forum.gif
Pie mumsiem cenzūras NAV, vot tā, biedri!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pie mumsiem cenzūras NAV, vot tā, biedri!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.11.14 14:18
 citēt
Šorīt NRA pazibēja Latkovska viedoklis... un pazuda... Gadās
nra.lv...
:face-grin:
Publicēts: 10.11.14 14:45
 citēt
Par 3,14dariem šūmējas 3,14dari. Vienā vai otrā nozīmē - nav obligāti pēc orientācijas, var gadīties, ka tikai pēc rakstura, bet tā parasti ir.
Kur te kāda saistība ar foto?
Publicēts: 10.11.14 14:49
 citēt
Každij za svoju komandu boļejet.
Publicēts: 10.11.14 15:09
 citēt
Kāda vēl te cenzūra?Liepnieks pilnu savu Puaro šodien piebāzis ar gejiem,partnerattiecībam un kokaīnu.Neviena normāla raksta.Tikai kontraversālie.Un neviens pat netaisās kaut ko aizliegt.Gāz dubļus cik tīk!:face-sad:
Publicēts: 10.11.14 15:12
 citēt
Nesaprotu Liepnieku. Geji nepatīk, plika Tamuļēviča ne tik... Dīvains šis.
Publicēts: 10.11.14 15:24
 citēt
Likās, ka Rinkēvičs ir gana gudrs cilvēks, bet solīt tiesisko regulējumu _visām_ partnerattiecībām ir dīvaini. Visas jau nenozīmē tikai iespēju ļaut precēties gejiem. Kur tad ir daudzsievība, kas dabiska un tradicionāla ģimenes forma? Gan jau ka var atrast vēl kādu partnerattiecību formu, kuru vajadzētu legalizēt, jo daļai sabiedrības tā ir svarīga.

Vai arī ministrs ir tik pat neiecietīgs pret citām attiecību formām, kā homofobi pret viņa? :)
Publicēts: 10.11.14 15:26
 citēt
Par daucsievību iestāsies Parādnieks.
Publicēts: 10.11.14 15:30
 citēt
ak34:Likās, ka Rinkēvičs ir gana gudrs cilvēks, bet solīt tiesisko regulējumu _visām_ partnerattiecībām ir dīvaini. Visas jau nenozīmē tikai iespēju ļaut precēties gejiem. Kur tad ir daudzsievība, kas dabiska un tradicionāla ģimenes forma? Gan jau ka var atrast vēl kādu partnerattiecību formu, kuru vajadzētu legalizēt, jo daļai sabiedrības tā ir svarīga.

Vai arī ministrs ir tik pat neiecietīgs pret citām attiecību formām, kā homofobi pret viņa? :)

Vai ne...
Gan jau kāds gribēs legalizēt partnerattiecības ar kādu aitu vai kazu.
Publicēts: 10.11.14 16:19
 citēt
elmārs sukā matus uz citu pusi, kā versatile. Vot i kašķis - citādi orientēts.
Publicēts: 10.11.14 16:38
 citēt
VValdis:elmārs sukā matus uz citu pusi, kā versatile. Vot i kašķis - citādi orientēts.

Ū ja. Man bilde pret spoguli bildēta.
Publicēts: 10.11.14 16:43
 citēt
imgfoto:
ak34:Likās, ka Rinkēvičs ir gana gudrs cilvēks, bet solīt tiesisko regulējumu _visām_ partnerattiecībām ir dīvaini. Visas jau nenozīmē tikai iespēju ļaut precēties gejiem. Kur tad ir daudzsievība, kas dabiska un tradicionāla ģimenes forma? Gan jau ka var atrast vēl kādu partnerattiecību formu, kuru vajadzētu legalizēt, jo daļai sabiedrības tā ir svarīga.

Vai ne...
Gan jau kāds gribēs legalizēt partnerattiecības ar kādu aitu vai kazu.

Tīri tehniski skatoties - ja pierāda, ka aitai vai kazai nav iebildumu, tad kur problēma? Vai kāpēc aizliegt precēties brālim un māsai, pirms tam abus nosterelizējot?

Bet ja nopietni. Visi šie tabu parasti ir radušies kādu iemeslu pēc un nojaucot vienu, tiek pavērts ceļš citu nojaukšanai. Tas arī ir lielākais risks saistībā ar vien-dzinuma laulību legalizāciju. Atverot šo "pandoras kasti" nevar zināt kāds būs galarezultāts, jo sākotnēju jau nekā slikta šādās "laulībās" nav. Turklāt lielu daļu it kā "problēmu" šādās attiecībās var atrisināt arī esošās likumdošanas ietvaros.
Publicēts: 10.11.14 16:46 labots
 citēt
versatile:Ū ja. Man bilde pret spoguli bildēta.

Tad viss kārtībā, jums jābūt diviem apaviem - pārim, labākajiem korišiem. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 10.11.14 18:46 labots
 citēt
Schneider:
versatile:Ū ja. Man bilde pret spoguli bildēta.

Tad viss kārtībā, jums jābūt diviem apaviem - pārim, labākajiem korišiem. :face-grin::face-grin::face-grin:

Tev abas kurpes - labā un kreisā - vienādas? :o
Publicēts: 10.11.14 20:07
 citēt
Es par mainsievību - vairāk kā viena vienlaikus ir traki.
Publicēts: 10.11.14 21:25
 citēt
Man viens draugs teica-trijām esmu uzticīgs,bet pārējās,jāatzīst,krāpju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):