forum.gif
Meklēju fotostudijas partneri!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Meklēju fotostudijas partneri!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.11.14 13:56
 citēt
Sveiki, dārgie kolēģi.
Meklēju kādu ar kuru varētu kopīgi īrēt foto studijas telpas. Varu būt kā partneris jau esošai studijai un maksāt īri, var arī tādu, kas vēlas fotostudiju, ir telpas, bet nav tehnikas. man ir sava tehnika un viss studijai nepieciešamais.
Respektīvi esmu atvērts sadarbībai. Partneris tik pat labi var būt fotogrāfs/iesācējs vai pro.. paredzēts visu dalīt 50/50
Ir interese zvani vai raksti.
armands.lutums@gmail.com
+37129126391
Publicēts: 11.11.14 15:19
 citēt
Jēkabpilī, Mazsalacā, Užavas pagastā?
Publicēts: 11.11.14 15:19
 citēt
Ieliec kādu saldu bildiņu , gribētāji savairosies. Kas ta GD notiktās , plāni pamanījās ?
Publicēts: 11.11.14 16:00
 citēt
priore:Vai partnerattiecībām iespējams attīstīties, pāraugt citā kvalitātē?

tipa Rinkēviču piedāvā?
Publicēts: 11.11.14 16:01
 citēt

Kā to saprast? :)
Publicēts: 11.11.14 16:04
 citēt

Lutums: paredzēts visu dalīt 50/50

arī gultu :face-wink:
Publicēts: 11.11.14 17:58
 citēt
M@#ku māja!!!
Publicēts: 11.11.14 18:03
 citēt
A gaismas Tev kādas? Gan jau zipenes ne pastāvīgās? Tās jau ir visiem. Pie manis gan tālu jābrauc - Jelgavas centrs 45min ar mikriņu.
Publicēts: 11.11.14 18:04
 citēt
Man nav personiskas pieredzes ar studijām, bet būtu interesanti :)
Publicēts: 11.11.14 20:22
 citēt
Kurā Latvijas pusē telpas interesē?
Man varētu būt piedāvājums Valmierā.
Publicēts: 11.11.14 20:24
 citēt
AivarsL:Man nav personiskas pieredzes ar studijām, bet būtu interesanti :)

Da no Tevis tik telpas prasa - kāda vēl pieredze?

Palasi ko cilvēks raksta.
Publicēts: 11.11.14 22:05
 citēt
KVAA-II:mana paziņa, kurai bija fotostudija
www.facebook.com...
un
www.draugiem.lv...

variet viņai uzrakstīt :)

...un šodien viņai dzimenīte... proties :)
Publicēts: 11.11.14 22:22
 citēt
Nav ne gaismu, ne telpu, ne pieredzes, bet gribu padarboties studijā, dod ziņu, ja sanāk ar kādu sapāroties :)
Publicēts: 12.11.14 09:15
 citēt
Shadow:Nav ne gaismu, ne telpu, ne pieredzes, bet gribu padarboties studijā, dod ziņu, ja sanāk ar kādu sapāroties :)

Nu paldies! Tagad buus veel jalasa ka Lutums paarojaas? :D
Publicēts: 12.11.14 10:42
 citēt
www.facebook.com...
un
www.draugiem.lv...

27m2 :D paziņa laikam nevarēja izštukot vai taisīt basketbola zāli vai studiju :)
Publicēts: 12.11.14 11:35
 citēt
Maris:...27m2 :D paziņa laikam nevarēja izštukot vai taisīt basketbola zāli vai studiju :)

Kādi tad ir vidējie izmēri studijai? :face-wink:
Publicēts: 12.11.14 12:37
 citēt
AivarsL:
Maris:...27m2 :D paziņa laikam nevarēja izštukot vai taisīt basketbola zāli vai studiju :)

Kādi tad ir vidējie izmēri studijai? :face-wink:

Skatoties ko tur paredzēts bildēt (bet vairāk gan kā paredzēts bildēt) - noziedziniekus pie līneāla var bildēt arī 27m2, savādāk šādu platību aizņem vieta kontrgaismai/mām kas atrodas aiz bildējamā pilsoņa. Ja pilsoņi vairāki, tad arī tam nepietiek.
Publicēts: 12.11.14 12:56 labots
 citēt
Maris:
www.facebook.com...
un
www.draugiem.lv...

27m2 :D paziņa laikam nevarēja izštukot vai taisīt basketbola zāli vai studiju :)

Blin kā nosmējos par šito:face-grin::face-grin::face-grin:
Izdevies joks:-)
Publicēts: 12.11.14 14:57
 citēt
moš interesē Āgenskalnā telpas? 5x7 metri, izmālēts tumši pelēks, izbūvēts fons balts, melni samta aizkari - piekar griestos lampas un bliez. Divas ieejas - arī no ielas - forša vietiņa "salontipa" iestādījumam. Kopš aiztaisīja salonu kas Nometņu un slokas stūrī, konkurentiem pie tirgus esot reāls perebors. Kāzu fočenēm varbūt pašauri, bet individuālus uzstādījumus bliezt - pašā laikā. Sava gāzes apkure, pagrabs loriņiem, virtuve, toča - viss pa glauno. Iemetu dažus bilžukus. failiem.lv...

