forum.gif
Vēlos izīrēt Fuji hibrīdu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vēlos izīrēt Fuji hibrīdu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.09.14 03:39
 citēt
Sveiki! nesen nopārdevu savu 7D komplektu, lai pārietu mirrorless'aa, bet nesanāca kā vēlētos, jo naudiņa aizslīdēja citā virzienā. Esmu apņēmies turpināt iesākto un sagadāt beidzot sev bezspoguli. Ar Leiku pabildēju, diemžēl šobrid fiziski neiespējami to iegādāties, ar A7 arī, diemžēl kaut kā neaizkustināja. Un te nu es esmu, attapies, ka 1dien braucu uz Franciju, Bordo reģionu un man nav ko ņemt līdzi, iedomājos, ka nebutu slikti patestēt kādu no Fuji aparātiem. Prom būšu kādas nedēļas 3, tāpēc iedomājos, varbūt kāds no jums, vai kaut kur citur ir iespējams par saprātīgām cenām, uz šo periodu, izīrēt/aizņemties kādu no šiem trīs modeļiem - X-E 1, X-PRO 1 vai X-T 1.

Ir varianti? :face-smile:
Publicēts: 19.09.14 06:35
 citēt
Bildē ar mobilo. Labos gaismas režīmosapstākļos būs vienāds rezultāts.
Publicēts: 19.09.14 06:43 labots
 citēt
Sarakstiņš it kā loģisks - fuji bezspoguļi ar maināmu optiku un skatumeklētāju. Bet kādēļ tad tur nav iekļauts X-E2? :)

Bet diez vai kāds uz 3 nedēļām izīrēs vai aizdos savu kameru. Nāksies vien pirkt uz vietas, jo ebajā ar paspēt nevar. LV fuji vislētāk un visu sistēmu vispilnīgākajā apjomā tirgo tehnoland un rd electronics. Un cik saprotu, viņiem viss pārsvarā ir uz vietas un piegāde uz jebkuru viņu veikalu ir bez maksas. Tā kā, ja šodien pasūta, rīt veikalā varēs saņemt.

Šie būs laikam lētākie varianti - x-e1 + 18-55/2.8-4:
www.tehnoland.lv...
www.rdveikals.lv...

Rd electroniks šobrīd labā cenā tirgo x-e2 pliku bodiju - www.rdveikals.lv...

P.S. Izīrē tas, kuram manta pieder, tas kuram mantas nav un vēlas to pret atlīdzību palietot, tas mantu vēlas ĪRĒT, vai arī tautas valodā vēl lieto - noīrēt. :)
Publicēts: 19.09.14 06:45
 citēt
VValdis:Bildē ar mobilo. Labos gaismas režīmosapstākļos būs vienāds rezultāts.

:) Kā tad, kā tad - rezultāts būs vienāds :) Parādi man, lūdzu, mobilo, kurš var dabūt fuji aps-c sensora kvalitāti!
Publicēts: 19.09.14 08:33
 citēt
R_J:
VValdis:Bildē ar mobilo. Labos gaismas režīmosapstākļos būs vienāds rezultāts.

:) Kā tad, kā tad - rezultāts būs vienāds :) Parādi man, lūdzu, mobilo, kurš var dabūt fuji aps-c sensora kvalitāti!

Viss atkarīgs no izpratnes un prasībām pret iznākumu. Mašīnu var arī ar pindzeli krāsot, vienam būs normāli jo ir taču nokrāsota, citam iznākums liks skriet ar galvu sienā.. :big_smile:
Publicēts: 19.09.14 09:17
 citēt
Pamēģini olympus bezspoguļus.
Publicēts: 19.09.14 09:20
 citēt
Vai arī noīrē francijā .
Publicēts: 19.09.14 09:23 labots
 citēt
X-e1 vajag 2 baterijas lai normāli dienu bildetu . Af kaķim netiek līdzi .evf pustumsā bremzē. Ar uhs-1 tipa sd karti uzlabojās atrdarbiba.
Publicēts: 19.09.14 09:26
 citēt
Nafig likt virsrakstu, ka gribi izīrēt, ja patiesībā gribi tieši pretējo '- ĪRĒT! :bad_smile:
Publicēts: 19.09.14 09:39
 citēt
martc:
R_J:

Viss atkarīgs no izpratnes un prasībām pret iznākumu. Mašīnu var arī ar pindzeli krāsot, vienam būs normāli jo ir taču nokrāsota, citam iznākums liks skriet ar galvu sienā.. :big_smile:

nu, ja netaisās drukāt A4 fotoalbūmu par ceļojumu, bet tikai sariktēt atmiņu galeriju ar 900 pix pa garāko malu - dažs labs telefons var izrādīies gana laba alternatīva...

Proti, no 100 metru attāluma var arī neatšķirt ar rullīti zem ozola ar visiem odiem krāsotu auto no rūpnieciska krāsojuma... :face-devil-grin:
Publicēts: 19.09.14 09:39
 citēt
Sapper:Nafig likt virsrakstu, ka gribi izīrēt, ja patiesībā gribi tieši pretējo '- ĪRĒT! :bad_smile:

Laikam jau pareizi būs noīrēt.
Publicēts: 19.09.14 09:42
 citēt
Schneider:
Sapper:Nafig likt virsrakstu, ka gribi izīrēt, ja patiesībā gribi tieši pretējo '- ĪRĒT! :bad_smile:

Laikam jau pareizi būs noīrēt.

