forum.gif
Hehehe...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Hehehe...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.10.14 10:09
 citēt
Publicēts: 25.10.14 10:21 labots
 citēt
Par skaistu grūti nosaukt :face-grin: Izskatās pēc vaska figūras
Publicēts: 25.10.14 10:28
 citēt
Interesanti būtu salīdzināt vai seja ir sanākusi līdziga kāda tā bijusi jaunībā, vai arī tur ir sanācis pa visam cits cilvēks...
Publicēts: 25.10.14 10:37
 citēt
beno:Interesanti būtu salīdzināt vai seja ir sanākusi līdziga kāda tā bijusi jaunībā, vai arī tur ir sanācis pa visam cits cilvēks...

Patiešām - tas gan.
Publicēts: 25.10.14 13:14
 citēt
Manuprāt, ja bilde ir tik radikāli jāapstrādā ar fotošopu tad zūd vispār jēga no tā objekta bildēšanas.
Reizēm cilvēku tiekšanās uz kaut kādiem ideāliem nav saprotama. Neapstrādāta bilde ir tā brīža fiksācija un tai manuprāt, ir lielāka pievienotā vērtība nekā apstrādātai tādā mērā. Ar apstrādi nav domātas lietas kā krāsu korekcija un asuma piedzīšana, jo tas ir tikai loģiski ka piemēram melnam kaķim uz melna fona ir jābūt melnam nevis pelēkam :face-wink:
Publicēts: 25.10.14 13:26
 citēt
Purno-grāfija kas purnogrāfija. Bet paskatīties interesanti.
Publicēts: 25.10.14 15:36
 citēt
Tehnikas iespējas jau milzīgas,nav ko teikt.Bet vai tā ir fotogrāfija?Vismaz ne tā kuru es pazinu un kurā man patika bakstīties jaunībā.Šī vairs nav priekš manis.:face-sad:
Publicēts: 25.10.14 15:57
 citēt
Haltūra! Primitīvo tūļu pārmērīgas un neprasmīgas lietošanas procesu un it sevišķi rezultātu nemaz nebij vērts rādīt, kur nu vēl pārpostēt kā nez kādu sensāciju profesionāļu (nu labi- pus) saitā.
Publicēts: 25.10.14 16:21
 citēt
Tev nu gan lācis ir uz humora izjūtas uzminis...
Publicēts: 25.10.14 19:26
 citēt
Schneider:Tev nu gan lācis ir uz humora izjūtas uzminis...

Āa, sorī... nu tad būtu savai attieksmei kādu smaiļiku pielicis... rekā vaiduks liek smaiļikus priekšā pakaļā ka i izprast nevar to dižo domu gājienu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):