Īres maksa sakarīga - 280 rubļi + elektrība/gāze. Telpu patreizējie nomnieki gribētu atgūt daļu remontā ieguldītā.
Publicēts: 12.11.14 17:01
 citēt
Cik nu es sapotu tad fotostudijas izmēri ir sākot ar kādiem pārsimts kvadrātu metriem, kurus ziemas laikā nemaz tik viegli nav piesildīt.
Publicēts: 12.11.14 23:40
 citēt
Bildes:

Īres maksa sakarīga - 280 rubļi + elektrība/gāze. Telpu patreizējie nomnieki gribētu atgūt daļu remontā ieguldītā.

gribēt nevienam naf liegts, bet nezinu nevienu, kas būtu gribēšanu piepildījis, ja vien naf noslēgts līgums ar ēkas īpašnieku :P
Publicēts: 13.11.14 07:37
 citēt
Citagaisma:Cik nu es sapotu tad fotostudijas izmēri ir sākot ar kādiem pārsimts kvadrātu metriem, kurus ziemas laikā nemaz tik viegli nav piesildīt.

kas jūs merzļaki esat? un ja pliki zaķi jābilde, pastaro ar cāļu sildāmajam lampām, lai zosu miesa neuzmetās!
Publicēts: 13.11.14 08:21
 citēt
Haiduks:
Bildes:

gribēt nevienam naf liegts, bet nezinu nevienu, kas būtu gribēšanu piepildījis, ja vien naf noslēgts līgums ar ēkas īpašnieku :P
kāpēc Tu, muļķīti, domā, ka nav???
Publicēts: 13.11.14 08:49
 citēt
Bildes:
Haiduks:

Ja rakstīsi nav nevis nafff, tad diez vai šis ko sapratīs:face-grin:
Publicēts: 13.11.14 12:05
 citēt
emzi:
Bildes:āpēc Tu, muļķīti, domā, ka nav???

Ja rakstīsi nav nevis nafff, tad diez vai šis ko sapratīs:face-grin:
fcuk, bija piemirsies...
Publicēts: 13.11.14 12:23 labots
 citēt
Citagaisma:Cik nu es sapotu tad fotostudijas izmēri ir sākot ar kādiem pārsimts kvadrātu metriem, kurus ziemas laikā nemaz tik viegli nav piesildīt.

Vairumā tādu darbu ka nāk riekšā LV pietiek studija 30-50m2 robežās ar 3,5 ~4m griestiem un pirmā stāvā ar lielām durvīm. Lai moci , gultu zārku var iestiept :) Parasti FONA minimālais platums 5m tas ir platas fons + gaismas
Publicēts: 13.11.14 13:27
 citēt
30m2 kontragaismas var tikai portretam uzlikt - 5m fons 30m2 nozīmē bildēt visu plakanu - dokumentu foto pilnā augumā :)
Publicēts: 13.11.14 13:40 labots
 citēt
Maris:30m2 kontragaismas var tikai portretam uzlikt - 5m fons 30m2 nozīmē bildēt visu plakanu - dokumentu foto pilnā augumā :)

Tieši tas arī ir 99% Latvijas studiju galvenaus biznes " Viends divi cilvēki pilnā augumā" viss , kautkādas gruppas vai palšāk ir liels retums. Es kādreiz pārtasīju un zīrēju savu 50m2 studiju par dzīvokli , pretēji tam ko parasti dara. Vienkarši pieprasītākie darbi ir "Izbraukumi ar gaismām" pie klienta un individuāli paortreti līdz pusi kam izmanto 1-2 gaismas attiecīgi pietiek ar 25m viesistabu:) Tāda ir realitāte. Ļoti sauram lokam ir vajazdība uz vairāk kā 1-2 cilvēki pilnā augumā biežāk kā būtu izdevīgi noīrēt jebkuru filmēšanas paviljonu konostudijā :) Kīnistudijas foto paviljons ir tieši kā mana vecā studija 5x9m un 5m plata un 3,5 griesti šitas tā sretās reizes kad ievaigās par smiekla naudu noīreju kaut uz visu dienu , daudz rentablāk nekā sildīt dzesēt kondicionēt un ekejtrizēt 50m studiju cauru gadu pašam.
Publicēts: 13.11.14 19:31
 citēt
Lunis:

Vairumā tādu darbu ka nāk riekšā LV pietiek studija 30-50m2 robežās ar 3,5 ~4m griestiem un pirmā stāvā ar lielām durvīm. Lai moci , gultu zārku var iestiept :) Parasti FONA minimālais platums 5m tas ir platas fons + gaismas

Tad varu piedāvāt vienu no savām garāžām.:-)
Publicēts: 13.11.14 20:31
 citēt
Citagaisma:
Lunis:

Tad varu piedāvāt vienu no savām garāžām.:-)

Portretu Jurim kā reiz arī studija ir GARAŽA tā kas parasti iebūvētas mājās , tik Jurčiks to pārtaisija par studiju. Man akurāt līdzīga doma nesen apmeklēja , senčiem Rīgas mājā ir pustukša garaža diviem autiņiem ~80m2 starp māju un saimniecības ēku kā mājas turpinājums kādreiz būs par kādu ziemas bildējamo telpu jāpartaisa bez tā ka autiņš štāv :):)
Publicēts: 13.11.14 22:44
 citēt
Bildes:
Haiduks:

Ot , kad viņi atgūs daļu no ieguldītā, tad uzraksti te.
Manā praksē tādu gadījumu neatrast. Tam kokam ir divi gali... gaidot jauno īrnieku, kas būtu ar mieru ko maksāt, paiet liels laiks un par telpām jāturpina maksāt. Ja telpas atbrīvotas, tad saimnieks tās izīrē,lai neciestu mēnešiem zaudējumus, un viņam pie lampiņas, ko tu tur esi sataisījis :)
... un vēl, lai maksātu par kaut ko izdarīto, tad tam ir jāsaskan ar jauno īrnieku iecerēm .
Publicēts: 13.11.14 23:18
 citēt
A man laukos ir liels šķūnis, plikām beibēm par fonu varu piedāvāt visādus vecus kubulus, WWI laiku kokasu ratus un graudu vētījamo mašīnu Imanta.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):