forum.gif
Nekustamā īpašuma foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nekustamā īpašuma foto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.12.14 03:17
 citēt
Laikam man ir maz draugu vai paziņu, bet tādus haļavas bilžu gribētājus vienkārši pasūtu gan fdarbā gan prīvātajos kontaktos. Gribi ballītes bildes, stunda 35 euri. Nav svarīgi vai bildēju ar fīrmas tehniku vai paņemu no kāda paziņas. Mans laiks maksā naudu, man tās ballītes un tusiņi neinteresē, un kāda mārutkā pēc man japatērē savs brīvais laiks lai bildētu kādu dzimeni vai kādu citu ballīti. Bez tam priekš baļuku bildēšanas prfesionālā tehnika nava vajadzīga, pilnīgi pietiek ar kātu Galaxy vai Iphone, jo tām bildēm nav ve vēsturiskās ne mākslinieciskās vērtības.
Publicēts: 04.12.14 10:46
 citēt
Fandango:Varda piedzīvojumi līdzīgi ir visāda veida kompānijās. Teiksim, aizeju uz draudzenes ballīti, bildēju šo to, pēc laika dažas aizsūtu, un viņa jautā - kur pārējās, tu daudz bildēji. Es saku- nav laika ņemties, varbūt kaut kad..., apstrādāšu, izvēlēšos, ...
Un viņa pilnā paštaisnīguma apziņā man sauca- ''bet tās taču ir manas bildes no manas ballītes!''

Speciāli es nebildēju pasākumus, bet ja to daru dēļ savas intereses tad bilžu prasītājiem nosūtu pilnīgi neapstrādātas bildes un ja viņi vēlas var apstrādāt vai vienkārši izmest miskastē un miers mājās :)
Publicēts: 04.12.14 15:41
 citēt
Edvaio:Darba specifikas dēļ diezgan daudz nākas fotografēt nekustamos īpašumus reklāmām. Pagaidām to daru par velti, taču lai saprastu sava darba vērtību interesē izcenojumi cik, un par ko?!... Varbūt kāds var padalīties?!... Iespējams, ar laiku darba devējam paprasīšu kompensāciju! :)

info ir ļoti skops, lai ko te piebilstu. Nezinot firmas specifiku, līgumu ar darbinieku nekādi padomi nederēs :)
... bet lai man būtu kaut kāda sajēga no rakstītā, par ko īsti iet runa, iedod norādes uz tām reklāmām, kur ir tavi foto izmantoti :)
Publicēts: 04.12.14 16:58
 citēt
Haiduks: bet lai man būtu kaut kāda sajēga no rakstītā, par ko īsti iet runa, iedod norādes

Katram, brālēn, kas ieskatās Tavā galerijā mirklī ir skaidrs, ka nekāda nojēga Tev nav iespējama ne tik cik melns aiz naga un vienīgais, ko esi pelnījis, lai Tev iedod ir fofans pa tukšo pauri.

Tirgussievas jau arī eksperti ministru kabineta jautājumos. Iedodiet tik viņām pilnu sarakstu.

Beidzamo jēgu izkūkojis.
Publicēts: 04.12.14 17:02
 citēt
:haha:
Publicēts: 04.12.14 19:54 labots
 citēt
AivarsL:

Speciāli es nebildēju pasākumus, bet ja to daru dēļ savas intereses tad bilžu prasītājiem nosūtu pilnīgi neapstrādātas bildes un ja viņi vēlas var apstrādāt vai vienkārši izmest miskastē un miers mājās :)

Es tāpat, bildēju pasākumus sava prieka labad.
Bet!
Nekad, nekad nevienam nedodu neapstrādātas bildes! Pat ne ģimenes locekļiem.
Uzskatu, kad "man" pēcapstrāde ir daļa no foto uzņemšanas procesa. Un slēdža nospiešanu, fotogrāfijas uzņemšanas process tikai sākās.
Dodot kādam neapstrādātas bildes, es sevi prezentēju kā cilvēku(fotogrāfu), kas neizdara lietas līdz galam.
Protams, ja es zinu, kad eju uz pasākumu, kuram attīstīt bildes būs slinkums - kameru nemaz neņemu līdzi, vai turu somā.

:face-grin:
Publicēts: 04.12.14 20:26 labots
 citēt
3rdHalf:Nekad, nekad nevienam nedodu neapstrādātas bildes! Pat ne ģimenes locekļiem.

Es gan neesmu baisais foto apstrādes stārs, bet pirms atdot kādam bildes arī pārbaudu vai ir taisnas un vai nav kāds nieks jānogriež no malām + vēl piekoriģēju expo un tml lietas.

Atdodot kādam bildes pa taisno no kameras varētu ātri rasties jautājums - par ko tad šitas keks vispār var prasīt naudu?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):