24-120mm/2-3,9, mazāks par pirmo versiju, parādījies AF, normāla optiskā stabilizācija, sensors starp four thirds un APS-C un viņu VAR iebāzt kabatā - nevis nest somā ar stiklu kaudzi ir vieglāk kā ērtu, labāku kameru ar labāku optiku, bet vnk izslēgt un iebāzt ķešā nevis ar 2,8/27mm bet 24-120mm.
Skatumekletājs jāpērk klāt un jātur otrā ķešā - ja zvērīgi ātri visu vajag, tad jāknipsē pirmie kadri pēc televizora
Tas ir iziet uz kompromisu lietojot sūdīgu kameru tāpēc, ka to var iebāzt kabatā ne tāpēc, ka tās soma ir 3kg ne 4,5kg.
Māri, šito es labprāt paprovētu. G1x krizdabz.lv... pirmā paaudze bija miskastē metams verķis - ideja lieliska, bet realizēts debili. Nu sorry, ja es pat pie galda nevaru pretim sēdošā cilvēka portretu nobildēt pie adekvātiem mm, jo šams vnk tuvāk par metru nefokusē...
Tu, ja pareizi saprotu, dafiga bildē visādas štelles studijā - tā lai dikti smuki - nu lōģiski, ka neder Tev bezspogulis un aps-c
Studijā kā reizi var bildēt ar stipri neērtām kamerām (ja bildējamais nav kāds lēkājošs obdžekts) - tieši uz ielas (vai nedodies reportāžās) neērta kamera tracina visvairāk.
Aizbraucu aiz robežas uz nedēļu ar Fuji x20 un uz otru nedēļu ar NEX5+18-55
Pirmā bija neērta un relatīvi kompakta - otrā galīgi nebija kompakta un bija vēl neērtāka - viss sūdīgāk izņemot trokšņus.
Var teikt, ka vecais x20 iedeva cerību, ka kaut kad palielu kompaktu uzbūvēs.
Maris: Studijā kā reizi var bildēt ar stipri neērtām kamerām (ja bildējamais nav kāds lēkājošs obdžekts) - tieši uz ielas (vai nedodies reportāžās) neērta kamera tracina visvairāk.
Nu es te par FF biju domājis un maksimālo kvalitiju.
Starp citu, fudžikam ir viena baigi foršā lieta - ekrānā un skatu meklētājā rāda asuma dziļuma skalu - uzgriežam manuālo fokusu, aizrotējam fokusa gredzenu un piegriežam fragmu un viss - var staigāt un nestresot. Ielu bildēšanai pats labums. Ja nu vajag AF, ar vienu pogas spiedienu var nofokusēties. Protams, arī citām kamerām ir tipa skala un rāda, cik metrus tālāk būs asums - bet nevienai nebiju redzējis asuma dziļuma skalu līdz šim.
versatile:Māri, šito es labprāt paprovētu. G1x krizdabz.lv... pirmā paaudze bija miskastē metams verķis - ideja lieliska, bet realizēts debili. Nu sorry, ja es pat pie galda nevaru pretim sēdošā cilvēka portretu nobildēt pie adekvātiem mm, jo šams vnk tuvāk par metru nefokusē...
Šķiet ir uzlikta cita optika, cita stabilizācija, cits sensors, cits procesors, cita vadība, iespēja pielikt ērtu skatumeklētāju, bišķi mazāks un ne tik "ragains" - vai tas viss tagad darbojas hvz - jātestē.
Maris: Šķiet ir uzlikta cita optika, cita stabilizācija, cits sensors, cits procesors, cita vadība, iespēja pielikt ērtu skatumeklētāju, bišķi mazāks un ne tik "ragains" - vai tas viss tagad darbojas hvz - jātestē.
Mhm, šito prasīšu nākamo. Kkā bija pārtrūkusi ar canonu sadarbība.
viecha:Es gan netaisos tagad pirkt jaunas kameras.Bet ja nu būtu tāda vajadzība....tīri sentimentāls arguments man būtu disks ar slēdža ātrumiem Un arī uz objektīva diafragmas skaitļi.Uz abiem burtiņš A.Nu lai ir kā jaunībā!
Reku, stāv kā dzīvs ar visiem cipariem, ripuļiem un "A" burtiņiem. Šobrīd gan 899$, bet līdz nākamajam reisam pār dīķi noteikti cena būs nokritusi. www.bhphotovideo.com...
Diezgan tizls raksts! Mobilie telefoni izkonkurē digitālās kameras!? Vai tad mobilie telefoni nav digitālās kameras?
Mobilie telefoni vienkārši pārkvalificē ziepju traukus, tos ieliekot telefonos.
Manuprāt tā tabula nav nekam derīga, kamēr viņā neievieto telefonus ar kamerām. Varu saderēt, kad to izdarot, izrādītos, kad dotajā brīdī digitālās kameras tiek izmantotas vairāk, kā jebkad.
Atpalikuse no dzīves, man darbā vēl 93-94. bija 5-collīgās ar až veseliem 720 MB.
man arī ar gadiem šādi tādi skaitļi izkrīt no prāta. 5-collīgās bija ar 180 kb, 360 kb, 720 kB un 1,2 Mgb. mazās 720 kb un 1.44 mgb, pieminētas tika arī vēl 2X ietilpīgākas, tak neesmu manījis.
Reiz jau tepat blogā bija šī aktiera un demagoga links. Viņš paņem daudzo un dažādo formātu skalu, izvēlas divus blakus stāvošus formātus - APS-C un FF un tad 10 minūtes borē mums, ka atšķirība esot "neievērojama". Gribas teikt: Mīļāis draugs! Kadra laukums atšķiras tieši DIVAS reizes! Tas nozīmē, ka ar vienu un to pašu objektīvu uz šī laukumiņa tu "uzzīmēsi" tieši 2x vairāk attēla detaļu. Vai tas ir "neievērojami'? Īsāk sakot, man gan nebūtu nekas pretī, ja mani mēneša ienākumi divkāršotos.
Japānā spoguļu un bezspoguļu tirgus daļas ir aptuveni vienādas, kamēr pārējā pasaulē spoguļi joprojām dominē. Laikam jau tāpēc, ka japāņiem vēl daudz kas cits arī ir maziņš Bet detalizētāk www.sonyalpharumors.com... : Sadalījums bezspoguļos Sadalījums DSLR
P.S. Es kā līdzjutējs turu īkšķi par Pentax, jo filmu laikos divi Pentakši ir bijuši. Lai ciešāk ar Soni draudzējas un kaut ko atkaro lielajiem zēniem CanNikoniem.