forum.gif
Kur var nohromēt dzelzs detaļu?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kur var nohromēt dzelzs detaļu?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.14 23:45
 citēt
Schneider:Nu, vai zin, es vēl tā vecā krāma 10 kvadrātcentimetrus pūtīšu ar pistoli, pie tam vēl nesciktur kārtās. :anger:
Jau atradu, ka 270 ml aerosola baloniņš ar hroma efekta krāsu Gogoļa ielā nopērkams par 5 €.

Tā baloniņu krāsa tok ir baigais mēsls, izmetīsi tik 5eur:face-devil-grin:
Publicēts: 22.12.14 09:30
 citēt
Hroma oksīds bija GOI, ar kuru krievos pucēja bļahas. Man ir gaižzils klucis, gramu 300, izskatās pēc tā, ka abrazīvs sapresēts ar kaukādu parafīnam līdzīgu masu. Piespiežams pie rotējoša diska, pieķep filcā un pulēšanas laikā smērējas pa pulējamo detaļu.
Kaukādu uzpurni var uzlikt tik gadījumam, ja ir nepārvarama, maniakāla vēlme graust vai laizīt to pastu. :face-grin:
Publicēts: 22.12.14 12:44 labots
 citēt
Detaļa ir parasts dzelzis - to hromē noslīpējot, nopulējot, nogalvanizējot ar varu, nopulējot, nogalvanizējot ar niķeli, nopulējot, nohromējot un nopulējot.

Ņemot vērā, ka kārtīga rūsa, tad jāslīpē dziļi un, lai pulētā formā neredzētu gļukus jābūt veiklai rokai un taisnai acij. Tādas opcijas cilvēcīgā cenā nav nekur.

Tāds nabagmājas variants ir vienkārši uzmatējot apslīpēt to detaļu, uzziest uz rūsainām vietām epo bāzes rūsas pārveidotāju, pāris reizes nopūst ar aizpildošo grunti, uzpūst to "hromaefektu" (tik mazām detaļām var arī baloniņu - alumīnija malums baloniņos ir tik pat smalks kā sveramās krāsās tikai saistvielas mēsli un krāsošanas veids skumjš, bet ar tik mazām detaļām var tikt galā nesačakarējot) un uzpūst labu, glancētu autolaku (to nu gan no baloniņa nekādi).
Publicēts: 23.12.14 09:36 labots
 citēt
Nu paldies par padomiem, sevišķi pēdējiem. Izlēmu, ka vedīšu visu pulksteni uz Amerikas Auto, lai aissūta uz Jeņķīziju, tur uz Cadillac luksusvāģu līnijas viņu man noslīpēs, nopulēs, aiššpaktelēs rūsas radītos nelīdzenumus, nogruntēs, nokrāsos, nohromēs, nolakos, nožāvēs un varēšu likt savu, aiz pakša miskastē atrasto 3 Московский часовой завот ģimenes muzeja goda vitrīnā. :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 23.12.14 09:39
 citēt
Schneider:Nu paldies par padomiem, sevišķi pēdējiem. Izlēmu, ka vedīšu visu pulksteni uz Amerikas Auto, lai aissūta uz Jeņķīziju, tur uz Cadillac luksusvāģu līnijas viņu man noslīpēs, nopulēs, aiššpaktelēs rūsas radītos nelīdzenumus, nogruntēs, nokrāsos, nohromēs, nolakos, nožāvēs un varēšu likt savu, aiz pakša miskastē atrasto 3 Московский часовой завот ģimenes muzeja goda vitrīnā. :face-grin::face-grin::face-grin:

-------------
ja nedomā to zvana puļķi darbināt, aizej, palūdz, lai uzvelk spoguļplēvi :)
Publicēts: 23.12.14 09:43
 citēt
Schneider:Nevajag Jawas dubļusargus vai vai bardačoku vākus, detaļa neliela - šim te zvana bļodiņa un skrūve:
Varbūt kāds to pat mājās dara?

Pie zosu lauka stacijas ir pulvermetalurģijas kombināts, tur arī tevi nohromēs :) būsi spīzdīgs :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):