tu tik raksti no sirds par to skaistumu un visvareno ar neaizmirsti pieminēt, vo!
Neesmu ļiterāts un arī skolā domraksti man nesan''aca pārāk gari, par ko labas atzīmes nepelniju