forum.gif
Canon 7D Mark II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 7D Mark II
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.14 16:11
 citēt
Canon has launched the EOS 7D Mark II, a 20.2 Megapixel DSLR boasting a raft of exciting technical innovations and advances that make it Canon’s fastest APS-C DSLR ever, thanks to groundbreakingly fast autofocus with 65 all cross-type focus points1, a 10 frames per second motordrive, Full HD movies with customisable Dual Pixel CMOS AF and ultra-fast ‘SuperSpeed’ USB 3.0 for rapid data transfer.

goo.gl...
Publicēts: 15.09.14 16:52 labots
 citēt
Viģiks nevēsta neko revolucionāru:) youtu.be...

Apraksts gan
10fps full resolution continuous shooting with selectable burst speeds and silent shutter mode.
65-point all cross-type AF system1

Nu šitas gan līdz šim bija tik ziepjiem , liekas tik vienam. Multiple exposure mode
Publicēts: 15.09.14 19:11
 citēt
Gaidu jaunumus no pilnkadra frontes!
Publicēts: 15.09.14 21:03 labots
 citēt
Man kāds var paskaidrot, kādēļ šis aps-c kanons sver vairāk kā nikona pilnkadra kameras? Šis sver 910g, bet nikoni attiecīgi - 610.-760g, 750.-755g un 810.-880g.
Publicēts: 16.09.14 11:43
 citēt
Lunis:
Nu šitas gan līdz šim bija tik ziepjiem , liekas tik vienam. Multiple exposure mode

Fuji bezspoguļiem šāda iespēja jau bija labu laiku atpakaļ, Nikonam arī jau vismaz gadu jau ir.
Publicēts: 16.09.14 13:02
 citēt
Lunis:Viģiks nevēsta neko revolucionāru:) youtu.be...

Apraksts gan
10fps full resolution continuous shooting with selectable burst speeds and silent shutter mode.

1dx arī ir multiple exposure iespēja. Ņemot vērā preses prasības pret bilžu rediģēšanu, varētu būt noderīga iespēja
Publicēts: 17.09.14 08:26
 citēt
ak34:
Lunis:Viģiks nevēsta neko revolucionāru:) youtu.be...

Apraksts gan

1dx arī ir multiple exposure iespēja. Ņemot vērā preses prasības pret bilžu rediģēšanu, varētu būt noderīga iespēja

Starp citu viena no būtiskākākām iespējām kāpēc vēl šad tad izmantoju filmu pat studijā iespēja uzmest 2-3 exspozīcijas vienam kadram , pieēram ar svecēm dūmiem uguņiem utt
Publicēts: 17.09.14 09:11
 citēt
Es tā neiebraucu, tā multiekapizīcijas fīča ir kāds jaunums kanonam un nikonam? Man tā fīča jau bija 2006. gada pentaxā K10D.
Publicēts: 17.09.14 10:43 labots
 citēt
Būs patb USA tikai Novembrī Decembrī un cena USA ir $1799 par korpusu. Fotokinā viņš esot bijis pieejams testiem , pietam nes sērijas bet pirms sērijas eksemplārs .
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):