forum.gif
Iesakiet sakarīgu trigeri ar TTL Nikonam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Iesakiet sakarīgu trigeri ar TTL Nikonam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.14 11:23 labots
 citēt
Ir vēlme nopirkt trigeri ar TTL Nikonam,bet nevaru izlemt kuru tieši pirkt.
www.ebay.com...
www.ebay.com...
www.ebay.com...

utt.

Kādi būtu ieteikumi?
Publicēts: 26.10.14 12:47
 citēt
Ar LCD :money:
Publicēts: 26.10.14 20:22
 citēt
Es ar te metu aci uz trigeriem...Jolan domā ka šiem būs baigā atšķirība(izņemot lcd)? ...mošk jāņem lētākais?
Publicēts: 26.10.14 20:28
 citēt
Man ar šis aktuāls jautājums + svarīga ir wake-up funkcija. Dēļ tās neesamības, CACTUS trigeris un raidītāji jau gadu nav aiztikti, izlīdzos ar vadu.
Publicēts: 26.10.14 20:38
 citēt
beno:Es ar te metu aci uz trigeriem...Jolan domā ka šiem būs baigā atšķirība(izņemot lcd)? ...mošk jāņem lētākais?

Cenas jau gandrīz līdzīgas.Interesēja,moška kāds jau ko līdzīgu lieto un varētu ieteikt kas ir labāks,lai neiegrābtos mēslā.

www.ebay.com...
Publicēts: 26.10.14 21:01
 citēt
www.ebay.co.uk...

par siem kaut kur lasiju labas atsauksmes
Publicēts: 26.10.14 21:02
 citēt
www.youtube.com...
Lietoju šo. Nesūdzos.
Publicēts: 26.10.14 21:11
 citēt
emzi:www.ebay.co.uk...

par siem kaut kur lasiju labas atsauksmes

es ar uz šiem metu acis.
Publicēts: 26.10.14 21:25
 citēt
Trigeru lētums atsaucās uz tādu lietu kā aizsardzību pret traicējumiem , jo lētāks štrunts jo mazāk cerību kad stradās telpā kur būs daudz mobīlo telefonu vai citas starojošas tehnilas. Vēl gadās USA frekvence , tad var norauties ko Elektrosakaru inspekcijas uttt itd. Bet ap kādiem 60-70Eur sākas jau normali.
Publicēts: 27.10.14 04:15
 citēt
Jolan:Ir vēlme nopirkt trigeri ar TTL Nikonam,bet nevaru izlemt kuru tieši pirkt.
www.ebay.com...
www.ebay.com...
www.ebay.com...

utt.

Kādi būtu ieteikumi?

No izvēlētajiem tikai un vienīgi pirmais variants, vai arī Yongnuo YN-622N. Abiem darbojas zibspuldzes ātrā sinhronizācija un abiem ir AF palīggaisma, kas noder bildējot tumšās telpās.
Publicēts: 27.10.14 08:28
 citēt
RaitisSF:
Jolan:Ir vēlme nopirkt trigeri ar TTL Nikonam,bet nevaru izlemt kuru tieši pirkt.
www.ebay.com...
www.ebay.com...
www.ebay.com...

utt.

Kādi būtu ieteikumi?

No izvēlētajiem tikai un vienīgi pirmais variants, vai arī Yongnuo YN-622N. Abiem darbojas zibspuldzes ātrā sinhronizācija un abiem ir AF palīggaisma, kas noder bildējot tumšās telpās.

Paldies par ieteikumu.Paņēmu Yongnuo YN-622N
Publicēts: 27.10.14 08:32
 citēt
Man patīk šie
www.ishootshows.com...
var palaist zipeni un var arī palaist fočiku, iestādot asumu (1/2 nospiediena atbilst slē'dža pogas 1/2 spiedienam)
Publicēts: 27.10.14 08:56
 citēt
Haiduks:Man patīk šie
www.ishootshows.com...
var palaist zipeni un var arī palaist fočiku, iestādot asumu (1/2 nospiediena atbilst slē'dža pogas 1/2 spiedienam)

Ja vēl lasīt mācētu (TTL) ta vispār tev cenas nebūtu :D
Publicēts: 27.10.14 19:02
 citēt
Jolan ar ko atšķiras šis ar N burtu no tā ar C burtu beigās?
Publicēts: 27.10.14 19:04
 citēt
beno:Jolan ar ko atšķiras šis ar N burtu no tā ar C burtu beigās?

Nikon/Canon
Publicēts: 27.10.14 19:07
 citēt
Jolan:
beno:Jolan ar ko atšķiras šis ar N burtu no tā ar C burtu beigās?

Nikon/Canon

tik tiešām...ak es zābaks

no ebay pasūtīji?
Publicēts: 27.10.14 19:10
 citēt
Publicēts: 27.10.14 23:46
 citēt
man ir doma pārdot savu YN-622 tx un divus yn-622n nikonam, mazlietoti, virsū vēl aizsargplēves un ir kastītes! :D kopā visus 3 par 100e
Publicēts: 28.10.14 01:13 labots
 citēt

Man ir vēlviens uztvērējs, bet to sev atstāšu drošvien dēļ Af-lāzera, tas gan ir baigi labs tumšos apstākļos, bet nu ja baigi uzreiz gribas 3 uztvērējus varu par to padomāt!

Ar AF-lāzeru var droši lielā zālē mērķet kādam galvā, man patīk tā baidīt cilvēkus! :face-devil-grin:

Viņiem arī wake-up funkcija, ja laiku neesmu zibsnijis tad pirmstam izšauju vienu šāvienu un zibeņi pamostas!

Savienojot fočikuko ar yn-622 TX kopā ar vadu vēl, var nofočēt kā ar tālvadību, uzspiežot uz jebkura uztvērēja testa pogas un nostrādā arī zibeņi!

3 grupas var regulēt pēc savas gribas, katru atsevišķi, kā TTL + vēl kompensāciju, tad manuāli, arī zoomu katrai grupai un arī konkrētu grupu izslēgt/ieslēgt.

Protams netā var atrast visu info!

Var ietestēt vēl pirmstam, atrodos Rīgā, centrs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):