Sveiki, dārgie kolēģi. Meklēju kādu ar kuru varētu kopīgi īrēt foto studijas telpas. Varu būt kā partneris jau esošai studijai un maksāt īri, var arī tādu, kas vēlas fotostudiju, ir telpas, bet nav tehnikas. man ir sava tehnika un viss studijai nepieciešamais. Respektīvi esmu atvērts sadarbībai. Partneris tik pat labi var būt fotogrāfs/iesācējs vai pro.. paredzēts visu dalīt 50/50 Ir interese zvani vai raksti. armands.lutums@gmail.com +37129126391
Maris:...27m2 paziņa laikam nevarēja izštukot vai taisīt basketbola zāli vai studiju
Kādi tad ir vidējie izmēri studijai?
Skatoties ko tur paredzēts bildēt (bet vairāk gan kā paredzēts bildēt) - noziedziniekus pie līneāla var bildēt arī 27m2, savādāk šādu platību aizņem vieta kontrgaismai/mām kas atrodas aiz bildējamā pilsoņa. Ja pilsoņi vairāki, tad arī tam nepietiek.
moš interesē Āgenskalnā telpas? 5x7 metri, izmālēts tumši pelēks, izbūvēts fons balts, melni samta aizkari - piekar griestos lampas un bliez. Divas ieejas - arī no ielas - forša vietiņa "salontipa" iestādījumam. Kopš aiztaisīja salonu kas Nometņu un slokas stūrī, konkurentiem pie tirgus esot reāls perebors. Kāzu fočenēm varbūt pašauri, bet individuālus uzstādījumus bliezt - pašā laikā. Sava gāzes apkure, pagrabs loriņiem, virtuve, toča - viss pa glauno. Iemetu dažus bilžukus. failiem.lv...
Citagaisma:Cik nu es sapotu tad fotostudijas izmēri ir sākot ar kādiem pārsimts kvadrātu metriem, kurus ziemas laikā nemaz tik viegli nav piesildīt.
Vairumā tādu darbu ka nāk riekšā LV pietiek studija 30-50m2 robežās ar 3,5 ~4m griestiem un pirmā stāvā ar lielām durvīm. Lai moci , gultu zārku var iestiept Parasti FONA minimālais platums 5m tas ir platas fons + gaismas
Maris:30m2 kontragaismas var tikai portretam uzlikt - 5m fons 30m2 nozīmē bildēt visu plakanu - dokumentu foto pilnā augumā
Tieši tas arī ir 99% Latvijas studiju galvenaus biznes " Viends divi cilvēki pilnā augumā" viss , kautkādas gruppas vai palšāk ir liels retums. Es kādreiz pārtasīju un zīrēju savu 50m2 studiju par dzīvokli , pretēji tam ko parasti dara. Vienkarši pieprasītākie darbi ir "Izbraukumi ar gaismām" pie klienta un individuāli paortreti līdz pusi kam izmanto 1-2 gaismas attiecīgi pietiek ar 25m viesistabu Tāda ir realitāte. Ļoti sauram lokam ir vajazdība uz vairāk kā 1-2 cilvēki pilnā augumā biežāk kā būtu izdevīgi noīrēt jebkuru filmēšanas paviljonu konostudijā Kīnistudijas foto paviljons ir tieši kā mana vecā studija 5x9m un 5m plata un 3,5 griesti šitas tā sretās reizes kad ievaigās par smiekla naudu noīreju kaut uz visu dienu , daudz rentablāk nekā sildīt dzesēt kondicionēt un ekejtrizēt 50m studiju cauru gadu pašam.
Citagaisma:Cik nu es sapotu tad fotostudijas izmēri ir sākot ar kādiem pārsimts kvadrātu metriem, kurus ziemas laikā nemaz tik viegli nav piesildīt.
Vairumā tādu darbu ka nāk riekšā LV pietiek studija 30-50m2 robežās ar 3,5 ~4m griestiem un pirmā stāvā ar lielām durvīm. Lai moci , gultu zārku var iestiept Parasti FONA minimālais platums 5m tas ir platas fons + gaismas
Lunis:
Tad varu piedāvāt vienu no savām garāžām.
Portretu Jurim kā reiz arī studija ir GARAŽA tā kas parasti iebūvētas mājās , tik Jurčiks to pārtaisija par studiju. Man akurāt līdzīga doma nesen apmeklēja , senčiem Rīgas mājā ir pustukša garaža diviem autiņiem ~80m2 starp māju un saimniecības ēku kā mājas turpinājums kādreiz būs par kādu ziemas bildējamo telpu jāpartaisa bez tā ka autiņš štāv
Haiduks:
gribēt nevienam naf liegts, bet nezinu nevienu, kas būtu gribēšanu piepildījis, ja vien naf noslēgts līgums ar ēkas īpašnieku :P
kāpēc Tu, muļķīti, domā, ka nav???
Ot , kad viņi atgūs daļu no ieguldītā, tad uzraksti te. Manā praksē tādu gadījumu neatrast. Tam kokam ir divi gali... gaidot jauno īrnieku, kas būtu ar mieru ko maksāt, paiet liels laiks un par telpām jāturpina maksāt. Ja telpas atbrīvotas, tad saimnieks tās izīrē,lai neciestu mēnešiem zaudējumus, un viņam pie lampiņas, ko tu tur esi sataisījis ... un vēl, lai maksātu par kaut ko izdarīto, tad tam ir jāsaskan ar jauno īrnieku iecerēm .