forum.gif
Sony objektīvi uz Nikon ķermeņa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Sony objektīvi uz Nikon ķermeņa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.14 08:05
 citēt
Ir vēlme uzlikt uz Nikon ķermeņa Sony 135mm 1.8 objektīvu.Vai ir tādas pārejas un kādas labāk ir pirkt?
Publicēts: 20.10.14 09:41 labots
 citēt
A baijonete ir ar 2mm īsāku darba attālumu (nebūs bezgalības) un 4,7mm lielāka diametra kā F baijonetei....

Ja vēlas traktora riteņus uz Ford Fiesta, tad pārejas flanči neder - jāzāģē arkas.

Uz Nikon pēc darba attāluma "der" tikai Leica un "jauno" Contax spoguleņu optika, bet jāšmirģelē tievāki objektīvi jo caurums Nikon kamerā ir tievāks.
Publicēts: 20.10.14 10:28
 citēt
...tas nozīmē,ka sapnis tika izsapņots ļoti ātri. :face-sad:
Publicēts: 20.10.14 10:50
 citēt
Jolan:...tas nozīmē,ka sapnis tika izsapņots ļoti ātri. :face-sad:

-----------------
kāpēc? Nopērc sony kameru! :D
Publicēts: 20.10.14 11:13 labots
 citēt
Vakar bij čoms piebraucis kasUSA brīdi pabijis - tur esot modē uz vakaru noīrēt korvetes vai lambo ar ko uzklubu aizbraukt :) A nēģeru rajonos topā esot RITEŅU īre :D

www.youtube.com...

Bet nu jā - pārejas vietā jāpērk rumpis. Kad Pentax izbesīja, tad ilgi nevarēju izšķirties S vai N tieši 135nieka dēļ - bet citi S bija sīki bēdīgāki + kamerai elektronisks skatumeklētājs.
Publicēts: 20.10.14 12:33
 citēt
Jaunie elektroniskie nemaz nav tik metami. Man uz s58 tīri pieklājīgs. Liveview vispār
patīk labāk, nekā uz d7100.
Publicēts: 20.10.14 12:50 labots
 citēt
s_runcs:Jaunie elektroniskie nemaz nav tik metami. Man uz s58 tīri pieklājīgs. Liveview vispār
patīk labāk, nekā uz d7100.

Ieskaties caur gaišu stiklu pilna kadra spogulenes (ne A99) skatumeklētājā.

Kas skatījies pa logu tam TV tā ne visai.
Publicēts: 20.10.14 13:30
 citēt
Ir savi plusi, savi mīnusi, par TV taisnība, taču pie tā ātri pierod.
Par plusiem - uzreiz redzi kāda būs bilde un expokoriģē,
vai, piemēram, tumšākos apstākļos, kad ar spoguleni vairs neko īsti neredz, SLT rāda gaišu bildi. Vari kaut manuāli fokusēties.
Publicēts: 20.10.14 14:18
 citēt
Nu paga paga - nevajag jau uzreiz p ar pirkstu salīdzinā t:face-grin: Es nesalīdzinu a58 elektronisko meklētāju ar FF optisko. Es tikai saku, ka lētā gala kropa kamerām ar patumšiem stikliem jaunie EVF izpogā tos atslēgas caurumus, ko šie par skatumeklētāju sauc.
Noliec blakus a580 un a58 un pasaki, kurā tev labāk patīk skatīties
Publicēts: 20.10.14 14:54 labots
 citēt
Es jau ar nesaku, ka EVF ir kas briesmīgs visos gadījumos - saku, ka gan topika autors vēlas uz D800 likt 1.8/135mm stiklu gan man bija šī pati dilēma - FF kamera ar kaudzīti F1,4-2 optikas. Un šajā segmentā optiskais ir patīkamāks.

Pats gribētu Sony RX100 2 ar RX1 skatumeklētāju.
Publicēts: 20.10.14 16:29
 citēt
erxx:Ir savi plusi, savi mīnusi, par TV taisnība, taču pie tā ātri pierod.
Par plusiem - uzreiz redzi kāda būs bilde un expokoriģē,
vai, piemēram, tumšākos apstākļos, kad ar spoguleni vairs neko īsti neredz, SLT rāda gaišu bildi. Vari kaut manuāli fokusēties.

...pierast jau pie viss kaut kā,bet vai vajag.Sony 135/1.8 tiešām patika un ja būtu pāreja,tad sevi palutinātu.Pamīciju a99 un sapratu ,ka laikam ar Nikonu arī notusēšu atlikušo dzīvi(pēc Nikona,tas elektroniskais skatu meklētājs ir vienkārši atbaidoš un pierast pie "tāda" es negribu.)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):