Nē. "Noīrēt" ir "tautas valodā", žargonā. Pareizi ir "īrēt".
Publicēts: 19.09.14 09:46
 citēt
palaidniex:[/cite
nu, ja netaisās drukāt A4 fotoalbūmu par ceļojumu, bet tikai sariktēt atmiņu galeriju ar 900 pix pa garāko malu - dažs labs telefons var izrādīies gana laba alternatīva...

Ar pāris nosacījumiem:
- ja apmierina viens fokusa attālums - diezgan liels platleņķis (kā tas parasti telefoniem ir);
- ja nevajag lielus ISO, piemēram, pabildēt kaut ko vakarā vai telpās.
Publicēts: 19.09.14 09:47
 citēt
Robis7000:X-e1 vajag 2 baterijas lai normāli dienu bildetu . Af kaķim netiek līdzi .evf pustumsā bremzē. Ar uhs-1 tipa sd karti uzlabojās atrdarbiba.

Ja bildē visu pēc kārtas, vairākus simtus bilžu dienā, tad varbūt arī vajag divus aķus. Bet kam ceļojumā vajag ekstra ātru autofokusu, patiešām nezinu. Nav jau sporta reportāža.
Publicēts: 19.09.14 09:49 labots
 citēt
R_J:
palaidniex:[/cite

Ar pāris nosacījumiem:
- ja apmierina viens fokusa attālums - diezgan liels platleņķis (kā tas parasti telefoniem ir);
- ja nevajag lielus ISO, piemēram, pabildēt kaut ko vakarā vai telpās.

abi šie punkti mēdz attiekties uz dažiem ziepjiem, un man pašam par pārsteigumu ir nācies novērot, ka ir telefoni, kas izkniebj veselu baru itkā tikai fotoaparātu... :grimace::super_man:

rekur normāls telefonreports... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.09.14 10:01
 citēt
Tas pareizi ar telefonu viss dienasgaisma ir ok
Publicēts: 19.09.14 10:14
 citēt
Robis7000:Tas pareizi ar telefonu viss dienasgaisma ir ok

milzīgai čupai ziepju ir tas pats - kamēr dienas gaisma ir ok, kad paliek tumšāks ir čuššššš...
Tāpēc lielu atšķirību starp telefonu un parastu ziepi - neredzu

Toties dārgu ziepi perk reti kurš, izīrē vēl retāk kurš...
Publicēts: 19.09.14 12:02
 citēt
palaidniex:
Robis7000:Tas pareizi ar telefonu viss dienasgaisma ir ok

milzīgai čupai ziepju ir tas pats - kamēr dienas gaisma ir ok, kad paliek tumšāks ir čuššššš...

Bet te nav runa par ziepi, bet gan maināmas optikas kameru ar aps-c sensoru.

Tas, ka diez vai kāds izīrēs tādu aparātu, tas gan taisnība.
Publicēts: 19.09.14 13:32
 citēt
R_J:
palaidniex:

Bet te nav runa par ziepi, bet gan maināmas optikas kameru ar aps-c sensoru.

Tas, ka diez vai kāds izīrēs tādu aparātu, tas gan taisnība.

Kā tur bija
Esmu bijis precējies gan ar blondīni, gan ar bruneti...
Patreiz esmu brīvs, gribās uz ceļojumu līdzi paņemt pamēģināt kādu rudmati, pārbaudīt kādas tās ir. Vai kāds neaizdotu savu sievu draudzeni uz ceļojuma laiku...? :D
Publicēts: 19.09.14 13:46
 citēt
palaidniex:
Kā tur bija
Esmu bijis precējies gan ar blondīni, gan ar bruneti...
Patreiz esmu brīvs, gribās uz ceļojumu līdzi paņemt pamēģināt kādu rudmati, pārbaudīt kādas tās ir. Vai kāds neaizdotu savu sievu draudzeni uz ceļojuma laiku...? :D

Tā kā mana sieva nav rudmate, tad man nav ko aizdot :)
Publicēts: 19.09.14 15:50
 citēt
A paņemt sirmu un pirms braukšanas nokrāsot, kādu vien vēlies? :big_smile:
Publicēts: 19.09.14 15:55 labots
 citēt
Schneider:A paņemt sirmu un pirms braukšanas nokrāsot, kādu vien vēlies? :big_smile:

Čalim tak' vajag/gribas "jauno", nevis "veco"...
Publicēts: 19.09.14 19:50
 citēt
vēl jau īslaicīgs risinājums ir paņemt ss kautkādu lietotu bodiju ar stiklu un pēc ceļojuma pārdot. Ja labi samenedžēsi, pat varbūt neko nezaudēsi, nu jebkura gadījumā zaudēsi mazāk nekā īrējot fujiku, ko maz ticams, ka kāds dos
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):