forum.gif
laptops prieksh auto cad
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / laptops prieksh auto cad
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.14 20:20
 citēt
nē začīt, AutCAD Civil3D ;-p
Publicēts: 29.09.14 21:25
 citēt
UldisMuzikants:tas, ar kuru māk strādāt.
Par CC un CS2 piebildu tāpēc, ka nejūtu milzīgus ierobežojumus, strādājot ar veco CS2 vai CS3, es nezinu, kas tieši tajā CC ir tik ļoti izšķirošs, ja runa par fotogrāfiju retušēšanu, montēšanu.

Ja tikai bilžu apstrādei tad atšķirības nav liela, ja web dizainam, gif animācijai, montažai un visādām mākslas lietām atšķirība ir ļoti liela.

Vispār vienkaršai bilžu apstrādei priek;s klienta PS nav vajadzīgs. Pilnīgi pietiek ar LR.
Publicēts: 30.09.14 00:10
 citēt
UldisMuzikants:Ar animācijām nenodarbojos. Lr nepatīk, izmantoju Canon DPP. bet dažkārt vajag bildes smukulēt ar filtriem, montēt , izmantojot slāņus, poligrāfijai cmikoju Ps, kas Lr laikam nav iespējams. Savulaik sāku strādāt ar CS2, pēcāk tracina tas, ka taustiņu komandas pa versijām mainās.

Hotkey īpaši nav mainijies uz PS pēdējo 15 gadu laikā, kaut kas nācis tikai klāt. Lr CMYK netaisa tas gan bet CMYK tas parasti poligrāfijai un tur shops protams der bet ja kādam bukletam tad Idesigne vai Ilustrātors.
Lr ir kā tik ja jādrukā ir uz fotopapīra vai digitālā veidā jaatdod bildes klientam, apstrāde ļoti ērta un ātra, ar bridžu iet lēnāk.
Publicēts: 30.09.14 00:26
 citēt
UldisMuzikants:mainās taustiņu secības un izvietojums, lai izsauktu kaut vai resize funkciju. Kādreiz kādu rokas rīka taustiņu pamaina, teiksim, R. To gandrīz visu varu atkal sakopt, kā nākas, bet patīkami nav. kaut vai , ctrl+Alt+D agrāk bija iezīmējuma izplūdums, tagad kas cits.

Nu to visu var pārlikt pēc sevis un vēl pelē saprogranmmēt visu kautko.

rugraphics.ru...
Publicēts: 30.09.14 02:04
 citēt
UldisMuzikants:patīkamāk tomēr, ja nekas nav jāmaina un pēc noklusējuma uz visiem kompjiem, arī pieejot pie kolēģa kompja, viss savās vietās, mūžīgi mūžos.

Man nedaudz citādāk, es vienmēr esmu visu pēc sevis licis uz kompjiem kuriem darbojos, protams pārējie uz tiem strādāt parasti neprot :)
Publicēts: 30.09.14 11:09
 citēt
Uldi!!!! Katram ir savādākas vēlmes un ieradumi! Tu gan gribi sadzīt visus vienā burciņā!
Publicēts: 30.09.14 11:11
 citēt
Nezinu, vakar paņēmu laptopu ar i7, 16GB rama un geforce m840 4GB video. Kaut kad jāsamaina SSHD uz SSD un dzīvošu bez bēdu. Domāju, arī autocadam ar tādu speceni vajadzētu pietikt.
Publicēts: 30.09.14 11:36
 citēt
Ar tādu speceni varēsi darbināt 3 autocad vienlaicīgi :-p
Publicēts: 30.09.14 11:51
 citēt
dansiga:Ar tādu speceni varēsi darbināt 3 autocad vienlaicīgi :-p

Šodien jā. Es to kompi pirku gadiem 3.
Publicēts: 30.09.14 17:07
 citēt
versatile:Nezinu, vakar paņēmu laptopu ar i7, 16GB rama un geforce m840 4GB video. Kaut kad jāsamaina SSHD uz SSD un dzīvošu bez bēdu. Domāju, arī autocadam ar tādu speceni vajadzētu pietikt.

Nu tāds pietiek visam tikai tas SSHD ir tāds dīvains, labāk parastais SSD protams, kaut ir biju';si arī hibrīdētie SSHD, tur galvenais pareizi noformatēt lai vis korekti darbojas.
Publicēts: 12.10.14 20:29
 citēt
chukmasoff_f:
martc: Tad jau ar tādu pašu maisu filmas bildētāji iet sev bildes drukāt uz drukas kantori? :big_smile:
Būtu interesnti kā Tu teiksim ātrumkārbas zobratu iedzīsi uzreiz cnc. Pusi dienas ap bīdmēru staigāsi otru pusi mērīsi :bad_smile:

Tik traki nav, ir visādas metodes kā to iedabūt.
Pirms dažiem mēnešiem biju vienā iestādē, kur pa šai dienai reiz';em dokumentus drukā uz parastas mehāniski elektriskas rakstāmmašāinas, ne uz elektroniskās OPTIMas, bet tieši uz normālas mašīnes ar elektroprivodu, bez kādas elektroniskās atmiņas. Un vēl vairāk biju izbrīnīts, ka tā mašīne ražota 2011 gadā Šveicē, ne kādā tur ķīnā bet šveicē.

nav tādas metodes un punkts!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas