forum.gif
E-pasta uzturēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / E-pasta uzturēšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.11.14 13:00
 citēt
Jautājums par e-pasta uzturēšanu (vai kā to pareizi sauc?).

Ja es vēlētos uztaisīt e-pasta adresi, piemēram, info@skujutev.lv , kādas ir iespējas to izdarīt?
Gmail's to piedāvā, arī virkne pašmāju kompānijas.
Kādas pieredze, ieteikumi? Paldies.
Publicēts: 03.11.14 13:05 labots
 citēt
ir, darbojas. Gan pie gmaila, gan virknes citu kompāniju. Gmailam labs spama filtrs, nedraudzīga cena, ja vajag lielākam skaitam lietotāju nekomerciālā projektā.
Praktiski jebkurš hostings ar cpanel to piedāvā. Nesmukāks un mazāk funkcionāls webmail, prasti + sūdīgāks spamfiltrs.

Jānopērk domēns, jānorāda NS vai MX ieraksti uz DNS vai mailserveri, atkarībā, kādas izvirtības ar hostingiem paredzētas un tanī galā jāpievieno attiecīgie domēna ieraksti un jāsataisa kastes. Viss. No domēna nopirkšanas līdz strādājošam pastam parasti zem 30minūtēm (bet pilnīgi uzticami strādā pēc 1 diennakts parasti, kad DNS info izplatījusies).
Publicēts: 03.11.14 13:13 labots
 citēt
Cik liela ir atšķirība starp pašmāju kompānijām? Es pieņemu, ka visi piedāvā iespēju tikt pie e-pasta "caur web'u" nevis kaut kādu programmu, kas man datorā uzinstalēta?!

+ Pieņemu, ka varu arī to savu jauno adresi sasaistīt ar gmail (inbox.lv), lai varu caur tiem piekļūt pie sava jaunā e-pasta, līdz ar to vienalga, cik arhaisks ir paskats, ko piedāvās kāds konkrētais pakalpojuma sniedzējs? Nu tipa - ieejot inbox.lv vai gmail.com es varu saņemt visus e-pastus no visām manām adresēm, arī no info@skujutev.lv

Un kas ir ar domēnu? Tipa es nevarētu dabūt, piemēram, info@skujutev.lv ja kāds ir reģistrējis domēnu skujutev.lv ?
Publicēts: 03.11.14 13:34
 citēt
izmantoju Gmail Apps ar savu esošo domēnu. Nekas nav pa velti, maksāju kaut kādus pāris dolārus mēnesī,

Ja tev nepieder skujutev.lv tu nevari dabūt e-pastu dajebkas@skujutev.lv

Iespējams, ka kaut kādu basic Forwading vari uzstādīt arī uz Inbox.lv, bet, pirmkārt, kurš vēl lieto inbox.lv un , otrkārt, izmantojot Gmail.com varu sūtīt no vienas kastes kā dažādi adresāti, jo konti sasaistīti kopā.
Publicēts: 03.11.14 13:49
 citēt
Billy:izmantoju Gmail Apps ar savu esošo domēnu. Nekas nav pa velti

Man ir pāris domēni, kam katram piesiets konts ar 50 bezmaksas lietotājiem. Seeeeeen tas bija, kad tādus deva.
Bet gaidu, kad pienāks tā diena, kad apgriezīs.
Publicēts: 03.11.14 13:55
 citēt
Ritz:
Un kas ir ar domēnu? Tipa es nevarētu dabūt, piemēram, info@skujutev.lv ja kāds ir reģistrējis domēnu skujutev.lv ?

Nē. Toties pastāv neliela iespēja sūtīt e-pastus no @skujutev.lv, ja saņēmēja e-pasta serveris nepārbauda SPF ierakstus ;)
Publicēts: 03.11.14 14:22
 citēt
www.zoho.com

Par briivu un ar forwardingu... :face-devil-grin:
Publicēts: 03.11.14 14:29
 citēt
jā, zoho man ir vienā projektā. Nezinu, par google e-pastu man ir ticība, ka kompānija neaizies pa burbuli gada-divu laikā. Šitādi mazie kreisie... figzin.
Publicēts: 03.11.14 14:58
 citēt
LTK piedāvā maksas e-pastus , nopērc Skujudomeinu un laid caur LTK serveri :)
Publicēts: 03.11.14 17:01
 citēt
izlasīju to e-maila nosaukumu,ienāca prātā doma par Imantas pedofīlu:face-grin:
Publicēts: 03.11.14 17:04
 citēt
Da nē, cilvēks vnk ar skūšanas pakalpojumiem plāno nodarboties :)
Publicēts: 03.11.14 21:12
 citēt
Ritz:Cik liela ir atšķirība starp pašmāju kompānijām? Es pieņemu, ka visi piedāvā iespēju tikt pie e-pasta "caur web'u" nevis kaut kādu programmu, kas man datorā uzinstalēta?!

Jebkuru epastu var lasīt no klienta datorā, nevis web interfeisa. To pašu GMail, to pašu Inbox var nokonfigurēt uz tā paša Outlook, Thunderbird un kas vēl eksistē mūsdienās. Turklāt katrai programmai var piesaistīt n-tos epasta kontus un sakonfigurēt kā tikai gribi - sūtīs tev uz ritz@inbox, ritz@gmail un ritz@domain, bet varēsi visiem atbildēt no ritz@other_domain, vai visiem no gmail, vai katram no sava... Tas ir tāpat, kā zupa un bļoda - ēd kādu gribi no kādas gribi.
Tehniskās nianses, kā kuru klientu konfigurēt, jau māte Gūgle iedos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):