neteikšu, ka pēc 10D, 40D un 5D redzu kaut ko īpašu, drīzāk tiekšanās uz labāku ISO. Man 6D izvēle bija tieši bodija izmēra un svara dēļ un laikam būšu no tiem, kuram arī uz pusi mazāks body būs pieņemams, galvenais, lai kvalitāte bildei un nav bremze.
lasa-d:Ko labu un ko sliktu varat pateikt par Canon ESO 6D
6D laba kamera, jo daudz reiz zemāki trokšņi pie liela ISO, bet žēl ka tika 4FPS
Schneider:Jurčik, vai tad pac nezini, ka tas ir labāks par 5D un sliktāks par 7D?
No kurienes šāda info? Manuprāt 5D Mark III ir lieliska kamera tikai cena nav visai draudzīga ~2500 par body, bet 6D body cena ~1500 un 7D body cena ~950. Es savulaik paņēmu 7D tikai dēļ crop sensora un tā aspekta ka crop lēcas lētākas, bet 7D kamerai man nepatīk trokšņi pie liela ISO Tagad jaunākiem crop aparātiem piemēram 70D u.c ir mazāki trokšņi pie liela ISO. Neesmu redzējis vēl bildžu salīdzinājumus ar 7D/7D Mark II/ 70D/ 5D Mark III saistībā ar ISO.
To, ka bildējot tādas ainavas kā jautātāja galerijā nevajag neko vairāk par normālu telefona kameru
...iedomīgi un stulbi.Ja nav ko teikt,tad labāk nepiedirst tēmu ar savām "perlēm".
Kāds no jums ir pafočējis ar normālu telefona kameru ? Smukām bloga izmēra bildēm sen neko vairāk nevajag. Sniedzu patiesu, godprātīgu ieteikumu, turklāt ar iespēju ietaupīt vismaz 1000E. Diršana, pērles, iedomība - jums tiešām neapnīk šī bābiskā ņemšanās ? PS visātrākais un redzamākais progress ir sasniedzams ar apstrādi un teorijas/prakses izzināšanu, tehnika ir tikai punkts uz i īpaši tas sakāms par ainavām, kuras vairums ( un arī jautātājs ) bliež ar riktīgi aizgrieztu caurumu.
UldisMuzikants:70D nav mazāki trokšņi par 60D vai 7D. 6D man ir veselas divas, jo nepatika kameras atšķirīgais pogu izvietojums. Protams, 5D3 ir ar labāku AF uc, bet attēla trokšņu īpatnības ir labākas 6D un nav joslainības, kas redzama 6D3 bildēs pie augstiem ISO. Tātad, ja attēla kvalitāte tumsā, 6D labāks par citām Canon kamerām vismaz 2x
-------------- jā, jāpiekrīt, iso 6D tiešām ir smuks. Te piemērs ar ISO 25600 un fočēts braucot. Protams, bilde samazināta utt, iespējams, ka mobilais ārzemju nets kaut ko nofiltrēs no kvalitātes + fotoblogs, bet te runa nav par bildes glanci, bet gan to, ka reportāzai 25600 ir pilnīgi lietojams. img.fotoblog.lv...
UldisMuzikants:70D nav mazāki trokšņi par 60D vai 7D. 6D man ir veselas divas, jo nepatika kameras atšķirīgais pogu izvietojums. Protams, 5D3 ir ar labāku AF uc, bet attēla trokšņu īpatnības ir labākas 6D un nav joslainības, kas redzama 6D3 bildēs pie augstiem ISO. Tātad, ja attēla kvalitāte tumsā, 6D labāks par citām Canon kamerām vismaz 2x
-------------- jā, jāpiekrīt, iso 6D tiešām ir smuks. Te piemērs ar ISO 25600 un fočēts braucot. Protams, bilde samazināta utt, iespējams, ka mobilais ārzemju nets kaut ko nofiltrēs no kvalitātes + fotoblogs, bet te runa nav par bildes glanci, bet gan to, ka reportāzai 25600 ir pilnīgi lietojams. img.fotoblog.lv...
Cerams, melnrakstos manu bildi redz?
Redz. Šitais mani, kā topošo 6d īpašnieku priecē ! Starp citu - vai tik mūsējie iso karos nesit Nīkoni ? Pikseļu karos gan šamie mūs uzvelk vienos vārtos
lasa-d:Ko labu un ko sliktu varat pateikt par Canon ESO 6D
6D laba kamera, jo daudz reiz zemāki trokšņi pie liela ISO, bet žēl ka tika 4FPS
Schneider:Jurčik, vai tad pac nezini, ka tas ir labāks par 5D un sliktāks par 7D?
No kurienes šāda info? Manuprāt 5D Mark III ir lieliska kamera tikai cena nav visai draudzīga ~2500 par body, bet 6D body cena ~1500 un 7D body cena ~950. Es savulaik paņēmu 7D tikai dēļ crop sensora un tā aspekta ka crop lēcas lētākas, bet 7D kamerai man nepatīk trokšņi pie liela ISO Tagad jaunākiem crop aparātiem piemēram 70D u.c ir mazāki trokšņi pie liela ISO. Neesmu redzējis vēl bildžu salīdzinājumus ar 7D/7D Mark II/ 70D/ 5D Mark III saistībā ar ISO.
Nav tur ko līdzināt - 7d iso perfomancē zaudē visiem, 70d zaudē 5dII un 5dIII ir labākais. Ja neskaita neminēto 6d, kurš šajā aspektā laikam ir labākais