forum.gif
Kas par štruntiņu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kas par štruntiņu?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.10.14 16:51
 citēt
Ap 5 cm garš, ar to ritenīti, kurš sānā, var uzvilkt acperi iekšā, ja pavelk uz augšu galā esošo knibuli, pāris sekundes tirkšķ kaukāds palēninātājs, caurumā, kur skrūves gals ar šlici, ir vītne. Biš velk uz mehānisko autoknipsi, bet nekur nav nekāda štoka dēļ slēdža palaišanas, arī neviena detaļa nekustas.

Publicēts: 28.10.14 16:56 labots
 citēt
neko
Publicēts: 28.10.14 16:59
 citēt
tas ir piccentimetrs ar ritenīti
Publicēts: 28.10.14 17:07
 citēt
Fotodetonators
Publicēts: 28.10.14 17:08
 citēt
Vintāžas mehāniskā šedevra poga...:face-grin:
Publicēts: 28.10.14 17:09 labots
 citēt
Publicēts: 28.10.14 17:23
 citēt
Publicēts: 28.10.14 17:26
 citēt
Nu Šneideram būs ļeiku jāpērk :face-smile:
Publicēts: 28.10.14 17:30 labots
 citēt
Drīzāk varētu piekrist Frīdim, bet mikroskopa uzbūvi zinu, tur nav nekas, kam iekšā tirkšķētu kāds enkurmehānisms.
Ahā, paspējāt jau pat bildes salikt. Tadat tik jāliek sludēklis, ka pērku Ļeiku M3 ar kādu Summiluxu par 50 €. :face-grin:

Tomēr Ļeiku nepirkšu, kamēr nebūšu iebraucis, kā tas darbojas, jo nekas nekustās tai vietā, kura skrūvējas uz pogas. :amazing:
Publicēts: 28.10.14 18:07
 citēt
Schneider:

Tomēr Ļeiku nepirkšu, . :amazing:

Šneider, nekreņķējies- Tev, kā jau lauku cilvēkam, saimniecībā noteikti jau vairākas "ļeikas" iraid... :face-grin:

Publicēts: 28.10.14 18:11
 citēt
Baisi nevajak, tas tik tā, bet par ļeiku - mūsdienās jau ļeikas vietā ir pumpītis Ručejok mārkā un šļaukas gals siltumnīcā vai dārzā.
Publicēts: 28.10.14 19:33 labots
 citēt
Vecie buļbašu ražojumi kalpo, bet tie, kurus pasūta Ķīnā, ir ar ieplūdes vārstu bez caurejošas skrūves, vienkārši iesprausta gumijas "sēnīte", tie gan nosprākst gada laikā.
Man mājas ūdensabgādei ir itāļu sūknis Pentax :face-grin:, iet jau no kāda 97.gada.
Publicēts: 28.10.14 20:23
 citēt
Schneider:Vecie buļbašu ražojumi kalpo, bet tie, kurus pasūta Ķīnā, ir ar ieplūdes vārstu bez caurejošas skrūves, vienkārši iesprausta gumijas "sēnīte", tie gan nosprākst gada laikā.
Man mājas ūdensabgādei ir itāļu sūknis Pentax :face-grin:, iet jau no kāda 97.gada.

Tad kad atbraukšu ciemos, tas pārstās iet :D
Publicēts: 28.10.14 20:27
 citēt
priore:Tu svilināsi ūdeni akā?
vai spridzināsi?

kamēr braukšu izdomāšu :big_smile:
Publicēts: 28.10.14 21:02
 citēt
Veči ,a tas nav vibrators gadījumā?Nu veco laiku manuālā piedziņa.:face-wink:
Publicēts: 28.10.14 21:12
 citēt
viecha:Veči ,a tas nav vibrators gadījumā?Nu veco laiku manuālā piedziņa.:face-wink:

Ooo , man ir viena ilggadīga kliente kurai klikšķis uz tādām lietām , viņai milzu kolekcija visādu tādu pataišu , lieki teikt ka veči šai nav vajazdīgi , bet nu visneidomajāmākās ierīces "Prieciņiem" šai simtos mēramas , no pavisam bez maz mirkaskopiskām līdz bez maz "Iekartām" :):) Daži ir pat ļoti prestīžu brendu ražojumi arī 18-19 gs un 1920-30 gados:):)
Publicēts: 28.10.14 21:13 labots
 citēt
Ja par to kas šitas ir , Tas ir Leica "Palēninātājs" ne tik daudz autoknipsis cik verķis "Vibrācijas" mazināšanai bildējot piemēram dažādus mikro objektus , protajs arī autoknipsis. Ebrejā viņus daudz pārdod www.ebay.com... , bet šis nav tas labākais modelis ir daudz labāki ar maināmiem ekspozīcijas laikiem gan aiztures laiku www.ebay.com... , man tāds līdzīgs ir mājās.
Publicēts: 28.10.14 21:38
 citēt
Luni - tas nav "palēlinātājs".....es zinu kādi tie izskatās :grimace:
Publicēts: 28.10.14 21:48
 citēt
Kā ta nav!?Viņu palēnina,bet viņu paātrina.:face-wink:
Publicēts: 28.10.14 22:08
 citēt
Oliss:Luni - tas nav "palēlinātājs".....es zinu kādi tie izskatās :grimace:

