Optimisti….. Ir detaļas, kuras ir bezjēdzīgi meklēt, dārgas un pēc to nomaiņas optika jākalibrē un elektronika arī, ne vienu ne otru mājas apstākļos korekti neizdarīt, un Briāniela arī nebūs risinājums, diemžēl.Pirms jaukt ir noderīgi pastudēt servisa manuāli, sevīšķi tās piezīmes kur rakstīts kāda regulēšana būs nepieciešama pēc konkrētās detaļas noņemšanas 24-70 gadijumā stipri pesimistiska lasāmviela, zinu jo pašam pussprādzis 24-70 mētājās(nē nepārdodu! ).
TAPĒC baidos lētakais risinājums būs aizlaist kruizā uz Zviedriju iedot servisā lai remontē un vēlāk atsūta pa pastu ar firmas garantiju. Latvijā domāju nekur nav nozīmes tāpat viņi visu tik caur Solna, Sweden dara
Iesprūdis zūma mehānisms? vai bajonetu nolauzi? Tā kā runa par pro stiklu, tad varbūt ir jēga Čehu servisam aizsūtīt, man izgājšgad D3 slēdzi,uzvilkšanas mehānismu, karšu slotus, aimugures(lielo) LCD ekrānu,CF slota vāciņu, bajoneta riņķi un protams gumijas nomainija par 636 eiro.Nianse ir tā,ka sūtīšana turp un atpakaļ ar TNT izmaksāja gandrīz 200Ls, un tie ir neizbēgami izdevumi, sevišķi atpakaļ, jo viņi sūta TIKAI ar savu lokālo dienestu uz Čehiju un Slovākiju, līdz ar to kurjerdienesta ar savākšanas pakalpojumu ir obligāts.
Iesprūdis zūma mehānisms? vai bajonetu nolauzi? Tā kā runa par pro stiklu, tad varbūt ir jēga Čehu servisam aizsūtīt, man izgājšgad D3 slēdzi,uzvilkšanas mehānismu, karšu slotus, aimugures(lielo) LCD ekrānu,CF slota vāciņu, bajoneta riņķi un protams gumijas nomainija par 636 eiro.Nianse ir tā,ka sūtīšana turp un atpakaļ ar TNT izmaksāja gandrīz 200Ls, un tie ir neizbēgami izdevumi, sevišķi atpakaļ, jo viņi sūta TIKAI ar savu lokālo dienestu uz Čehiju un Slovākiju, līdz ar to kurjerdienesta ar savākšanas pakalpojumu ir obligāts.
Kā var tikt pie Čehu servisa kontaktiem? Man kad vajadzēja salīdzināju LV(EE) cenu ar Vāciju un UK, nekāda baigi dižā starpība nebija. Varbūt tiešām Čehijā pa lēto...
Lunis:TAPĒC baidos lētakais risinājums būs aizlaist kruizā uz Zviedriju iedot servisā lai remontē un vēlāk atsūta pa pastu ar firmas garantiju. Latvijā domāju nekur nav nozīmes tāpat viņi visu tik caur Solna, Sweden dara
Kaut kādā turnīrā ir laimētas/nopelnītas biļetes uz Tallink prāmi Rīga-Stokholma-Rīga, kuras jāizmanto tuvāko ~2 mēnešu laikā. Man nav skaidra doma, kāpēc šāds pasākums ir vispār nepieciešams (ko darīt pilsētā 6h???) un ļoti iespējams, ka tur krastā paredzēto laiku tāpat pavadīšu vazājoties ar kājām pa pilsētas centru. No prāmja līdz Nikon servisa centram ir ~7.5km, jeb 1,5h ko iet, kur pēdējā 1/3daļa ir pa parku. Tas ko ar to gribēju teikt ir, ka par simbolisku pateicību varu kādam izpalīdzēt un aizvest līdz Zviedru servisa centram kādu "ielūzušu" high-end stiklu/dzelzi. (:
Lunis:TAPĒC baidos lētakais risinājums būs aizlaist kruizā uz Zviedriju iedot servisā lai remontē un vēlāk atsūta pa pastu ar firmas garantiju. Latvijā domāju nekur nav nozīmes tāpat viņi visu tik caur Solna, Sweden dara
Kaut kādā turnīrā ir laimētas/nopelnītas biļetes uz Tallink prāmi Rīga-Stokholma-Rīga, kuras jāizmanto tuvāko ~2 mēnešu laikā. Man nav skaidra doma, kāpēc šāds pasākums ir vispār nepieciešams (ko darīt pilsētā 6h???) un ļoti iespējams, ka tur krastā paredzēto laiku tāpat pavadīšu vazājoties ar kājām pa pilsētas centru. No prāmja līdz Nikon servisa centram ir ~7.5km, jeb 1,5h ko iet, kur pēdējā 1/3daļa ir pa parku. Tas ko ar to gribēju teikt ir, ka par simbolisku pateicību varu kādam izpalīdzēt un aizvest līdz Zviedru servisa centram kādu "ielūzušu" high-end stiklu/dzelzi. (:
---------- vai ir jēga soļot pa Stokholmu, ja to ērtāk tuvākā Latvijas mežā?
--------------- Haļava ta haļava... bet 6 h arī nekā nesanāk, jo reāli ap 11 nokāpsi un 17 os tas jau attiet. Reāli ir 5h. Nezinu, daudzi saka, ka laika esot par maz priekš Stokholmas. Ar kājām šo posmu nekad neietu, diezgan pelēcīgs... Iekāp 1. vai 76. busā un aizbrauc par kādiem 4 euro bez problēmām. Var ar metro, bet tur gabaliņš jāpaiet. Un vispār, var palikt uz kuģa un izgulēties
talavietis:Iekāp 1. vai 76. busā un aizbrauc par kādiem 4 euro bez problēmām
Paldies par rekomendācijām. Stokholmā esmu bijis 1x komandējumā ~96ā gadā un maz ko tur vispār redzējis tiku. Man jau arī liekas, ka tā Stokholmas prāmja braukšana ir fufelis, bet palikšanu uz prāmja gulēt es tomēr neizskatītu kā iespēju. (:
talavietis:Iekāp 1. vai 76. busā un aizbrauc par kādiem 4 euro bez problēmām
Paldies par rekomendācijām. Stokholmā esmu bijis 1x komandējumā ~96ā gadā un maz ko tur vispār redzējis tiku. Man jau arī liekas, ka tā Stokholmas prāmja braukšana ir fufelis, bet palikšanu uz prāmja gulēt es tomēr neizskatītu kā iespēju. (:
.........
Es strādāju šeit jau 3. gadu, bet ne teiktu, ka esmu daudz redzējis. Katrā ziņā, viss atkarīgs kas interesē. Man vispār patīk šī zeme, patīk šis miers, kas te valda. Ja salīdzina ar Vāciju, tad šķiet, zviedri nekur nesteidzas. Prāmis gan tagad tikai "IZABELLE" un salīdzinoši neforšs, bet cita šobrīd nav.
Stokholmā ir ļoti laba fotogrāfiju galerija, uz kuru vienmēr ir vērts aizdoties - Fotografiska. Un nekur jau nav teikts, ka jābrauc atpakaļ tajā pašā vakarā, var taču palikt arī ilgāk.