Nu man ir problemātiskā nikon d600, pleķi augšējā kreisajā stūrī uz f5 ir redzami jau uz apmēram 1500 kadra pēc tīrīšanas nikon servisā... tīrīta 2 reizes un pēc abām pleķi ir varbūt pat ātrāk kā uz 1500 kadra... Vai tas tā normāli, ja objektīvu uzlieku nikon servisā un pēc tam noņemu arī turpat?
Es nezi cik tas ir smalki un pareizi,bet es nopirku tādu komplektiņu-vienreizējās birštītes un šķidrums.Nu vot.Un kā vajag tā VIENREIZ pārbraucu ar šo ekvipmentu pāri.Un tas arī viss.Bet alu un šņabi ietaupu sev!Vienīgais tās birštītes jāskatās atbilstoši kameras matricai-FF vai crop varbūt ir arī citi razmēri.
guntisfotocom:Nu man ir problemātiskā nikon d600, pleķi augšējā kreisajā stūrī uz f5 ir redzami jau uz apmēram 1500 kadra pēc tīrīšanas nikon servisā... tīrīta 2 reizes un pēc abām pleķi ir varbūt pat ātrāk kā uz 1500 kadra... Vai tas tā normāli, ja objektīvu uzlieku nikon servisā un pēc tam noņemu arī turpat?
Kad uzrakstīju iesniegumu bm.lv lai maina, tad elkors itkaa kaut ko nomainiija kameraa un teica, ka buushot viss OK Kur tad man rakstīt to s__a iesniegumu??
guntisfotocom:Kad uzrakstīju iesniegumu bm.lv lai maina, tad elkors itkaa kaut ko nomainiija kameraa un teica, ka buushot viss OK Kur tad man rakstīt to s__a iesniegumu??
JA nemaldos - latvijā mums nikon pārstāvniecības nav. Vienīgais ir elkors, kurš veic remontus(sūta uz Igaunijas nikon servisu). Ieteiktu sazināties ar pašu nikon, caur viņu mājas lapu( www.nikon.lv...? ) un paprasīt, kā apmainīt d600 pret d610. Tur liks, vai nu nest uz Elkoru, vai sūtīt pašam kameru uz Igaunijas pārstāvniecību.
Tas aparāts jāpārdod! Ir kaut viens iemesls lietot spoguļkameru, ja lieto vienu objektīvu un tos nemaina? (ja vien tas nav kāds ļoti īpašs gadījums kādam īpašam, speciālam objektīvam)
priore:Es pieņemu, ka varu visas kāzas sabildēt tikai ar 24-105 vai 24-70. Spogulene ir ērtam, ātram darbam, maz tērē bateriju, ātri fokusējas, gaišs skatumeklētājs.
un nebūs daudz FX ziepju ar 24-70 vai 24-105 stiklu...