forum.gif
ozols drukai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / ozols drukai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.10.14 19:23 labots
 citēt
meklēju foto ar ozolu, kurš bildēts LV un kuru varētu izdrukāt likšanai pie sienas ar kārtu 1x1m lielā izmērā. vēlams vasarā. vēlams saullēktā. varbūt kādam ir varianti ko piedāvāt vai padoms kurā virzienā meklēt?
Publicēts: 12.10.14 19:31 labots
 citēt
Ozols?
Pavisam biju par viņu aizmirsis
youtu.be...

Rekur arī atradu bildi. Nogriez sānus, un sanāks attēls, kuru pielikt pie sienas:
foto.lu.lv...
Publicēts: 12.10.14 19:43
 citēt
:face-grin:

Publicēts: 12.10.14 23:24 labots
 citēt
Iedvesmojoši varianti, protams..ar izjūtu :) Bet neviena no piedāvātajām bildēm nav ne vasarā ne saullēktā. Tā ka jautājums joprojām atvērts.
Publicēts: 13.10.14 00:43
 citēt
Slinkums meklēt , nav iedvesmas avota.
Publicēts: 13.10.14 10:07
 citēt
nebaidies, ja būs uzvaroša bilde arī iedvesmas avots atradīsies. par īsto bildi esmu gatavs arī samaksāt. protams, šobrīd pirkumu garantēt nevaru, jo jābūt subjektīvai patikšanai. bet ja tev kas ir, atsūti man kādu mazas rezolūcijas watermarkotu preview un tad skatāmies tālāk.
Publicēts: 13.10.14 11:44
 citēt
po:nebaidies, ja būs uzvaroša bilde arī iedvesmas avots atradīsies. par īsto bildi esmu gatavs arī samaksāt. protams, šobrīd pirkumu garantēt nevaru, jo jābūt subjektīvai patikšanai. bet ja tev kas ir, atsūti man kādu mazas rezolūcijas watermarkotu preview un tad skatāmies tālāk.

Tev naudas pietiks ko Lunim samaksāt?;-0
Publicēts: 13.10.14 12:05
 citēt
Lunis:Slinkums meklēt , nav iedvesmas avota.

Iedvesmas avotus plašā izvēlē var dabūt katrā bodē dzērienu nodalā.:face-grin:Brīvā tirgus ekonomika,paldies Dievam.Pie boļševiku varas bija krietni grūtāk,tomēr bez iedvesmas jau neviens nepalika.:face-wink:
Publicēts: 13.10.14 14:59
 citēt
mankāpņutelpā ir iegrebts "Ozols smird"
Publicēts: 13.10.14 20:06 labots
 citēt
po:nebaidies, ja būs uzvaroša bilde arī iedvesmas avots atradīsies. par īsto bildi esmu gatavs arī samaksāt. protams, šobrīd pirkumu garantēt nevaru, jo jābūt subjektīvai patikšanai. bet ja tev kas ir, atsūti man kādu mazas rezolūcijas watermarkotu preview un tad skatāmies tālāk.

Oi labāk nevajag pasakas stātastīt:0 Da ņem vēlies ko vēlies www.latvianphoto.com... , man toč slinkums likt ko netā vietējiem "Maksātājiem" :)
Publicēts: 13.10.14 20:21
 citēt
Lunis:

Oi labāk nevajag pasakas stātastīt:0 Da ņem vēlies ko vēlies www.latvianphoto.com... , man toč slinkums likt ko netā vietējiem "Maksātājiem" :)

Lunis vietējie nav interesanti. :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 13.10.14 20:28 labots
 citēt
Jolan:
Lunis:

Lunis vietējie nav interesanti. :face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Nē , lielas klapatas un mazss labums visis pieraduši pie "Lētas stokdrazas". Bet tie kas vajag tie jau caur "Veciem kontaktiem" nopērk :) Piemēram LI katru gadu pērk AM arī :) Kā pamētām LV kā biznesu tā principā arī visis klienti kas GRIB naksāt atrod mūs arpusē no "Gadījuma interesentiem" čakars daudz lielāks kā piedācātā samaksa:) Kā biju radiz beidzamos gadus pātrāukt pusvārdā LV MĒDIJUS ar uzstājīgiem pieprasījumiem PĀRDOT ! Parti pātraucu pusvārdā ar texstu "Piedodie6t jūs to nevarat atļauties" :) Bilde priekš 1x1m izdrukas normālā kvalitātē AŖI STOKĀ maksās triszīmju ciparu Eiro , nedomāju ka kādam te būs tāds budzets galvenais VĒLME:)
Publicēts: 14.10.14 12:10
 citēt
Lunis: Bilde priekš 1x1m izdrukas normālā kvalitātē AŖI STOKĀ maksās triszīmju ciparu Eiro , nedomāju ka kādam te būs tāds budzets galvenais VĒLME:)

tak kādu laiciņu atpakaļ Rīgā tava Cutty Sark 2003.g. regates bildīte atradās uz neskaitāmiem reklāmstendiem pieklājīgā izmērā, aizmirsu tik kādā sakarā. Daudz sapiķoja? :face-smile:
Publicēts: 14.10.14 12:14
 citēt
Publicēts: 14.10.14 12:23 labots
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):