forum.gif
par lietotāja dzēšanu / apvienošanu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / par lietotāja dzēšanu / apvienošanu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.14 11:46 labots
 citēt
Sveiki,
Gribēju jautāt, vai ir iespējams apvienot manu agrāk reģistrēto un aizmirsto accountu "eluu" ar tagadējo - "Flipper", kuru esmu nolēmis izmantot pastāvīgi.
Publicēts: 17.09.14 11:52 labots
 citēt
:) "pastāvīgi" un "patstāvīgi" ir vārdi ar absolūti dažādām nozīmēm :)

Jūs angliski arī lietojat vienā nozīmē gan "constantly", gan "independently; without assistance"? Vai krieviski - "постояннo" un "самостоятельнo"?
Publicēts: 17.09.14 11:55
 citēt
R_J, nesmej, cilvēks varbūt beidzot izaudzis no mammas uzraudzības! :)

Es gan nestādos priekšā, kuram būtu interese ķēpāties ar viena nika nespēju nomainīt vārdu, kā vietā, būtu jātērē kodētāja resursi "mērdžojot" lietotāju kontus.
Publicēts: 17.09.14 12:04
 citēt
es varu:

Ieštepselē rīt pie Filipper kartiņām pirmo no divām eluu galerijas bildām un parīt otru - tad izdzēs vai aizmirsti eluu profilu.

Voilà! Maģiskais apvienojums būs noticies.

Man par shēmu polš - bet par cik tos nedzeru, tad viņčiks -a tie dārgāki.
Publicēts: 17.09.14 12:17
 citēt
Jā, Flipper ir daudz labāk nekā elluu... tieši tāpat kā toreiz, kad Pēteris Dirsa mainīja savu vārdu- nu galīgi slikti skanēja... tagad viņš saucas Jānis Dirsa- pavisam cita lieta!
Publicēts: 17.09.14 12:20
 citēt
R_J::) "pastāvīgi" un "patstāvīgi" ir vārdi ar absolūti dažādām nozīmēm :)

Jūs angliski arī lietojat vienā nozīmē gan "constantly", gan "independently; without assistance"? Vai krieviski - "постояннo" un "самостоятельнo"?

paldies par labojumu :)
Publicēts: 17.09.14 12:54 labots
 citēt
eluu:Sveiki,
Gribēju jautāt, vai ir iespējams apvienot manu agrāk reģistrēto un aizmirsto accountu "eluu" ar tagadējo - "Flipper", kuru esmu nolēmis izmantot pastāvīgi.

Man tā kā vairāk izskatās, ka vecais konts ir Flipper (2008.g. reģistrēts), un tagadējais ir eluu (2014.g. reģistrēts) :) , kaut gan bildes jaunākas Flipper kontā.

Un kāda jēga apvienot, ja ir tikai dažas bildes abos kontos? No nevajadzīgā konta (vienalga kura) tak var izdzēst un ievietot pāris dienu laikā tajā kontā, ko lieto.
Publicēts: 17.09.14 18:41 labots
 citēt
3 FL sākuma piedāvājums!
Publicēts: 17.09.14 20:13
 citēt
UldisMuzikants:Vai vienkārši gribi tikt vaļā no profila ''eluu''?

nē, nevaru izvēlēties piemērotāko niku. neesmu grozījies pa foto-lapām kopš erfoto pazuda.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):