forum.gif
Nikonisti, pasteidzieties!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikonisti, pasteidzieties!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.10.14 11:50
 citēt
Tikai 77 šādi Nikon DF aparāti par nieka 41000$:
www.dpreview.com...
Publicēts: 31.10.14 12:03
 citēt
Publicēts: 31.10.14 12:47
 citēt
Ar tādu tikai arābu miljonāriem bildēt
Publicēts: 31.10.14 13:08
 citēt
Stila mantiņa , man ar ir viena NIKON vislaik piedāva 25 t Uzreiz :):) Tik tapec ka nekad nav ražots sērijā uzržoti tik 72 eksemplāri un saglabājušies ~20 :) Kolekcijas vertiba , nekas cits. Kaut verķis ļoti labs , gan pats gan kolēģi lietojam diezgan bieži.
Publicēts: 31.10.14 13:30
 citēt
Saules blendei obligāti jābūt apzeltītai.Palīdz pret uzkaršanu.:face-glasses:
Publicēts: 31.10.14 14:39
 citēt
Lunis:Stila mantiņa , man ar ir viena NIKON vislaik piedāva 25 t Uzreiz :):) Tik tapec ka nekad nav ražots sērijā uzržoti tik 72 eksemplāri un saglabājušies ~20 :) Kolekcijas vertiba , nekas cits. Kaut verķis ļoti labs , gan pats gan kolēģi lietojam diezgan bieži.
Kas tad Tev tā ir par mantiņu, par kuru sola Tev 25 t?
Diezvai "The Holy Grail"...
Publicēts: 31.10.14 18:07
 citēt
Lunis:Stila mantiņa , man ar ir viena NIKON vislaik piedāva 25 t Uzreiz :):) Tik tapec ka nekad nav ražots sērijā uzržoti tik 72 eksemplāri un saglabājušies ~20 :) Kolekcijas vertiba , nekas cits. Kaut verķis ļoti labs , gan pats gan kolēģi lietojam diezgan bieži.

Mainoties varām, juku laikos pacēla galvu "juveliermeistars" Auzers kas nodibināja savu "skolu" un dzeltenā presē kko uzčīkstēja virsotnei - Rīgas dizaina un mākslas videnes metāla nodaļai - ķip viņš uztaisījis kausu kas maksā 1000000 (kauss vēlak sasprāga no nepareizas lodēšanas tehnoloģijas) utt.

Uz to RDMV učuka palīgs atbildēja elementāri - "un kāpēc viņš to kausu nepārdeva?

Tagad Auzers ir tur kur tam vieta - par kapeikām pasniedz "rotkaļu kursus" madāmītēm un jumpravām - līdzīgi kā blondīne Ogrē.
Publicēts: 31.10.14 22:31
 citēt
Maris:

Mainoties varām, juku laikos pacēla galvu "juveliermeistars" Auzers kas nodibināja savu "skolu" un dzeltenā presē kko uzčīkstēja virsotnei - Rīgas dizaina un mākslas videnes metāla nodaļai - ķip viņš uztaisījis kausu kas maksā 1000000 (kauss vēlak sasprāga no nepareizas lodēšanas tehnoloģijas) utt.

Uz to RDMV učuka palīgs atbildēja elementāri - "un kāpēc viņš to kausu nepārdeva?

Tagad Auzers ir tur kur tam vieta - par kapeikām pasniedz "rotkaļu kursus" madāmītēm un jumpravām - līdzīgi kā blondīne Ogrē.

Par šo runa - auzers.lv... ?
Publicēts: 01.11.14 00:22 labots
 citēt
Maris:

Nē man reāli negribas pārdot , vienkarši baig laba vēsture viņam . Bet jā aziātu kautkā dumji uz viņu kaut tipiski tehniski visai nenostrādāts pusfabrukāts lietošanā neerts un mehāniski neizturīgs TIEŠI dēļ tehnaloģiskām lietām. Ne vienmēr ideālā optiskā shēma nozīmē ideālu tehnisko risinājumu :) 14cm diametrā ar 18 kapiņām diafragma ir tehniski vējš mezgls visiem pārējiem tā ir 5x mazāka tik 3cm pasā stikla aizmugurē pat aiz lēcām var ar pirkstu pabakstīt:) Nu krāj traki cilvēki retumus , kaut praktiski tam protams jēgas nav daudz. Taču vēsture viņa man patīk labāk par cipariem.

LT_:
Kas tad Tev tā ir par mantiņu, par kuru sola Tev 25 t?
Diezvai "The Holy Grail"...

Nu šitas www.matthewlin.com... , divdesmitas pēc skaita uzražotais un viens no divdesmit saglabājušiem:)
Publicēts: 01.11.14 02:36 labots
 citēt
Lunis:

Nu šitas www.matthewlin.com... , divdesmitas pēc skaita uzražotais un viens no divdesmit saglabājušiem:)
Kāpēc nepārdod?
Publicēts: 01.11.14 02:49 labots
 citēt
LT_:
Lunis:

Kāpēc nepārdod?

Tāpēc ka man viņa vēsture patīk un pazīstu visus kam viņš piederējis pirms manis , tie visi mani skolotāji un visi izņemot vienu jau miruši. Bet tā līdzīgu stiklu tik sērijā ražotu un jau stabilu konstrukciju bet ne unikālu var par pāris štukām eiriku nopirkt , ja strādāšanai tad tie daudz ērtāki.
Publicēts: 01.11.14 10:23
 citēt
Lunis:
LT_:āpēc nepārdod?

Tāpēc ka man viņa vēsture patīk un pazīstu visus kam viņš piederējis pirms manis , tie visi mani skolotāji un visi izņemot vienu jau miruši. Bet tā līdzīgu stiklu tik sērijā ražotu un jau stabilu konstrukciju bet ne unikālu var par pāris štukām eiriku nopirkt , ja strādāšanai tad tie daudz ērtāki.
Luni, uztaisi un iepostē selfiju ar šo brīnumu rokā un tauta sāks Tev ticēt. (pavilkties, vaizin)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):