forum.gif
Mekleju cilveku kurs apstradas bildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Mekleju cilveku kurs apstradas bildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.09.14 23:52
 citēt
priore:Toties es gan Šneideru gribētu redzēt.

Vai ta neredzi- izskatās tīri zimpātisks runčuks...:face-grin:
Publicēts: 30.09.14 00:04
 citēt

Pievienojos.

Būtu viņš Kurzemē - sen jau būtu apskatīts a Preiļos esmu bijis tik 1x mūžā (tiesa nesen) - vienmēr vai nu pa vienu pusi uz Dpili aizbraucas vai pa otru uz Rēzekni :)
Publicēts: 30.09.14 02:24
 citēt
Preiļi vecticībnieku miests... tur gan viens pagams bai smuks :)
Publicēts: 30.09.14 02:25
 citēt

... kā viņš tevi dedzinās?
Publicēts: 30.09.14 08:24
 citēt
Сik man zināms, tieši Rīgā ir lielākā bijušā sojuza vecticībnieku kopiena, bet Preiļi līdz karam bija žīdu miestiņš ar 1 staroveru, 1 katoļu, 1 luterāņu baznīcu un veselām 3 sinagogām. Pirmo pilsētas galvu ar uzvārdu Salenieks iecēla tik pēc Ulmaņa nākšanas pie varas, līdz tam ievēlēti tika tik Zilbermaņi un Cemeļi.
A par braukšanu paskatīties uz tādu exotiku kā Šneiders - jau cik reizes esat taisījušies uz zivju zupu, uz melno pirti, uz gājienu uz purva ezeru, dansiga taisījās badīties ar kaimiņa bulli, bet līdz reālai darbībai tā arī nespējāt saorganizēties... :beaten:
Publicēts: 30.09.14 11:10
 citēt
Schneider, gaidi ziemā :-) Tagad man lieli darbi un 1 brauciens prom no LV.
Publicēts: 30.09.14 11:35 labots
 citēt
Šneider, nu, es piemēram, lai arī par 25% latgaļu asinīm, 50% malēnietis un 25% vidzemnieks, tomēr esmu Vidzemē uzaudzis - neērti kaut kā tā vienkārši ciemā braukt. Tā pie mums nav pieņemts. Vidzemnieki brauc ciemos tik tad, ja kaut ko vajag :D Bet, ja taisīsi plenēru, būšu! :D
Publicēts: 30.09.14 11:37
 citēt
Versatile, bet vajag jau arī - satikt Schneideru! :-)))
Publicēts: 30.09.14 16:27
 citēt
priore:Preiļos ir viena tāda Latgales Fotogrāfu savienība vai kā nu to sauc. Kādas, Šneider, ir Tavas attiecības ar šo biedrību vai klubu?

katru piektdienas vakaru nāk no tā kluba tādās burās it kā ceļš pa Ventspils molu vestu.
Publicēts: 30.09.14 16:33 labots
 citēt
Par to savienību Googlestante tiešām kaučko stāsta:

fotomuzejs.lv...

www.d-fakti.lv...

Par Šneidera "burāšanu" gan atturīgi klusē...:face-wink:
Publicēts: 30.09.14 18:43
 citēt
dansiga:Schneider, gaidi ziemā :-)

Tevī galīgi nekādas romantikas nav, tagadējās ziemās vai nu snieks līdz padusēm vai dubļi līdz... ē-ē-ē, ka lai to saka... :shame:
Vai tad pavasaris, kad lakstugaiļi pogā upmalas ievās, tev nenāk prātā?
versatile: Bet, ja taisīsi plenēru, būšu! :D

Es esmu labs ispildītājs, bet galīgi nekāds organizators. Sūtiet delegāciju, kura izvērtēs plenēra taisīšanas iespējas, es nākšu pretī ar upīti, purvu, odiem, zivju zupu, kaimiņa govju ganāmpulku kā fonu, tukšu šķūni ar galdiem un ābeļdārzu, kur sasliet teltis.
priore:Preiļos ir viena tāda Latgales Fotogrāfu savienība vai kā nu to sauc. Kādas, Šneider, ir Tavas attiecības ar šo biedrību vai klubu?

Esmu ierindas biedrs. Ar šo biedrību esmu piedalījies isstādēs Lietuvā un Murmanskā, tagad jau uzņemti kontakti ar Pēterburgu. Netālu no Preiļiem vēl 1980.gadā ir nopircis lauku mājiņu un katru vasaru brauc atpūsties Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks Nikolajs Kovaļovs, viņš mums lobē kultūras sakarus ar kaimiņvalsti (ka tik Putļers viņu neieraksta valsts nodevējos un NATO aģentos, tfu-tfu-tfu pār kreiso plecu).
Maris: katru piektdienas vakaru nāk no tā kluba tādās burās it kā ceļš pa Ventspils molu vestu.

