forum.gif
Korporatīvo pasākumu fotografēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Korporatīvo pasākumu fotografēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.14 12:37
 citēt
Čau!
Labprāt dzirdētu ieteikumus/ viedokļus par korporatīvo pasākumu fotografēšanu. :)
Gribētu vairāk saprast par $$$ , ko šiem var prasīt? Apmēram tik pat, cik par kāzām?
Vai tomēr vairāk, jo tādi pasākumi jau iet tik dažas stundas?

Un cik liela iespēja, ka tādā pasākumā NEvajadzēs fotostūrīti?

P.S. Esmu nofočējis vienu korporatīvo pasākumu, tāpēc tagad varat izteikt komentārus par to, cik liels muļķis esmu; ka uzdodu stulbus jautājumus u.t.t. :D
Publicēts: 20.10.14 12:41
 citēt
Pirmkārt jau viss atkarīgs no tā, vai tu to pasākumu bildēsi Rīgas brīvostai vai Zirgadiršu pagasta pārvaldei.
Ar prasīšanu tālu netiksi, tagat tādi laiki, ka cenas jāsarunā.
Publicēts: 20.10.14 12:46
 citēt
200 - 1500
Publicēts: 20.10.14 12:49
 citēt
Bļec...
Tu esi fotogrāfs, ne? Tev ir kamera, stikli, gaismas, printeris, transports un citi izdevumi. Kameru Tu rēķini uz gadiem diviem-trim, stiklus uz kādiem 5 varbūt? Transporta izmaksas zini? Cik gribi pelnīt stundā par darbu piektdienas vakarā zini? Nu tad saliec kopā un prasi ekonomisku pamatotu cenu, nevis streso, ka varēji nokāst vairāk, jo redz, citi prasa vairāk.
Publicēts: 20.10.14 12:49 labots
 citēt
Maris:200 - 1500

Kam tu prasīji 200? Kam 1500? Nu vai, kāds bija cilvēku skaits? Vai tev ir, tipa, kāda formula (nu vismaz galvā)? Piemēram, 1 euro no cilvēka par vienas h fočēšanu?

Ja man jāatbild versatile, tad es prasītu par 20 % vairāk kā par kāzām, jo korporatīvie nav tik interesants pasākums... :grimace:
Publicēts: 20.10.14 12:55
 citēt
1 euro cilvēks/h par mas. Pirms 5 gadiem man kaukura Salaspils skola izlaidumā maksāja 3,50 Ls par pāris stundām no cilvēka (Pierīga tomēr), šogad tādu pašu cipari (5 €) jau arī Preiļu ģimnāzija.
Inflācija, paņimāš.
Publicēts: 20.10.14 13:28
 citēt
Ritz: Kam tu prasīji 200? Kam 1500?

Kā kam? Vieniem un tiem pašiem - korporatīvos pasākumus pasūta izklaides aģentūras vai atsevišķiem (reti) kantoriem ir sava PR nodaļa.

Prasa par zināmu apjomu - ja uz stundiņu jāaiziet sabliezt ka lenti pārgriež, tad viens cipars, ja ar asistentu jāiet gada balle bliezt + "fotostūris" ar gaismu un pričindāļiem, tad pavisam cita. Ja drukā kartiņas uz vietas, tad par tām vēl klāt atbilstoši konkrētajam apjomam.

Neadekvāta (konstanta) ir tikai minimālā summa no kuras sākot Tu vispār kusties no studijas - viss kas lielāks ir pēc apjoma.
Publicēts: 21.10.14 06:59
 citēt
Viss atkarīgs no klienta vēlmēm, bet zem 300 eur vairs nekas nenotiek.
Publicēts: 21.10.14 09:29
 citēt
Maris:
Ritz: Kam tu prasīji 200? Kam 1500?

K kantoriem ir sava PR nodaļa.

Prasa par zināmu apjomu - ja uz stundiņu jāaiziet sabliezt ka lenti pārgriež, tad viens cipars, ja ar asistentu jāiet gada balle bliezt + "fotostūris" ar gaismu un pričindāļiem, tad pavisam cita. Ja drukā kartiņas uz vietas, tad par tām vēl klāt atbilstoši konkrētajam apjomam.

Neadekvāta (konstanta) ir tikai minimālā summa no kuras sākot Tu vispār kusties no studijas - viss kas lielāks ir pēc apjoma.

PRECĪZI , PR nodaļa pasūta menedžmentam un VISS notiek. Vienotas cenas lav ir starta cena 150Eur un tālāk izejot no apjoma un vajadzības. Vidēji ikdienišķs pasūtījums Lv PR ir 400-500Eur ieskaitot visus nodokļus
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):