Jā TO es ar zinu :):) Pietam daudzu veidu , esmu bildējis uzskates līzdekļiem kādus tik nē vēl Sirvē.
Publicēts: 28.10.14 23:41
 citēt
Oliss: Tad kad atbraukšu ciemos, tas pārstās iet :D

Sasmīdināji. Man padumjlaikos bija elektriķa 5.kategorija un laukos kaukur mētājas eleptriskais gans un bebru slasc. Pumpis strādās, bet tev gan var sanākt dejot apkārt akai hotentotu tautas deju. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.10.14 12:39
 citēt
Labi, ka pateici, būs rūpīgi jānostiprina vāku, jo variants, kad akā ielec brēcošš, ar elektrību sists pirotehniķis, pret to ūdens avotu būs sevišķi necienīgs.
Publicēts: 30.10.14 02:21
 citēt
Pastāstiet kas tai Leikā tāds ka maksā tādu naudu? Esmu paknipsējis ar digitālo, nekā īpaša nu tāds advancēts ziepis. Ar filmu nav gadijies bildēt, bet arī nekad nebija intereses jo kā var bildēt po vzroslomu neredzot reāli ko bildē spogulī?
Publicēts: 30.10.14 02:28 labots
 citēt
chukmasoff_f:Pastāstiet kas tai Leikā tāds ka maksā tādu naudu? Esmu paknipsējis ar digitālo, nekā īpaša nu tāds advancēts ziepis. Ar filmu nav gadijies bildēt, bet arī nekad nebija intereses jo kā var bildēt po vzroslomu neredzot reāli ko bildē spogulī?

Optika viņai seviška , no seviški dārga stikla škirnes . Tie štrunta stikla gabaliņi istenībā ir baigais brūvējums ar ļoti daudz specifisku iedevu un tālāk arī apstrādi KAS INTERESANTI tas joprojām pamatā roku darbs .
Publicēts: 30.10.14 09:18
 citēt
Vēl 82.gada Nauka i žizņ par Leiku R4 rakstīja, ka viņas objektīviem esot prasība palikt dzīviem, krītot uz grīdas no 1 m augstuma.
Vēl par cenu - es akal brīnos, kādēl biezās mašīnas maksā tādus ciparus, jo parādiet man uz kartes tādu vietu, kur var aizbraukt ar Bugatti, bet nevar ar Opeli vai Mazdu.
Publicēts: 30.10.14 11:04
 citēt
Schneider:Vēl 82.gada Nauka i žizņ par Leiku R4 rakstīja, ka viņas objektīviem esot prasība palikt dzīviem, krītot uz grīdas no 1 m augstuma.
Vēl par cenu - es akal brīnos, kādēl biezās mašīnas maksā tādus ciparus, jo parādiet man uz kartes tādu vietu, kur var aizbraukt ar Bugatti, bet nevar ar Opeli vai Mazdu.

Nedaudz salīdzinājums dīvains. Biezās mašīnas nu tur visādi luxux navaroti, Opelī nav tas kas ir Maibahā.
Cita lieta par kameru, ka rezultāts bildes rezultāts no Leikas praktiski neatšķiras no advancēta kompaktnieka, un nedavelk līdz spogulenei, kā arī neērti bildēt skatoties ekrānā vai caur skatu meklētāju kur nav spoguļa. Vis notiek daudz lēnāk.
Publicēts: 30.10.14 11:45 labots
 citēt
Es nezinu, kas par pribludām sabāstas Maibahā un Maserati, bet vislabākā mana mašīna bija vabole Opel Corsa. Un pie kājas visas apsildāmās durvju ručkas, kad jutu, ka sadalītājā kontakti sāk palikt švaki, iemetu bardačokā jaunus. Vienreiz pie Klidziņas sāka raustīties, pat bez štrumentu kastes, ar vienu pašu Aitor Aligator salieceni nomainīju un aizbraucu tālāk.
Tagadējam Seatam zem haubes pazīstu tik to, ar kuru pārbaudīt eļļu.
Publicēts: 30.10.14 11:57
 citēt
un kur pieliet mīzējšķidrumu neesi atradis :amazing::exciting::money:
Publicēts: 30.10.14 12:11
 citēt
Tas uz motoru neattiecas, tas ir tāc pac kā Moskābelim.
Publicēts: 30.10.14 14:40
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):