nu es kaa pieredzeejis Nikon lietotājs varu apgalvot, ka vai nu
1. vecim trapijaas braakis, bet es tam neticu (shitaadu gluku kopums man liek domaat par 2.variantu)
2. vai nu vecis ir lietojis to loti ekstreemos apstaaklos (mitrums, varbut pat nosliicinaajis), kuru iedarbiibaa tika kaut kas nochakareets ieksheejaas sheemaas /pogaas.
piekriitu par nikon gumijinaam, taas tiesham peec gada kriit vai atpliist. bet nu ar pogaam tas izskataas peec kaut kaada ieksheejaa gluka. pie tam ja vecis pirktu to peec garantijas, vinam to visu salabotu pa briivu.
Pirmkārt ja kamerai ir garantija, tad kur ir problēma? Spriežot pēc maksas prasīšanas par gumijām garantijas nav vai arī jobannijs krievu serviss izpaužās savā stilā. Ja garantijas nav tad kamera vismaz divus gadus sazin kā ir lietota.A gļuks tur ir elementārs, slēdža poga neatlaiž vaļa pusnospiedienu, vot i fokusē kamera, neiet gulēt, un nereaģē uz pogām.Optimistiskā versija nomainīt slēdža pogu, pesimistiskā- kamera ir bijusi aizlieta ar ūdeni un kautkur iet uz īso.
Blefs : Kur vins to luzni nopirka! Domaju ka pardevejs vinam iedeva lietotu luzni ! Otkart ta bija prece Krievijas tirgum ! Visas atbildes ir skaidras!
Schneider:Ar ko filmēts, ja nepārtraukti mainās WB?
Tieši to pašu gribēju teikt! Bet iedomājos ka varbūt viņam tur birojā tā ''Mood light'' kas visu laiku maina krāsu. Ir arī gaisa atsvaidzinātāji tādi utt.