Vakar bij čoms piebraucis kasUSA brīdi pabijis - tur esot modē uz vakaru noīrēt korvetes vai lambo ar ko uzklubu aizbraukt A nēģeru rajonos topā esot RITEŅU īre
Bet nu jā - pārejas vietā jāpērk rumpis. Kad Pentax izbesīja, tad ilgi nevarēju izšķirties S vai N tieši 135nieka dēļ - bet citi S bija sīki bēdīgāki + kamerai elektronisks skatumeklētājs.
Ir savi plusi, savi mīnusi, par TV taisnība, taču pie tā ātri pierod. Par plusiem - uzreiz redzi kāda būs bilde un expokoriģē, vai, piemēram, tumšākos apstākļos, kad ar spoguleni vairs neko īsti neredz, SLT rāda gaišu bildi. Vari kaut manuāli fokusēties.
Nu paga paga - nevajag jau uzreiz p ar pirkstu salīdzinā t Es nesalīdzinu a58 elektronisko meklētāju ar FF optisko. Es tikai saku, ka lētā gala kropa kamerām ar patumšiem stikliem jaunie EVF izpogā tos atslēgas caurumus, ko šie par skatumeklētāju sauc. Noliec blakus a580 un a58 un pasaki, kurā tev labāk patīk skatīties
Es jau ar nesaku, ka EVF ir kas briesmīgs visos gadījumos - saku, ka gan topika autors vēlas uz D800 likt 1.8/135mm stiklu gan man bija šī pati dilēma - FF kamera ar kaudzīti F1,4-2 optikas. Un šajā segmentā optiskais ir patīkamāks.
erxx:Ir savi plusi, savi mīnusi, par TV taisnība, taču pie tā ātri pierod. Par plusiem - uzreiz redzi kāda būs bilde un expokoriģē, vai, piemēram, tumšākos apstākļos, kad ar spoguleni vairs neko īsti neredz, SLT rāda gaišu bildi. Vari kaut manuāli fokusēties.
...pierast jau pie viss kaut kā,bet vai vajag.Sony 135/1.8 tiešām patika un ja būtu pāreja,tad sevi palutinātu.Pamīciju a99 un sapratu ,ka laikam ar Nikonu arī notusēšu atlikušo dzīvi(pēc Nikona,tas elektroniskais skatu meklētājs ir vienkārši atbaidoš un pierast pie "tāda" es negribu.)