Trigeru lētums atsaucās uz tādu lietu kā aizsardzību pret traicējumiem , jo lētāks štrunts jo mazāk cerību kad stradās telpā kur būs daudz mobīlo telefonu vai citas starojošas tehnilas. Vēl gadās USA frekvence , tad var norauties ko Elektrosakaru inspekcijas uttt itd. Bet ap kādiem 60-70Eur sākas jau normali.
No izvēlētajiem tikai un vienīgi pirmais variants, vai arī Yongnuo YN-622N. Abiem darbojas zibspuldzes ātrā sinhronizācija un abiem ir AF palīggaisma, kas noder bildējot tumšās telpās.
No izvēlētajiem tikai un vienīgi pirmais variants, vai arī Yongnuo YN-622N. Abiem darbojas zibspuldzes ātrā sinhronizācija un abiem ir AF palīggaisma, kas noder bildējot tumšās telpās.
Man patīk šie www.ishootshows.com... var palaist zipeni un var arī palaist fočiku, iestādot asumu (1/2 nospiediena atbilst slē'dža pogas 1/2 spiedienam)
Haiduks:Man patīk šie www.ishootshows.com... var palaist zipeni un var arī palaist fočiku, iestādot asumu (1/2 nospiediena atbilst slē'dža pogas 1/2 spiedienam)
Ja vēl lasīt mācētu (TTL) ta vispār tev cenas nebūtu
Man ir vēlviens uztvērējs, bet to sev atstāšu drošvien dēļ Af-lāzera, tas gan ir baigi labs tumšos apstākļos, bet nu ja baigi uzreiz gribas 3 uztvērējus varu par to padomāt!
Ar AF-lāzeru var droši lielā zālē mērķet kādam galvā, man patīk tā baidīt cilvēkus!
Viņiem arī wake-up funkcija, ja laiku neesmu zibsnijis tad pirmstam izšauju vienu šāvienu un zibeņi pamostas!
Savienojot fočikuko ar yn-622 TX kopā ar vadu vēl, var nofočēt kā ar tālvadību, uzspiežot uz jebkura uztvērēja testa pogas un nostrādā arī zibeņi!
3 grupas var regulēt pēc savas gribas, katru atsevišķi, kā TTL + vēl kompensāciju, tad manuāli, arī zoomu katrai grupai un arī konkrētu grupu izslēgt/ieslēgt.