Varbūt putroju- sen tas bij'- viņam neder EF-S objektīvi. Atceros, kad man bija tāds- no pārdevēja komplektā nāca EF-S 18-55 kitinieks ar pašrocīgi apzāģētu pēcpuses daļu. Bet citādi - atmiņas tās labākās (pēc 300D)
asmens:Slēdža noskrējiens tikai 20 tūkstoši (resurss 100 tūkst)
ja cena normala....ir nemams...to kas jadara dara godam cik esmu rokaa tureejis 20k ir diezgan maz! katra gadijuma neko sliktu par vinu nav ko pateikt ka vien to ka salidzinosi mazs ekraans,. bet daudziem tas nemaisa
asmens:vai ir verts iegadaties so kameru Canon EOS 10D Body?
gribu zinat plusus un minusus!
EOS 10D bija pēdējā savas serijas kamera , sava veida pārejas modelis. BILDEI kā tādai ne vainas , pēc analoga kā 300.D no jaunākas sērijas Canon verķiem. Ja uzlauza 300.D viņam atvērās izvēlne kā 10.D : Šeit arī slēpjās šis kameras galvenā problēma , viņām neder jauņas serijas axsesuālri , tas ir E-FS stikli neiet iekšā un akmulātori bateriju rokturi un principā visi pričendāļi voiņam bija no vecās serijas. 10.D garantija bija ~50 t Kadrujau nākmajam 20.D bija 100 Kadru par cik jaunas konstrukcijas slēdzis un cits koncepts. Domāju ka ja labā stāciklī tad 150Ls ir adekvāta cena Katrā ziņā mums par 120Ls izpirka visus neejošos 20.D bodijus a te pa 150 Ejoša kamera
anonims_:Kamera ir ok... jaskatas pec cenas un noskrejiena...zinu vienam pazistamam ir un bizlinas smukas... vienigais minus mazs ekrans 1.8" laikam...
Nu īsumā sakot - tā kamera ko viņš grib ir manējā ...
Mannuprat , adekvātu cenu par viņu prasu .. jo grandioza atšķirība starp 20d nu nav .. itsevišķīs,saktos SS.lv daudz sludinājumi kur 20d pardod par 170-180ls ar nezināmu slēdža noskrējienu .. sākot ar 30-40D , jā cita līmeņa kameras - bet arī cita līmeņa cena - x 2 es par tādu paša 20D cenu dodu kopā ar gripu un baču...
Nu tev nederes EF-S stikli... tapec mans subjektivais viedoklis ir vispirms pacole stiklus, tad doma par body... Starp 20D un 30D atkiribas lielas nav... lielaks ekrans un vadiba sis tas, 40D jau nu pavisam cits stasts.
Par 150Ls mierig var ņemt Tik saku uzreiz viņam neder 2/3 aktuālā budžeta piedēvējuma stiklu , kuri Canon gadījumā pamatā visi ir EF-S , nāksies pirkt vai nu ne firmas vai dargo galu.
Lunis:Par 150Ls mierig var ņemt Tik saku uzreiz viņam neder 2/3 aktuālā budžeta piedēvējuma stiklu , kuri Canon gadījumā pamatā visi ir EF-S , nāksies pirkt vai nu ne firmas vai dargo galu.