Cik aptuveni ir rēķins par elektrību fotostudijai ar vidēju noslodzi? Vai bez elektrības ikmēneša rēķiniem ir vēl kādi papildus izdevumi (es domāju tos izdevumus, kas ir mainīgās izmaksas)?
studijas gaismas (zibspuldzes) teree loti maz elektriibas. ja skataas pashas gaismas tad visvairaak teree pilota gaisma. ja ar to maak apieties ekonomiski un daudz nelieto tad studijas gaismas praktiski teree loti maz.
ja skataas studiju kopumaa tad visvairaak aiziet piesildiidshanai pirms/pec apkures sezonas un dzeseeshanai ar kondishku karstajaas dienaas. tad elektriibaa aiziet 100 euro/menesii (100m2 ar augstiem 5m griestiem)
tad peec paterina iet boileris un tad kompji, monitori, telpas apgaismojums, ladetaaji un tad vissi pareejie siikumi.
taa ikdienaa 50-60 eiroas menesii kaadi 350-400kw. kad jaasaak piesildiit vai kondishka tad reiz 2.
iesaku piepiekrt shaadu verki lai sekotu studijas kopeejam elektriibas pateerinam
Lunis:Man regulāri aiziet vismaz 1000-1500kw elektrības.
Aptuveni 150-200 eur/mēn?
Ja mani dati pareizi, tad starta tarifam ir 11,54 par 100 kw, bet neesmu drošs.
Jā tas ir par visu , gan kompjo gan vēja pūtēji gan ūdens sildītājs dušā un siltā grīda dušā un zem fona gan gaisma utt. Kopā jā elektrība bija visu laiku 120-150Ls , apkure tikpat , savi ~400-450Ls mēnesī studija-birojs kopā 120m2 izmaksāja. Rēķini ka tas nebija jāīrē telpa bija īpašumā.
Ilmiss:Cik aptuveni ir rēķins par elektrību fotostudijai ar vidēju noslodzi? Vai bez elektrības ikmēneša rēķiniem ir vēl kādi papildus izdevumi (es domāju tos izdevumus, kas ir mainīgās izmaksas)?
Lielākas elektrības izmaksas būs ja studījā intensīvi izmantosi tādu foto aksesuāru kā - elektrisko krēslu! Protams mufeļkrāsnis arī daudz strāvas tērē, bet tās jau retāk izmanto fotostudijās, vo!
Man metināmais www.sibmk.com... rij 8Kw caurmetinot 12mm dzelzi un 50W dīkstāvē (ja ieslēgts) - viena stāva privātmāju kāpņu metināšana aizņem aptuveni 2 stundas tīrās metināšanas pie aparāta noslodzes aptuveni 20% jeb 3-3,5KwH... kas nesastāda īsti 2 eiro...
Savas studijas zipeņu patērēto jaudu nejūtu vispār (tiesa tās nav vienīgās elektroierīces studijā) - attiecīgi topika autoram vajadzētu pārlasīt 8-9 klases fizikas vielu.
Lunis:Man regulāri aiziet vismaz 1000-1500kw elektrības.
1000-1500kwh mēnesī?
Mierīgi...to var panākt iebetonējot grīdā 2 kW spirāli un nonstopā sildīt 365/24....laikam jau. Es gan Luņa vietā ar tādu elektro patēriņu "foto studijai" neplātītos, marihuānas audzēšana tak ir krimināli sodāma
Mierīgi...to var panākt iebetonējot grīdā 2 kW spirāli un nonstopā sildīt 365/24....laikam jau. Es gan Luņa vietā ar tādu elektro patēriņu "foto studijai" neplātītos, marihuānas audzēšana tak ir krimināli sodāma
Man vidēji 250 - 300 kWh mēnesī aiziet uz māju ar 4 istabām, virtuvi, vannasistabu ar 85 l boileri, pirti, pagrabu un malkas šķūni, kuros regulāri tiek aizmirsts isslēkt gaismu. Ap 350 ir decembrī, kad īsākās dienas un uz Ziemsvētkiem eleptriskajā cepeškrāsnī tiek čurkstināti visādi tur jēra gurni, karpas folijā, pīrāgi un cūkas cepeši.