P.S. es jau sen aizmirsu ebay, ja iet runa par kaadu ķīniešu drazu, jo parsvaraa nemaas tirgoni, kas uzliek daudz lielaaku uzcenojumu kaa tam vajadzeetu buut
otra ideja ka tādā var saliet ko grādīgu un stiept iekšā pasākumos. nu atver fotosomu a tur tikai ''objektīvi'' ..... ( c ) zo.... tad var gadīties, ka no pasākuma atgriežās vispār bez somas .....
negatIvs:otra ideja ka tādā var saliet ko grādīgu un stiept iekšā pasākumos. nu atver fotosomu a tur tikai ''objektīvi'' ..... ( c ) zo.... tad var gadīties, ka no pasākuma atgriežās vispār bez somas .....
nu var visādi gadīties. bet man liekas diezgan laba ideja.
Eu,bet kruta.Es nebiju tādus manījis.Vēl tik 4.marka bodiju kā sviestmaižu futlāri uztaisīt un kārtībā,vecis tāds,ka nenāc klāt.Vienīgā ķeza parastie lohi jau nezin,ka tāds stikls ir štuka,bet marks vēl krietni vairāk.
Ja kas, nupat nopirku Jebajā sev dzimenes dāvanai abas Canona "glāzes" (70-200 un 24-105). Izvēlēšos , kura labāk patīk un lieko varēšu kādam pārdot pa pašizmaksu (bet man no vācu Ebaja, tur bik dārgāk sanāca). Un jāgaida jau arī būs ap mēnesi, kamēr no Honkongas atsūtīs,,
šitā jau var no kātiem nogāzt. taisi vaļā dāvanu zem eglītes, tādā svētku vakara pustumsā, sirds vien paliek tirinoties. Kad atklāj, ka tas ir tikai kaut kāds trauks, svētki sabojāti
MaVi:šitā jau var no kātiem nogāzt. taisi vaļā dāvanu zem eglītes, tādā svētku vakara pustumsā, sirds vien paliek tirinoties. Kad atklāj, ka tas ir tikai kaut kāds trauks, svētki sabojāti
MaVi:šitā jau var no kātiem nogāzt. taisi vaļā dāvanu zem eglītes, tādā svētku vakara pustumsā, sirds vien paliek tirinoties. Kad atklāj, ka tas ir tikai kaut kāds trauks, svētki sabojāti
man nav čomu ar Canonu,bet Nikonists saprtatīs uzreiz pēc svara un brenda.Ar Canonistiem tiešām joks var sanākt nelabs.
Tieši tā man reiz pateica uzņēmums ar kuru es sadarbojos, kad vaicāju, kapēc izstādēs viņiem nav pildspalvu un citu loriņu, ko dalīt apmeklētājiem, bet ir tikai produkcija.