forum.gif
Nikon D750 ir jau realitāte
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D750 ir jau realitāte
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.14 08:48
 citēt
šodien oficiāli prezentēja Nikon D750 nikon.ru...
Publicēts: 12.09.14 09:12
 citēt
Nu baigi daudz uzlabojumu VS 610 nav...
Protams, ir daži tīkami sīkumi, bet nu tā, lai tagad pārdotu nieri...
Publicēts: 12.09.14 09:17
 citēt
palaidniex:Nu baigi daudz uzlabojumu VS 610 nav...

...gan jau būs gribētāji nomainīt 700 pret 750 :face-wink:
Publicēts: 12.09.14 09:27 labots
 citēt
Jolan:
palaidniex:Nu baigi daudz uzlabojumu VS 610 nav...

Ja ar kaut ko šo 750 var salīdzināt tad tiešām tikai ar 610, sūc uz kociņa, ja kāds nesaprata. (:

NAV:
AF-ON
CF
1/8000
6FPS (wou kāda action kamera)
...
tālāk nemaz nav vērts skatīties
Publicēts: 12.09.14 09:32 labots
 citēt
nesix:
Jolan:

Ja ar kaut ko šo 750 var salīdzināt tad tiešām tikai ar 610, sūc uz kociņa, ja kāds nesaprata. (:

NAV:
AF-ON
CF
1/8000
...
tālāk nemaz nav vērts skatīties

nuja - tas ir tiešais 610 brālis

sūc, ne sūc, bet nu nosauc līdzīgā cenu kategorijā vērā ņemamus alternatīvus modeļs...
baigi daudz nebūs...

Un vēl - kas ir galvenās sūda pazīmes? :face-devil-grin:
Publicēts: 12.09.14 09:32 labots
 citēt
Jaunais veļas pulveris mazgā vēl labāk!
Publicēts: 12.09.14 09:36
 citēt
Nikonam sāk beigties cipari, ar kādiem apsaukt savus brīnumus. Jāsāk būs ķerties pie alfabēta un modeļus saukt vārdos, nevis skaitļos. :) Nikon Good, Nikon Great, Nikon Super, Nikon Great E, Nikon Shit mkII. :bad_smile:
Publicēts: 12.09.14 09:37
 citēt
Gaisma:Nikonam sāk beigties cipari, ar kādiem apsaukt savus brīnumus. Jāsāk būs ķerties pie alfabēta un modeļus saukt vārdos, nevis skaitļos. :) Nikon Good, Nikon Great, Nikon Super, Nikon Great E, Nikon Shit mkII. :bad_smile:

tak pofig kā sauc - galvenais nosauciet kur tas sūdīgums?
manā skatījumā, pēdējā laikā vispār sūdīgas kameras nevar nopirkt - jautājums tikai par dažiem tehniskajiem parametriem, kas lētučiem ir mazāki vai švakāki...
Publicēts: 12.09.14 09:38 labots
 citēt
palaidniex:..., bet nu nosauc līzīgā cenu kategorijā vērā ņemamus alternatīvus modeļs...
baigi daudz nebūs...

man to nevajag, man ir tas kas man ir un esmu apmierināts:
8 FPS (ar ručku)
AF performance (51 punkti) kā D3
AF-ON poga, bez kuras nemaz vairs nemāku iztikt
Publicēts: 12.09.14 09:42
 citēt
...es tik nesaprotu ,kāpēc uz D600/610 bija tā AF-ON poga jālikvidē,ja jau uz D300 viņa ir.
Publicēts: 12.09.14 09:45 labots
 citēt
nesix:
palaidniex:..., bet nu nosauc līzīgā cenu kategorijā vērā ņemamus alternatīvus modeļs...
baigi daudz nebūs...

man to nevajag, man ir tas kas man ir un esmu apmierināts:
8 FPS (ar ručku)
AF performance (51 punkti) kā D3
AF-ON poga, bez kuras nemaz vairs nemāku iztikt

tak šitam arī ir tas sūdīguma parametrs - 51 punkta AF sensors...
par AF-ON pogu nemācēšu teikt, neesmu iedziļinājies...
tipa šitam gripu nevar pievienot un šaut ātrāk par tiem 6,5 FPS

bet tā arī nepateici - kas tieši šito klucīti ierindo sūdu uz kociņa kategorija vs miljoniem citu aperātu? :D
Publicēts: 12.09.14 09:51
 citēt
Sūds nav točna neviens aparāts(Nikon).Galvenais ir pieradums un ērtības.
Publicēts: 12.09.14 09:51
 citēt
palaidniex:...bet tā arī nepateici - kas tieši šito klucīti ierindo sūdu uz kociņa kategorija vs miljoniem citu aperātu? :D

at*!sies taču, man tas ir sūds, bet tev, lai būtu konfekte. Neturēšu ļaunu prātu, ja apēdīsi un prasīsi vēl.
Publicēts: 12.09.14 09:52 labots
 citēt
starp citu, ja palasa instrukciju
Publicēts: 12.09.14 09:53
 citēt
nesix:
palaidniex:...bet tā arī nepateici - kas tieši šito klucīti ierindo sūdu uz kociņa kategorija vs miljoniem citu aperātu? :D

at*!sies taču, man tas ir sūds, bet tev, lai būtu konfekte. Neturēšu ļaunu prātu, ja apēdīsi un prasīsi vēl.

Tad ko muldi? :face-glasses:
Publicēts: 12.09.14 10:00
 citēt
Bildēt jau var ar visu ko, bet tas noteikti nav tas ko no nikona gaidija(ilgi un pacietīgi gaidija) 700tajā sērijā.
Publicēts: 12.09.14 10:02 labots
 citēt
60uz5komats6:Bildēt jau var ar visu ko, bet tas noteikti nav tas ko no nikona gaidija(ilgi un pacietīgi gaidija) 700tajā sērijā.

khmm - ko tad gaidīja?

un kas tā tāda 700-tā sērija?
Manuprāt, nikonam ir tikai

XX00 sērija

X0 sērija

X00 sērija

un X sērija
Publicēts: 12.09.14 10:06 labots
 citēt
palaidniex:
60uz5komats6:Bildēt jau var ar visu ko, bet tas noteikti nav tas ko no nikona gaidija(ilgi un pacietīgi gaidija) 700tajā sērijā.

....khmm - ko tad gaidīja?

Nu tak to pašu, ko visiem jaunajiem modeļiem- "šedevra" pogu..:face-wink:
Kuram nav- tas ir "sūc uz kociņa"...:face-grin:
Publicēts: 12.09.14 10:18
 citēt
Gaidija to pašu kas bija D700, tobiš normālu reportāžu kameru par adekvātu cenu, dabuja amatieru sūdu ( sūdu tapēc, ka 700 sērija līdz šim nozīmēja drusku švakāku kameru kā D3/D4, ja tas verķis sauktos D650 es nelietotu apzīmējumu amatieru sūds).
Publicēts: 12.09.14 10:33 labots
 citēt
60uz5komats6:Gaidija to pašu kas bija D700, tobiš normālu reportāžu kameru par adekvātu cenu, dabuja amatieru sūdu ( sūdu tapēc, ka 700 sērija līdz šim nozīmēja drusku švakāku kameru kā D3/D4, ja tas verķis sauktos D650 es nelietotu apzīmējumu amatieru sūds).

Nu labi - apskaidro uz pirkstiem:
1. kas tieši liedz (padara par neiespējamu) to kameru - vienalga D600/610/750 - lietot kā reportāžu kameru? (nu ņemot vērā vispārējās prasības pret reportāžu mūsdienās)
2. Kas liedz turpināt lietot D700?
3. Un kas vainas D810?
:beaten::what:
Publicēts: 12.09.14 10:36 labots
 citēt
60uz5komats6:Gaidija to pašu kas bija D700, tobiš normālu reportāžu kameru par adekvātu cenu, dabuja amatieru sūdu ( sūdu tapēc, ka 700 sērija līdz šim nozīmēja drusku švakāku kameru kā D3/D4, ja tas verķis sauktos D650 es nelietotu apzīmējumu amatieru sūds).

"700 sērija līdz šim nozīmēja drusku švakāku kameru kā D3/D4" :D :D :D
Publicēts: 12.09.14 10:39
 citēt
andre:

Man tas aŗī likās īsteni nopietns un argumentēts apgalvojums...
Publicēts: 12.09.14 10:40
 citēt
nikonim kops laika gala tik viens prieksrociba , laba erganomika visiem modeljiem. Visus parejos plusus neatsverbutiskie minusi ka praktiski neizmantojamais bez pecapstrades atels ,problemas ar parazittonjie seviski purpuru un tik nesen kluvusais bezmaksas apstrades softs. Attalinata vadiba ar normala tikai tiko paradijas. Vairakas reizes esmu skatijis variantu parit atpakal uz Nikon , katreiz nacies to atmest del butiskajām sistemas problemam. Padarbinasju ka ari turpmak Canon un Hazeli jā dažreiz ar exskluzivu Nikkor optiku.
Publicēts: 12.09.14 10:47
 citēt
Nu mazais korpuss ir neērtāks, bet ja kkas nepatīk var paskatīties uz Pentax jauno diskorulli:

vot tā ir ergonomikas sajāšana :D
Publicēts: 12.09.14 11:00 labots
 citēt
vot ciktu pari 2000evriki maksāt, kad ir nikonam 610 vai kautvai 800 nesaprotu, nikon un nikon ir divas dažādas firmas? Kam un kuram, kādai mērķiauditrijai plānots tirgot 750to ņīkoni? www.adorama.com... ar brīvu koģojumu. bet es gaidu jauno iphonu 6.
Publicēts: 12.09.14 11:05
 citēt
palaidniex:
andre:

Man tas aŗī likās īsteni nopietns un argumentēts apgalvojums...

Un kas tad te ir tāds neadekvāts? Mana ikdienas kamera joprojam ir D3 esmu drusku "kontaktējies" ar D700, ja tur piekņopē vertikālo pogu neteikšu ka baigi lielā atšķirība bildēšanas ātrumā un lietošanas ērtībā.Ja kādam šķiet, ka dažāda kalibra avīžniekiem un citiem reportažņikiem ir reāli iegādāt D4s, un atpelnīt tā cenu tad jāsaka ka tā nav(pie tam ne tikai Latvijas kontekstā). Bet tas nekā neatvieglo darba apstākļus un nemazina klienta prasības pret attēlu.Nikonam tikvien kā vajadzēja šito ielikt ~d800 korpusā ar d800 slēdzi, bet ielika d600 korpusā.
P.S. F64 arī ar D700tajiem bliež joprojam, ne jau tapat vien joka pēc.
Publicēts: 12.09.14 14:09
 citēt
Maris:

vot tā ir ergonomikas sajāšana :D

Bet visam tam pa vidu ir viens liels OK. Tāka, viss o.k. ;)
Publicēts: 12.09.14 14:29
 citēt
Tas ko es izlobīju no specifikācijām: D750 ir D620* ar izturīgāku korpusu.
:face-grin:
*zinu, ka tāda vēl nav.
Publicēts: 12.09.14 14:52 labots
 citēt
3rdHalf:Tas ko es izlobīju no specifikācijām: D750 ir D620* ar izturīgāku korpusu.
:face-grin:
*zinu, ka tāda vēl nav.

Bet tā arī nesapratu kāpēc tas neder reportāžai? Ko tieši reportāžā nevar nobildēt?
Nevar 2 stundu garu pasākumu sabildēt par stundu? :grimace::haha:
Gripu var pielikt, 51 punkta AF sensors ir, AF-ON ppoga ir...
Kas tur tik sūdīgs?

cik bieži reportāžā vajag 1/8000?
ja jau no Nikon bildes nav pa taisno atdodamas pasūtīājam, tad jau nav starpības D4s vai D700...
Publicēts: 12.09.14 15:05 labots
 citēt
palaidniex:

Bet tā arī nesapratu kāpēc tas neder reportāžai? Ko tieši reportāžā nevar nobildēt?
Nevar 2 stundu garu pasākumu sabildēt par stundu? :grimace::haha:
Gripu var pielikt, 51 punkta AF sensors ir, AF-ON ppoga ir...
Kas tur tik sūdīgs?

cik bieži reportāžā vajag 1/8000?
ja jau no Nikon bildes nav pa taisno atdodamas pasūtīājam, tad jau nav starpības D4s vai D700...

Zinu, kad daudzīem šeit esošajiem elītistiem nepatiks mans rakstītais, bet manuprāt lielai daļai "reportāžu" pilnībā pietiek ar D7100.
Publicēts: 12.09.14 15:09
 citēt
apskatot sadaļu preses fotopērles - pietiktu pat ar D40 ar KIt stiklu... :D
Publicēts: 12.09.14 15:58 labots
 citēt
palaidniex:apskatot sadaļu preses fotopērles - pietiktu pat ar D40 ar KIt stiklu... :D

Var bildēt ar dajebko, kamēr bildē tāpat prieka pēc vai bīda kaut kādu savu māksliniecisko koncepciju, ja strādā priekš klienta tad ir jānobildē viss kas jānobildē, un tad ir svarīgi lai kamera nečakarējās ar fokusēšanos( ar šito gan D750 laikam viss būs pat ļoti labi) ar kadriem sekundē, ar blices lādēšanos un nesteidzīgu kartē rakstīšanu.

P.S. gribētāji var mēģināt uzminēt( bezcerīgi:) ) ar ko šitais ir bildēts( nu nav tak pilnīgi sūdīgi sanācis?) :

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Saku uz reiz, tas nav ne D3 ne īfōns
Publicēts: 12.09.14 16:07
 citēt
man pat šķiet, ka tas bildēts pat ne ar fotoaparātu... kaut kāds telefons ar papildus ziusaci...?
tas gan nemazina satura jēgu un reportāžas labumu
Publicēts: 12.09.14 16:40 labots
 citēt
60uz5komats6:
palaidniex:apskatot sadaļu preses fotopērles - pietiktu pat ar D40 ar KIt stiklu... :D

Var bildēt ar dajebko, kamēr bildē tāpat prieka pēc vai bīda kaut kādu savu māksliniecisko koncepciju, ja strādā priekš klienta tad ir jānobildē viss kas jānobildē, un tad ir svarīgi lai kamera nečakarējās ar fokusēšanos( ar šito gan D750 laikam viss būs pat ļoti labi) ar kadriem sekundē, ar blices lādēšanos un nesteidzīgu kartē rakstīšanu.

P.S. gribētāji var mēģināt uzminēt( bezcerīgi:) ) ar ko šitais ir bildēts( nu nav tak pilnīgi sūdīgi sanācis?) :

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Saku uz reiz, tas nav ne D3 ne īfōns

Atgādina attēlu no ķīniešu rotaļlietas, vai no auto reģistratora..
Publicēts: 12.09.14 20:10
 citēt
mhm ... apskatīju 60komatu reportāžu un pie sevis nošausminājos par vājprātīgajiem nesaprotamajiem pleķiem ... :-( Tā kā todien nebiju dzērusi - paklusēju ;-pp ;_))))
Publicēts: 12.09.14 20:29
 citēt
pēc apraksta kamera neko jaunu nerāda! Kārtējais Nikon mārketinga izlaidums! :face-sad:
Publicēts: 12.09.14 21:02 labots
 citēt
Publicēts: 12.09.14 21:10
 citēt
FX ar atlokāmo ekrānu?... vāks! :face-grin:
Publicēts: 12.09.14 23:03
 citēt
mario1:FX ar atlokāmo ekrānu?... vāks! :face-grin:

takā mūsdienās ar DSLR arī šo to filmē nevajadzētu šausmināties.
Publicēts: 13.09.14 07:16 labots
 citēt
Nesaprotu tikai,kāpēc shutter speed bija jāgriež nost jaunam modelim uz 1/4000.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):