Priekš fundamentāla spama nekā labāka par Wordpress NAV . Gan uzturās regulāri atjaunojas gan mega spraudņu kolekcija gan plašas konfigurācuhas iespējas pietam adaptēts Latviski pilnībā . Reku www.ogresbalss.lv jau sešus gadus spamoju pārdesmit tūkštoši bilžu , vairāki simti raktu strādā gan iekšējie meklētāji gan GOOGLE robots ņem izcili. Nekāds vieglais gan nav bet ja uztic labam specam kautkād nooptimizēt pēc kāda gada lietošanas tad darbojas ne vainas.
Tak nevajag nekādus specus...samaxa ap 20 usd par WP Theme, kas , uzskatu, arī ir par velti, samet ko nu vajag un dzeivo mierīgi...re kur man uz wp viss izmaksāja apmēram tā www.imgfoto.lv
imgfoto:Tak nevajag nekādus specus...samaxa ap 20 usd par WP Theme, kas , uzskatu, arī ir par velti, samet ko nu vajag un dzeivo mierīgi...re kur man uz wp viss izmaksāja apmēram tā www.imgfoto.lv
Ar laiku sāk baigi augt bāze , tas no tā ka viņam daudz lieku nevajazdīgu fišku kas ramatski auzdē apjomu un bremzē pasākumu, tās pēc kāda laika kad jau ir gana liels pasākums "Jānorubī" nelietojamās fiškas un jāiztīra bāze, tad vairs nekas neaug un viss darbojas teicami. Parasti apjoms samaziņas ~10x Tie visādi bekapi un rolbeki gadījumiem "Lai JEBKAS stradatu" attiecīgi tas viss JEBKAS nepātraukti briežas velkas līdz . Tas viss jāatrubī un to dara pielabojot aseviškās vietās kodu "Aprubījot" nelietotas iespējas.
imgfoto:Tak nevajag nekādus specus...samaxa ap 20 usd par WP Theme, kas , uzskatu, arī ir par velti, samet ko nu vajag un dzeivo mierīgi...re kur man uz wp viss izmaksāja apmēram tā
Cik pačekoju tad WP par tēmu prasa 65usd www.photocrati.com tas Zyro izskatās ok... kādus vēl atradi?
imgfoto:Tak nevajag nekādus specus...samaxa ap 20 usd par WP Theme, kas , uzskatu, arī ir par velti, samet ko nu vajag un dzeivo mierīgi...re kur man uz wp viss izmaksāja apmēram tā
Cik pačekoju tad WP par tēmu prasa 65usd www.photocrati.com tas Zyro izskatās ok... kādus vēl atradi?
R_J:Izskatās pēc kaut kāda Kiprā reģistrēta krievu kantora. Es tomēr kaut kā atturos izmantot krievu un ķīniešu IT produktus.
Varu mazliet pareklamēt "latvju" bāleliņu (bet gan jau IT komandā ari ir kāds krievs) produktu - www.berta.me Ar free templeitiem diezgan maza izvēle, bet man pagaidām pietiek. (: