forum.gif
Par printēšanu mājas apstākļos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Par printēšanu mājas apstākļos
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.14 20:24
 citēt
Freddie:
Maris:
Man ir labs čoms laborants kam nesu filmas tīstīt - tas no noritsu izspiež (nu pa draugam brīvākos brīžos jo process lēns) vairāk nekā bfs utt., bet tas ir nožēlojami pret Avotu ielas vai fineartprint druku.

Par kuru Avotu ielas druku ir runa? zl.lv parāda, ka uz Avotu ielas ir vairākas.

Tātad uz tevi jautājums neattiecas.

Ja piemin avotu ielu, tad domā tikai vienu, Fotocentrs.
Publicēts: 19.12.14 20:37
 citēt
klau... a kur jūs liekat tās sadrukāto šedevru kaudzes? Nu tipa A4 mājās pie sienas baigi nepieliksi, kaut kā sīki (ja nu vienīgi blokmājā),,, sasviežat kartona kārbās un pastumjat zem skapa?
Publicēts: 19.12.14 20:55
 citēt
Vaards:
Man ir doma nopirkt vēlvienu tādu A2+ printeri un pārtaisīt viņu uz pjezogrāfju - respektīvi visi tie deviņi krāsainie kartridži tiek nomainīti ar deviņiem melnbaltajiem (no gaiši gaiši pelēka līdz mlenam) un tiek drukātas super īstas melnbaltās bildes.

Šīm melnbaltajām bildēm ir pārbaudāma saglabāšanās, ko vērtē līdzīgi kā alu zīmējumiem - jo pjezogrāfijā drugā ar... Ogles pulverīti. Tāpat kā alās uz sienas zīmēja. Te vairāk: www.piezography.com...

Nečakarējies un taisi :D Zināšu, kur varēs normālus MB nākt drukāt :D

Strādāju vienā drukas kantorī, kur tāds bija. Tādus melnos es dzīvē neesmu nekur citur redzējis. Izstāstīt nevar. Jumtu rauj nost!
Publicēts: 19.12.14 23:23 labots
 citēt
NilsS:Nu nē, man tieši patīk tās vecās, nekvalitatīvās fočenes no bērnības. BD pasākums, kur es ar sarkanām acīm, sarkanbrūnā bildē utt, kvalitāte dirsā, bet ne jau to kāds meklē tajās fočenēs:) smieklīgie šorti un lāča kostīms tur ir daudz inčīgāki. Par mākslas foto es te nerunāju un vērtīgas bildes jau nu vajadzētu drukāt kvalitatīvi. Bet jūs biedri malači - tādus palagus iemaucāt :) par savu lietu jādeg

Man šodien laulene atnes sīkā bildes no dārziņa ĻOTO labas , gan makets labs gan kvalitāte teicama gan sīkais sabildēts smuki un gaismas grupā pat labi saliktas visi smaida un DAIĻI. Nebiju redzējis savas sādžas haltūristiem tik LABAS satura un tehniskā viedokļa bildes . Tagad laulene saka PUSE grupiņas esot bijuši neapmierināti "Foni kaut kādi , bildes dažādas. Tad nu es tā spriežu , AGRĀK vis bija apmierināti bildes bija tādas "Pa tupo" sīkie uz baltiem vai ziliem foniem pārbiedētiem stīviem ģīmjiem blenž tieši optiķi. Laikam publika fano par PASI vai tuvu passei , vis kas tāds nav RAISA diskusijas:)
Publicēts: 20.12.14 09:43
 citēt
Skujiņa salons strādā pat ļoti labi. Ja tas ir tas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt