forum.gif
meklēju fotogrāfu kāzām!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / meklēju fotogrāfu kāzām!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.08.10 18:33
 citēt
Labdien,
meklēju atsaucīgu, radošu fotogrāfu kāzām oktobrī par pieņemamu cenu!
kāzas plānotas valmierā 22. oktobrī!
atsaukties rakstot privāti vai uz e-mailu ziepiic@gmail.com

paldies jau iepriekš!

Ziepiic :face-wink:
Publicēts: 30.08.10 18:56 labots
 citēt
Publicēts: 30.08.10 19:04
 citēt
yup, Billy, ar Tevi esmu jau pazīstama :)
Publicēts: 30.08.10 19:07 labots
 citēt
ziepiic:yup, Billy, ar Tevi esmu jau pazīstama :)

Kurš nepazist Billy visi pazist:) I viš pat baildēt mak to mēs ar zinam:) Tik nesaki ka Dr. ..... smukā grib precēties:face-wink::face-grin:
Publicēts: 30.08.10 19:12
 citēt
Lunis:
ziepiic:yup, Billy, ar Tevi esmu jau pazīstama :)

Kurš nepazist Billy visi pazist:) I viš pat baildēt mak to mēs ar zinam:) Tik nesaki ka Dr. ..... smukā grib precēties:face-wink::face-grin:

COME ON LUNI!!!!

Neesi NAIVS!!!

Miss Ziepiite netaisās precēties!!! :face-wink:
viņa ir brīva meitene! :)
Publicēts: 30.08.10 19:24
 citēt
Kas ir pieņemama cena?
Publicēts: 30.08.10 19:29 labots
 citēt
ziepiic:

Miss Ziepiite netaisās precēties!!! :face-wink:
viņa ir brīva meitene! :)

Es tak tevi zinu , taka šitā nelažotu , es domāju čaklo sirdsdraudzeni no tās puses::):) A nē laikam klūdos , Aglona no Valmieras tālu:face-wink::face-grin:
Publicēts: 30.08.10 20:02
 citēt
jup, biki kļūdies, šis te pasākums ir ģimenes ietvaros :)
bet nu gan jau ari draudzenes ielā būs gaisma :)

p.s. tu gan labi visu atceries :)
Publicēts: 30.08.10 21:55
 citēt
Billy or Santis...
Publicēts: 31.08.10 00:09
 citēt
Sedlins:Billy or Santis...

+ /horizontaals astotnieks/
Publicēts: 31.08.10 00:12 labots
 citēt
versatile:+ /horizontaals astotnieks/
?
Publicēts: 31.08.10 00:17 labots
 citēt
haralds:
versatile:+ /horizontaals astotnieks/
?

itas pats. Alt+236...
Publicēts: 31.08.10 02:08
 citēt
pa 50ls esmu ar mieru
Publicēts: 31.08.10 07:51
 citēt
par tricāru varētu....;D
Publicēts: 31.08.10 08:47
 citēt
imgfoto:par tricāru varētu....;D
iet uz mazāksolīšanu? :face-sad: piemaksāt man rocība neļauj! :grimace:
Publicēts: 31.08.10 09:48
 citēt
versatile:
Sedlins:Billy or Santis...

+ /horizontaals astotnieks/

Sakars? :D
Publicēts: 31.08.10 10:09
 citēt
haralds:

+1
Publicēts: 31.08.10 10:52 labots
 citēt
Publicēts: 31.08.10 13:02
 citēt
pa čiriku mierīgi :D
Publicēts: 31.08.10 19:49
 citēt
nja, trūka fotobloga sarkasma man visu laiku!!!

paldies tik un tā :)
Publicēts: 31.08.10 21:07
 citēt
ieskaties [url=www.lkfa.lv]www.lkfa.lv[/url]
Publicēts: 01.09.10 00:40
 citēt
Billy:ieskaties [url=www.lkfa.lv

]www.lkfa.lv
[/url]
Tur ko? Pat par piecīti ira?!
Publicēts: 01.09.10 19:01
 citēt
haralds:

Harald neesi sīkumains, piemet piečuku....:D
Publicēts: 01.09.10 19:53
 citēt
imgfoto:Harald neesi sīkumains, piemet piečuku....:D
oi, tā jmaapsjujaņirddddffddzos, ka pa klavviieri nevaru trāpit! :face-grin:
Publicēts: 01.09.10 19:56
 citēt
Starp citu, kā te forumā boldā var ierakstīt?
Publicēts: 01.09.10 20:22
 citēt
bbcodes
Publicēts: 03.09.10 10:03
 citēt
re ku ir.. par tiem pasiem "apsmietajiem" 100 LV... un vel divi fotografi... :face-grin:

www.zip.lv...
Publicēts: 03.09.10 10:28
 citēt
ClaudeGiroux:re ku ir.. par tiem pasiem "apsmietajiem" 100 LV... un vel divi fotografi... :face-grin:

http://www.zip.lv/show/?i=1285925

es šaubos vai tā ir cena par visu dienu! šulcs točna vismaz nerautos uz visu dienu par tādu cenu.
Publicēts: 03.09.10 10:41
 citēt
Billy:
ClaudeGiroux:re ku ir.. par tiem pasiem "apsmietajiem" 100 LV... un vel divi fotografi... :face-grin:

http://www.zip.lv/show/?i=1285925

es šaubos vai tā ir cena par visu dienu! šulcs točna vismaz nerautos uz visu dienu par tādu cenu.

Viens no viņa pēdējā laika interesantākajiem rezultātiem - www.draugiem.lv... www.draugiem.lv...
Publicēts: 03.09.10 10:45 labots
 citēt
A tā nopienta fotosesija vai tāds prikols? :D
Publicēts: 03.09.10 11:37
 citēt
Billy:A tā nopienta fotosesija vai tāds prikols? :D
Līdz šim brīdim tā arī neesmu sapratis... Pēc visa spriežot nopietna fotosesija. Šādi prikoli nenāk par labu. www.youtube.com... www.youtube.com...
Publicēts: 03.09.10 11:57 labots
 citēt
Sedlins:
Līdz šim brīdim tā arī neesmu sapratis... Pēc visa spriežot nopietna fotosesija. Šādi prikoli nenāk par labu. www.youtube.com... www.youtube.com...

Ak jel.. :) nedaudz komiski
patika teiciens no Šulca puses - "bildes ir PROFESIONĀLAJĀ formātā" :)
Publicēts: 03.09.10 12:08 labots
 citēt

Es domāju ka tas puišiem "Stils" tāds , paskolojies kādā tautskolā UK tev ar tāds būs un zināsi ka tā ir KRUTA :face-wink::face-grin: Ir divi kexsi par kuru komerciāliem un radošiem talantiem man nekādu šaubu nav Šulc un Grundmanis , dzeki perfekti zin ko dara:)
Publicēts: 03.09.10 12:17
 citēt
Lunis:

Es domāju ka tas puišiem "Stils" tāds , paskolojies kādā tautskolā UK tev ar tāds būs un zināsi ka tā ir KRUTA :face-wink::face-grin: Ir divi kexsi par kuru komerciāliem un radošiem talantiem man nekādu šaubu nav Šulc un Grundmanis , dzeki perfekti zin ko dara:)
Ar statīviem kadrā un ārpus fona?
Publicēts: 03.09.10 12:22
 citēt
Lunis: Ir divi kexsi par kuru komerciāliem un radošiem talantiem man nekādu šaubu nav Šulc un Grundmanis , dzeki perfekti zin ko dara:)

