Aizmirsu pierakstīt ka tik maksā jauns aparāts, bet tā cena vairāk bija informatīva tīri priekš salīdzināšanas ar to ciparu cik tiek prasīti par lietotiem aparātiem
Jo man filozofija elementāra - Ja lietots aparāts ar X noskrējienu un bez garantijas maksā 100€ lētāk kā jauns ar divu gadu garantiju tad tikai un vienīgi izvēlos jaunu, jo atslēgas vārdi ir garantija un jauns
Nē, nē, viss jau pārrēķinot. Nu mārciņās tur uz sitiena pa 215 var nopirkt K-5.
Un KEH (ganjau visi par šo zin) pirms pāris dienām D5100 (vērtējums - EX) bija (tagad jau nopirkts) pa 328USD, un 18-55 (vērtējums - EX) vēl tagad ir pa 119 USD, kas kopā pārrēķinot ir 361 euro. Un tas ir pat neņemot vērā sūtīšanu un nodokļus.
Mana cena protams nav akmenî kalta. Bet nu man arî vińu uz sitiena nevajag pārdot, lai kaut plauktā stāv. Skart, ja savu 18-55 pārdevi pie pirmās izdevības, jeb arī pat neesi uzlicis uz rumpi virsū tad nerunā te niekus. Nu nav tas f/1.8 stikls, un tādām vajadzībām vińu neviens arī neizmanto. Bija man i 50/1.8D i pēctam arī 50/1.8G, bet tāpat bieži lietoju arī 18-55.
Edit: un arī tavi pravieša spriedelējumi kā beidzās par manu D5100? Vot beidzās tā ka pārdevu 3 dienu laikā.