Sakarā ar "formātu maiņu" un fotoplauktu revīziju, pārdodu "manuālos" objektīvus un piederumus:
-"MC Auto-Revuenon 200/3,5"- M42 vītnei, filtra vītne 58 mm, ādas futrālī -35 Eur, -"Zoom Soligor 28-70/3, 9- 4, 8"- Pentax PK bajonetei, filtra vītne 55 mm -35 Eur . - PĀRDOTS
Tika nopirkti Ebay lietošanai ar Sony NEX, pēc atbilstošu AF objektīvu iegādes vairs nav aktuāli.
Varu piedāvāt arī atbilstošas pārejas uz "Sony NEX "E" bajoneti: -Canon FD- Sony NEX, -Pentax PK- Sony NEX, - PĀRDOTS -M42- Sony NEX.
15 EUR katra.
-Objektīvs "Jupiter -36B 3,5/250" priekš "Kijev-6", "Pentakon- Six" vidējā formāta filmu kamerām. Labā tehniskā un vizuālā stāvoklī, komplektā ādas futlāris, abi vāciņi, aizsargfiltrs. Cena- 50 Eur. - PĀRDOTS
-1, 6x telekonverteris "Canon TC-DC52B". Paredzēts kompaktkamerām ar iebūvēto objektīvu, uz 52 mm filtra vītni. Komplektā iepakojums un abi vāciņi. Cena- 25 Eur.
250 mm Jupiteru sen neesmu lietojis- mētājās plauktā no padomjlaikiem, tagad iedevu meistaram iztīrīt- saeļļot mehānismu. Viss OK. 200 mm ātri patestēju uz Sony NEX- nekādas problēmas nemanīju. Tagad man ir oriģinālais SEL 55-210 un šis nav vajadzīgs.
No paša pieredzes (kad vēl biju soņas nekša meklējumos), Ebajā 200 Eur robežās nexi ar kitu var dabūt noteikti, tikai jāmeklē un, protams, jāriskē. Vismaz korpusu var mierīgi dabūt 150 Eur robežās, paņemt sākumam pāreju ar kādu manuālo objektīvu un lēnā garā meklēt arī AF stikliņus.
Pat uzreiz pērkot (izsolēs var atrast vēl lētāk, it sevišķi vecās versijas ar 14,2 mpix):
Un vēl, no paša pieredzes- prātīgāk būtu piekrāt un ņemt kameru ar skatu meklētāju- pats zini, ka ar displeju vien nav laba "aršana". Bet tur jau cits cipars- Nex-6 body būs jau ap 400 Eur .
Vai nu meklē to pašu a3000- pa 150 gan nereāli dabūt, bet pa 180 var uzreiz:
priore:A3000 ir gandrīz labs, trūkst tik displeja kustīguma. Te viens pārdeva ar objektīviņu pa 150€, bet pārdomāja, kad piecirtu.
Es arī biju beigās nobriedis to pašu nopirkt- kaut vai dēļ melnā 18-55 kita savam Nex-7 un kā otru E-mount kameru katram gadījienam, bet arī "nogulēju"... Kaut gan atsauksmēs viņu dikti lamā par zemas izšķirtpējas displeju un skatu meklētāju. Bet pa to cenu tik un tā bija labs!
A Tev kas platāks priekš Pentacon 6 nav? Varētu komplektu pańemt. Man diezgan neizdevīgi sanāk sūtīt uz Lv nauda kādam kas aiziet un savāc no Tevis to vienu stiklu un tad sūta ar kurjierpastu man. Bet gribētos to 250nieku pańemt!
Kastanis:A Tev kas platāks priekš Pentacon 6 nav? Varētu komplektu pańemt. Man diezgan neizdevīgi sanāk sūtīt uz Lv nauda kādam kas aiziet un savāc no Tevis to vienu stiklu un tad sūta ar kurjierpastu man. Bet gribētos to 250nieku pańemt!
Nekas cits nav- tikai šis bija palicis no padumjlaikiem (bija pie meistara uz "profilaksi" un abiem piemirsās). Ja vajag- domā pats, kā dabūt sev. Man nedeg- 20 gadus pamētājās skapjos, lai mētājās vēl... Turpmāk PM (ja vajag).