Vis atkarīgs no tā, kam vajag un kādos daudzumos. Pats kādreiz ņēmos ar šitām uzlīmēm, bet viņas līmēt bija baigais čakars. Labāk ieteiktu izvēlies lightscribe opciju, ja nevajag tev baigās kvantitātes.
Lunis:Grāmatnīcās IR tik būtiski skatīties NUMURUS citādi beigās baigā jāšanās sanāk printerim zilēt precīzus drukas izmērus
Kādus numurus?
Kad tu liec printerim drukāties uzlīmes viņš piedāvā tev izvēlēties "Uzlīmes nomenklatūras numuru" vairuma uzlīmju viņi ir uzdrukāti otrā pusē uz pamatnes JO viņas atkarībā no ražotāja atšķiras. Izvēlies vajadzīgo numuru un printeris tev tieši tur ar drukās kāds tev būs uzlīmju ražotāja nomenklatūras numurs. Ja nav nomenklatūras numura kas ļoti bieži nav nezināmu ražotāju uzlīmēm tad būs paliela jāšanās kamēr precīzi pieregulēsi lai drukā tieši tur kur konkrētajām tavām uzlīmēm izcirsta virsma
Frīdis pareizi raksta: pērc printējamos diskus un printē uz tiem. Ar papīra līmēšanām būs problēmas, jāpiešaujas precīzai līmēšanai. pats esmu ļoti daudz līmējis, zinu. Un pēc tam, kamēr vēl diski nebija kļuvuši arhaiski, kā tas ir šodien (brīnos, kā kāds vēl raksta matricās), printēju tikai uz printējamajiem diskiem.
Lunis pareizi raksta. Uzlīmēm ir ID numuri pēc kuras programma nosaka tās precīzus izmērus utt. Kaut varianti ir dažādi, man printerī viss disks ar uzlīmi liekās arī.
Bet es piekrītu tiem, kas drukā pa taisno uz diskiem. Ērtāk.
Pekse:, man printerī viss disks ar uzlīmi liekās arī.
Bet es piekrītu tiem, kas drukā pa taisno uz diskiem. Ērtāk.
Jā man arī CD /DVD drukajās pa taisno tik vaig speciālus ar pārklājumu. Uzlīmes baigais čekars un dargāk sanāk . PIETAM tas ko Teicu LV bieži ir pārdošanā uzlīmes bez ID numuriem un tad nu zīlē testē KĀDS tieši uzlīmju ražotājs un izvietojums "Pareizais" .
Vēl var gadīties, ka tas label sāk atlīmēties... šitā rezultātā man reiz auto cd playerī iesprūda disks. Protams, ja cd paredzēts datoriem, kur smuka šūplādīte, tad tas problēmas neradīs.
Eltons: ... (brīnos, kā kāds vēl raksta matricās)...
Nu tu dajoš, es svēdien nobildēju senioru deju ansambļa dalībniecei 60. jubileju, bildes addevu diskā. Tu domā, ka visas tās čaukstenes sanāks uz kādu mēģinājumu ar planšetēm un portatīvajiem padusē, kur ar flešu padalīs bildes? Tur klīdīs apkārt disks. Vēl tik pirms diviem gadiem baznīcas dramatiskā kolektīva Ziemsvētku lugu dabūju rakstīt arī VHS.
Mūsdienās nevajag arī flešku un datortehnikai sīdīrūmus vairs neliek. To visu lieliski aizvieto mākoņi, ielādē kaut vai fotosesijas laikā, ja nav liela apstrāde un visi var ņemt, ne mehāniskās čakarēšanās, ne ietilpības problēmu. Nu labi, nopietnākiem projektiem klientam nopērkam ārējo cieto disku.
Eltons:Mūsdienās nevajag arī flešku un datortehnikai sīdīrūmus vairs neliek. To visu lieliski aizvieto mākoņi, ielādē kaut vai fotosesijas laikā, ja nav liela apstrāde un visi var ņemt, ne mehāniskās čakarēšanās, ne ietilpības problēmu. Nu labi, nopietnākiem projektiem klientam nopērkam ārējo cieto disku.
Cilvēkiem vajag pārdod emocijas! Variants A: klients bildes saņem smukā apdrukātā diskā (vai flash'ā). Variants B: bildes lejuplādē savā kompī un tad tās sāk skatīties.
Ja tev Latvija beidzas Rumbulā tad viss skaidrs. Bet tālāk ir dažādu kategoriju pasūtītāji. Es jau arī vieniem bildes nododu caur failiem vai transfēru, bet, ja tu pateiksi baznīcas tantiņām vai "čaukstenēm" savākt tās no mākoņa, viņas padomās, ka esi galīgi nodzēris prātiņu.
chukmasoff_f:Nav nekādas jēgas no tām uzlīmēm, labāk nopirkt printeri kur pa taisno drukā uz CD un tad pa virsu ar UV laku , izskatās kā zavodā taisīts būtu.
chukmasoff_f:Nav nekādas jēgas no tām uzlīmēm, labāk nopirkt printeri kur pa taisno drukā uz CD un tad pa virsu ar UV laku , izskatās kā zavodā taisīts būtu.
Brother DCP J925DW DAUDZF
Kur to laku var nopirkt? Depo būs?
Depo nebūs gan, es sen atpakaļ pirku kaut kādā internetveikalā, tagad nepateikšu kādā, balons paliels, pietiek kādiem 300-400 diskiem. Kad nebija šī varianta, ar ofseta laku tiku galā.