Melo pagānc, es lietoju ļoti mēreni!
Publicēts: 30.09.14 19:29
 citēt
Priekš kam tās biedrības un klubi vajadzīgi?
Publicēts: 30.09.14 21:56
 citēt
schneider, līds pavasarim dikti tāļu ;-ppp
Publicēts: 30.09.14 22:41
 citēt
A tev svarīgāk ātri vai kvalitatīvi?
Publicēts: 30.09.14 22:50
 citēt
Schneider!!!!! Kas tagad tā par tielēšanos !? Ziemā romantiskais sniegputenis un tad sprakšķoša malka, pēc tam pavasaris ar reibinošo gaisu!!!!! :-)
Publicēts: 30.09.14 22:52
 citēt
Skatos, ka te top viens saldais fotopārītis...:face-kiss: :face-grin:
Publicēts: 30.09.14 22:56
 citēt
Friidis, a tu neskaties pa aclēgcaumuru :-pppp
Publicēts: 30.09.14 22:56
 citēt
chukmasoff_f:Priekš kam tās biedrības un klubi vajadzīgi?

... lai lietotu mēreni, latviešiem naf pieņemts dzert vienatnē :D
Publicēts: 30.09.14 22:58
 citēt
dansiga:Friidis, a tu neskaties pa aclēgcaumuru :-pppp

Da man vienkārši skauž...:face-grin::
Publicēts: 30.09.14 22:58
 citēt
Schneider:A par braukšanu paskatīties uz tādu exotiku kā Šneiders - jau cik reizes esat taisījušies uz zivju zupu, uz melno pirti, uz gājienu uz purva ezeru, dansiga taisījās badīties ar kaimiņa bulli, bet līdz reālai darbībai tā arī nespējāt saorganizēties... :beaten:

Par ko ne? Diezgan laba programma ir ieskicēta...
Publicēts: 30.09.14 22:59
 citēt
Friidi :-)))))), nu Tev jau nav tās romantikas, kas ir Schneideram :-p
Publicēts: 30.09.14 23:02 labots
 citēt
dansiga:Friidi :-)))))), nu Tev jau nav tās romantikas, kas ir Schneideram :-p

Nu bet toties Ome ar Opi tik labi sapasētu...:face-grin::face-kiss:
Publicēts: 30.09.14 23:05 labots
 citēt
Friidis, khemmmmmmmm.....................Bet mēs jau varam uztaisīt kādu fotosesiju - tik fotogrāfs jāizvēlas :-))))
Publicēts: 30.09.14 23:17
 citēt
priore:ta ir, kad nepieskatu!

Čukmāsov, klubi vajadzīgi nemodernajiem, kuri izmanto senas tehnoloģijas attiecībās- tikšanos, pieskārienus, saskandināšanu, kopīgu dziedāšanu.

Nehigiēniski :D
Publicēts: 30.09.14 23:18
 citēt
Haiduks:
chukmasoff_f:Priekš kam tās biedrības un klubi vajadzīgi?

... lai lietotu mēreni, latviešiem naf pieņemts dzert vienatnē :D

AAA latviešiem ja dzer vienatnē mērani nesanāk un tāpēc vajag to darīt bariņā lai viens otru kontrolē vai arī ka visiem būtu pa druskai, a to viens aplaksies :D
Publicēts: 30.09.14 23:23 labots
 citēt
dansiga:Ziemā romantiskais sniegputenis un tad sprakšķoša malka...

Tev nu gan ispratne par romantiku! Iedomājies, ka sabrauc 10-15 bloģieri, ārā trako sniekputenis, visi no tā glābjas vienā istabā, kurā kuras krāsns. Tā tak sanāk bomžu naktspatversme vai armijas kazarma, ne romantika! Nu, protams, var vēl darīt tā, ka mēs ar tevi esam istabā, bet pārējai kompānijai piedāvājam tēlot polārpētniekus, nakšņojot šķūnī. :face-grin:
Vai arī tu man tagat piedāvā plenēru divatā? Bet to jau vajadzēja kaukā citādi, ne visiem dzirdot...
Publicēts: 30.09.14 23:31
 citēt
1. Neticu, ka vairāk par 5 savāksies, 2. Nuuuuu........ jābūt elastīgam ! :-p
Publicēts: 30.09.14 23:37 labots
 citēt
dansiga:Friidis, khemmmmmmmm.....................Bet mēs jau varam uztaisīt kādu fotosesiju - tik fotogrāfs jāizvēlas :-))))

Nu takš akurāt pie Šneidera var fotosesiju uztaisīt- Dansiga izvēlēsies sev tīkamo, bet kurvīti dabūjušais bildēs.:face-grin:
Pēc tam visi kopā pirtiņā varēs atzīmēt radošos panākumus...:face-wink:
Publicēts: 30.09.14 23:38
 citēt
Schneider:
dansiga:Ziemā romantiskais sniegputenis un tad sprakšķoša malka...

Tev nu gan ispratne par romantiku! Iedomājies, ka sabrauc 10-15 bloģieri, ārā trako sniekputenis, visi no tā glābjas vienā istabā, kurā kuras krāsns. Tā tak sanāk bomžu naktspatversme vai armijas kazarma, ne romantika! Nu, protams, var vēl darīt tā, ka mēs ar tevi esam istabā, bet pārējai kompānijai piedāvājam tēlot polārpētniekus, nakšņojot šķūnī. :face-grin:
Vai arī tu man tagat piedāvā plenēru divatā? Bet to jau vajadzēja kaukā citādi, ne visiem dzirdot...

divatā nebūs labi, aparāts jāliek uz taimera un jāvada ar wi-fi
Publicēts: 30.09.14 23:53
 citēt
Friidi, nu galvenais ir savīkšīties un aizbraukt , a tad jau rīkosies pēc apstākļiem :-)
Publicēts: 30.09.14 23:58
 citēt
Nu takš- bet kas liedz bišku paklačoties...:face-wink:
Publicēts: 01.10.14 00:05
 citēt
Friidis:Nu takš- bet kas liedz bišku paklačoties...:face-wink:

Nu ja, lai skauž :-)
Publicēts: 01.10.14 00:36
 citēt
UldisMuzikants:man neskauž, ņemiet mani par jūsu lielā brīža fotogrāfu.

tu tak tikai puķes bildē :D, objektīvs tev aizsvīdīs no uztraukuma :D
Publicēts: 01.10.14 08:25 labots
 citēt
:D :D :D
Dansigai patiks :)
Publicēts: 01.10.14 08:56
 citēt
Nu rec, cik smuki, pa nakti jau līdz kāzu foto kursu nodarbībai tikuši. Man tur kā reiz ir kāzu sesijai visi atribūti - resni koki, ap kuriem jaunais pāris viens otram varēs skriet pakaļ, pieneņu lauki, ja ap Jāņiem, tad pļava ar pīpenēm un zilajiem zvaniņiem, tīruma vidū mežābele, kura ziedu laikā ir kā balta kupena, veca laipa pāri upei, pie mājas puķu dārss...
Publicēts: 01.10.14 10:05
 citēt
Bet viss sākās ar bilžu apstrādi :-))))))))) Ehhhh, pļāpas pļāpas :-)
Publicēts: 01.10.14 10:55
 citēt
_VA_:Ja summa 1000 eur kāzu plānošanas budžetā, paredzēta kvalitatīvai fakta iemūžināšanai, ir kaut kāds mistisks, nesasniedzams cipars, tad varbūt labāk vispār neprecēties?! Par kādiem puniem tādi "jaunizceptie" plāno uzsākt kopdzīvi? :)

Kāzas nav domātas, lai radītu ienākumus fotogrāferiem...
Citi par to naudu nedēļu ilgāk padzīvo kāzu celojumā...
Citivispār sarakstās zagsī un iztiek vaše bez bildēm, kaut iespējams varētu atskaitīt nežagojoties arī lielāku summu par bildēm...
Publicēts: 01.10.14 14:57
 citēt
Bet es pat uscepšu kāzu torti no Selgas cepumiem, Gotiņām, marmelādes un vēl kaukā tur, samaisot visu aukstā veidā (jau aizmirsu to 70-gadu recepti).
Publicēts: 01.10.14 16:59
 citēt
Interesanti man kā procesu vērotājam no malas.
Kā sludekli par sačakarētu kāzbilžu glābšanu novest līdz Fotobloga Svingeru kluba dibināšanai. :D
Publicēts: 01.10.14 17:20
 citēt
mans piedāvājums,dod man pirmo iemaksu 100 euro :) bildes būs gatavas uz 30 februāri. Kvalitāti tev ņihuja negarantēju :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: