Es domāju ka tas puišiem "Stils" tāds , paskolojies kādā tautskolā UK tev ar tāds būs un zināsi ka tā ir KRUTA Ir divi kexsi par kuru komerciāliem un radošiem talantiem man nekādu šaubu nav Šulc un Grundmanis , dzeki perfekti zin ko dara
Es domāju ka tas puišiem "Stils" tāds , paskolojies kādā tautskolā UK tev ar tāds būs un zināsi ka tā ir KRUTA Ir divi kexsi par kuru komerciāliem un radošiem talantiem man nekādu šaubu nav Šulc un Grundmanis , dzeki perfekti zin ko dara
Tā kā Grundmani diez gan labi pazīstu personiski, es nedaudz saraucu pieri pēc Luņa izteikuma. Fotogrāfē jau viņš baigi o.k., bet, vai viņš tiešām zin, ko dara (ņemot vērā visu kaudzi ar projektiem bez nekāda rezultāta)... Nu nezinu, nezinu.
alvils:Tā kā Grundmani diez gan labi pazīstu personiski, es nedaudz saraucu pieri pēc Luņa izteikuma. Fotogrāfē jau viņš baigi o.k., bet, vai viņš tiešām zin, ko dara (ņemot vērā visu kaudzi ar projektiem bez nekāda rezultāta)... Nu nezinu, nezinu.
Dies do katram tādu rezultātu Viņam un arī VAIRUMAM pārējo visai spico šai jomā ir tikai VIENS trūkums , viņien nav PIEREDZES darbā vietējos apstākļos , tas ir iemesls kamēp šei PILNĪGI MISTISKI nestrādā apzalūti veiksmīgi visur citur projekti. Šeid nedarbojās PASAULES bilžu aģentūras visur darbojās LATVIJĀ NĒ , šeit nefunkcionē normāls bizness ,`sit ir ļoti specifiska biznesa vide kuru neizprot neviens kurš nav viņā pietiekami ilgi strādājis. MANAS veiksmes VIENĪGAIS stūrakmens ir milzīgā pieredze un daudzpusīgā izglītība . KOLĒĢU bieži vien VIENĪGĀ problēma ir nekāda pieredze un vienpusīga izglītība. TIKO šādi dzeki ir CITUR vietā kur strādā STANDARTA biznesa mehānismi viņu biznes FUNKCIONĒ! Grundmanis to ir pats izbaudījis , Francijā viņš labi un veiksmīgi pastrādāja , kas viņu dīdīja vilkties atpakaļ tas tik viņam pašam jājautā. Domāju ka Valodas nezināšana Jauniešu katastrofālā problēma ir NESPĒJA domāt ne šabloniski un stereotipos. Vienmēr ar smiekliem atceros ka mums gadu gadiem uz kantori sūtīja Swensonu loxus ar vienu mērķi ATLAIST viņus no darba , LABI rietumos izskoloti speci ar pietiekoši pamatīgi pieredzi RETUMOS parasti šeit aplauzās un ieķēpājās mēslos pāris mēnešu laikā JO nekas no tā ko viņi zināja mācēja un saprata ŠEIT NESTRĀDĀJA un izsauca pilnīgu pretēju efektu un tā rezulttaā viņus pilnīgi pamatoti varēja atlaist vai pārcelt daudz zemāka amatā parasti gan tad viņi paši gāja prom
versatile:Grudnmani nezinu baigi labi, bet rezultaati man patiik un komunikacija interesants kekss. vai izveletos par kazu fotografu... nu, padomaatu...
Lunis:šeit nefunkcionē normāls bizness ,`sit ir ļoti specifiska biznesa vide kuru neizprot neviens kurš nav viņā pietiekami ilgi strādājis.
parakstos zem shii. Macoties organziacijas teorijas un verojot tas praksee arzemju un vietejas kompanijas, nacas secinat, ka sheit aiz matiem var pievilkt tos nosaukumus kaut kam, kas teoretiski pec ta izskatas, bet darobas savadak. ar arzemem viss skaidrs, viss pec priekshrakstiem un teorijam, un straadaa. sheit haoss, bet ari strada. ka sakrustot, nezinu, bet zinu, ka ir cilveki kas ljoti pulas priekshniecibai pieradit ka ir OK tas kaa tas viss te notiek.