ES zinu trešo - Lunis
Publicēts: 03.09.10 13:13
 citēt
Tā kā Grundmani diez gan labi pazīstu personiski, es nedaudz saraucu pieri pēc Luņa izteikuma. Fotogrāfē jau viņš baigi o.k., bet, vai viņš tiešām zin, ko dara (ņemot vērā visu kaudzi ar projektiem bez nekāda rezultāta)... Nu nezinu, nezinu. :)
Publicēts: 03.09.10 13:40
 citēt
Grudnmani nezinu baigi labi, bet rezultaati man patiik un komunikacija interesants kekss. vai izveletos par kazu fotografu... nu, padomaatu...
Publicēts: 03.09.10 13:42
 citēt
alvils:Tā kā Grundmani diez gan labi pazīstu personiski, es nedaudz saraucu pieri pēc Luņa izteikuma. Fotogrāfē jau viņš baigi o.k., bet, vai viņš tiešām zin, ko dara (ņemot vērā visu kaudzi ar projektiem bez nekāda rezultāta)... Nu nezinu, nezinu. :)

Dies do katram tādu rezultātu:):) Viņam un arī VAIRUMAM pārējo visai spico šai jomā ir tikai VIENS trūkums , viņien nav PIEREDZES darbā vietējos apstākļos , tas ir iemesls kamēp šei PILNĪGI MISTISKI nestrādā apzalūti veiksmīgi visur citur projekti. Šeid nedarbojās PASAULES bilžu aģentūras visur darbojās LATVIJĀ NĒ , šeit nefunkcionē normāls bizness ,`sit ir ļoti specifiska biznesa vide kuru neizprot neviens kurš nav viņā pietiekami ilgi strādājis. MANAS veiksmes VIENĪGAIS stūrakmens ir milzīgā pieredze un daudzpusīgā izglītība . KOLĒĢU bieži vien VIENĪGĀ problēma ir nekāda pieredze un vienpusīga izglītība. TIKO šādi dzeki ir CITUR vietā kur strādā STANDARTA biznesa mehānismi viņu biznes FUNKCIONĒ! Grundmanis to ir pats izbaudījis , Francijā viņš labi un veiksmīgi pastrādāja , kas viņu dīdīja vilkties atpakaļ tas tik viņam pašam jājautā. Domāju ka Valodas nezināšana :):) Jauniešu katastrofālā problēma ir NESPĒJA domāt ne šabloniski un stereotipos. Vienmēr ar smiekliem atceros ka mums gadu gadiem uz kantori sūtīja Swensonu loxus ar vienu mērķi ATLAIST viņus no darba , LABI rietumos izskoloti speci ar pietiekoši pamatīgi pieredzi RETUMOS parasti šeit aplauzās un ieķēpājās mēslos pāris mēnešu laikā JO nekas no tā ko viņi zināja mācēja un saprata ŠEIT NESTRĀDĀJA un izsauca pilnīgu pretēju efektu un tā rezulttaā viņus pilnīgi pamatoti varēja atlaist vai pārcelt daudz zemāka amatā parasti gan tad viņi paši gāja prom :):)
Publicēts: 03.09.10 13:44
 citēt
versatile:Grudnmani nezinu baigi labi, bet rezultaati man patiik un komunikacija interesants kekss. vai izveletos par kazu fotografu... nu, padomaatu...

vaita viņš kāzas vispār bildē?
Publicēts: 03.09.10 13:46
 citēt
Lunis:šeit nefunkcionē normāls bizness ,`sit ir ļoti specifiska biznesa vide kuru neizprot neviens kurš nav viņā pietiekami ilgi strādājis.

parakstos zem shii. Macoties organziacijas teorijas un verojot tas praksee arzemju un vietejas kompanijas, nacas secinat, ka sheit aiz matiem var pievilkt tos nosaukumus kaut kam, kas teoretiski pec ta izskatas, bet darobas savadak. ar arzemem viss skaidrs, viss pec priekshrakstiem un teorijam, un straadaa. sheit haoss, bet ari strada. ka sakrustot, nezinu, bet zinu, ka ir cilveki kas ljoti pulas priekshniecibai pieradit ka ir OK tas kaa tas viss te notiek.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):